Port Haruan area2 kulim...

Discussion in 'Air Tawar' started by MacGyver5577, Mar 14, 2011.

  1. LUNASIA

    LUNASIA Siakap

    bro hooi...
    u cakap pot batu kawan haruan tak mau makan umpan kaa...
    hahaha...
    hari cuti mcm pesta org p casting haruan kt batu kawan...
    masing2 bawa balik ikan haruan guna guni tepung...
    hari2 msti ada hasil casting....
     
  2. anuarahmad

    anuarahmad Aku,Anakbini, Mengai dan Ghuan

    tak kan hilang haruan didunia ekek...
     
  3. LUNASIA

    LUNASIA Siakap

    bro Anuar Ahmad...

    jom komplot...
    saya dok Lunas
     
  4. anuarahmad

    anuarahmad Aku,Anakbini, Mengai dan Ghuan

    insya-Allah ana no hal ni no saya 0195673014 ;)
     
  5. Hooi

    Hooi Tenggiri

    oh, mcm tu ke? jom kita pergi serang ! haha.. contact saya, 0124909620.. kita pi sama-sama..
    pakai soft plastic makan ke?
     
  6. LUNASIA

    LUNASIA Siakap


    SP, JF pn dia mau makan...
    tengok u punya skill panggil itu haruan...

    tempat banyak...kalau berani.. bole cari pot yg best..
    masih banyak ruan kt batu kawan
     
  7. SuShi Mushi

    SuShi Mushi Bilis

    Mcm best ja kalo ngomplot ruan beramai2 nih....nk join jgk blh....hari tu ada sushi g dekat ngan tol jmbtn ke2..blh la jgk tp bkn mama ruan la...semua babyw ja....ada 1 lg dok dengaq crita,port haruan paling terbesar n sampai la ni xdak org berjaya naikkan mama ruan ni...tp port ni brantu sket katanya.... ;D
     
  8. LUNASIA

    LUNASIA Siakap

    kt mana pot yg berantu tu?

    jom kita cari ruan...bukan cari yg bukan2 tu...
    hehehe
     
  9. LUNASIA

    LUNASIA Siakap

    ada lagi ka casters kt kulim ni?

    klu ada...respond sikit....
     
  10. LUNASIA

    LUNASIA Siakap

    ada lagi ka casters kt kulim ni?

    klu ada...respond sikit....
     
  11. LUNASIA

    LUNASIA Siakap

    bro Anuar...

    jom casting cuti raya haji ni...
     
  12. pancinglama

    pancinglama Administrator

    kalau nak sy boleh buatkan subgroup utk Kulim caster. jadi boleh share info kat dlm tu. mudah sikit nak ikut dan cari info. pm sy
     
  13. LUNASIA

    LUNASIA Siakap

    ok jg idea tu...
    boleh bincang pot dan trip casting..

    saya dah pm bro Pancinglama
     
  14. Hooi

    Hooi Tenggiri


    hi semua, dah bertahun tak masuk Pancing.net.. kalau ada sub group kasi add sama saya
     
  15. AbangSayang

    AbangSayang WhatsApp/Telegram : 013-4244994

    hai juga..kita tggu tuan Pancing Lama buatkan...
     

Share This Page