Port Haruan area2 kulim...

Discussion in 'Air Tawar' started by MacGyver5577, Mar 14, 2011.

  1. Hooi

    Hooi Tenggiri

    casting lure tepi jalan.. nanti jadi selebriti.. :D
     
  2. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Aiyakkkk apa susah itu buff ada topi ada ma ;D
     
  3. Hooi

    Hooi Tenggiri

    hahahaha.. org pandang semacam aje..
     
  4. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    takda peduli, hentam saja
     
  5. pg

    pg Pelata

    assalamualaikum tuan2 penjaga kulim..hehehe ;D ;D ;D
    saya baru je bermentuakan org kulim..
    sllo blik kulim tp tik tau nk mengail kt mn..dpt jmpa kwn2 sana syiok jgak..
    salam perkenalan dari sya..
     
  6. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    W'Salam tuan pg

    Ramai geng pnet area belah utara, rajin baca posting dlm ni kamu pasti dpt jumpa kaki pancing Kulim nanti ;)
     
  7. Hooi

    Hooi Tenggiri

    Thread ini dah tak laku ke?? :'( :'( :'(
     
  8. shereks

    shereks Tenggiri

    ada tu hooi...ramai baca ja..hehe...

    la ni mana port baru hooi?retention pond belakang unikl da clear...ramai dok cast..saiz curut byk..
     
  9. Hooi

    Hooi Tenggiri

    sana okla kalau nak hilang gatal tangan atau try new setup.. haruan curut pun dah sapu oleh locals & bangla (pakai pukat).. memang tak boleh cari port baru ini.. kalau saya jahat, dah lama saya buang peacock bass kat dalam.. hahahha
     
  10. Hooi

    Hooi Tenggiri

    elo geng, nak tanya kulim punya tackle shop, Merlin Water Sport Fishing dah tutup ke?
    Last time tengok, banyak lagi brg..


    Minggu lepas pi, tengok papan iklan pun dah hilang, tukar jadi shop lain.. ??? ??? ??? ???
     
  11. LUNASIA

    LUNASIA Siakap

    sudah lama tutup la bro hooi

    wa dengar cerita bila owner dah meninggal...
    kedai ada masalah...

    hari tu banyak barang kena jual murah2....
    rugi ramai yg tak tau...
     
  12. Hooi

    Hooi Tenggiri

    owner dia meninggal? Boss lama tu yg nama Han?? biar betoi???
     
  13. shereks

    shereks Tenggiri

    meninggal ke??sbb sblm tutup tu ok ja tgk tuan dia..lps tu p tgk tutup dah..kat pintu kedai ada cat merah....huhu...tulisan cina...takot2 kes alo*g ja...
     
  14. mancasting75

    mancasting75 Call 01110840208 kalu nak ajak mancing...

    Bukanlah..tu kes mati kat luar rumah..selalunya accident kat luar mayat takleh bawa masuk lam rumah..kepercayaan mereka ler..tolong betulkan kalu salah. Tapi ada lagi kedai kat Taman Selasih tu..kedai Panjang..barang tak berapa banyak, banyak barang rare den dah sapu masa balik royo cino ritu...hehehehe ;D
     
  15. Hooi

    Hooi Tenggiri


    aik?? kes mati kat luar rumah? shocking... tuan dia tak lah tua sangat, dalam 30 - 40 an aje kut umornya..
    kedai kat Taman Selasih masih ada ke? lama tak pi..
     
  16. AbangSayang

    AbangSayang WhatsApp/Telegram : 013-4244994

    Kedai tmn selasih ada juai perumpunkan?
     
  17. zrulangler

    zrulangler Bilis

    Raya ni 20 - 24 Julai 2015 ada tak yg nk komplot ruan?
    Nak join...dok kelang lama....
     
  18. Hooi

    Hooi Tenggiri

    hello bro, kulim mcm tak ada port dah.. sedih..
     
  19. LUNASIA

    LUNASIA Siakap

    keja la bro...
    wa dok lunas...

    selalu p batu kawan...
    tapi pot batu kawan makin terancam
    huhu
     
  20. Hooi

    Hooi Tenggiri

    pot batu kawan, dulu syok.. tapi sekarang memang dah tak ada haruan mau makan umpan dah.. set casting pun, makin lama makin sikit sebab tak banyak pakai.. alangkah baiknya kalau ada kolam casting kat kulim.. huhuhuh
     

Share This Page