Port Haruan area2 kulim...

Discussion in 'Air Tawar' started by MacGyver5577, Mar 14, 2011.

  1. shafiq

    shafiq Tenggiri

    kot sudi kontek lee kwan kalau nk meruan.....best jgk klu d prtner.....klu mai selama roger2 laaaa......nomot kawan kosong satu dua lima tujuh lima lapan kosong tujuh tujuh..... :)
     
  2. gauchoque

    gauchoque 019-2731327 - qUE

    x pa2..nti klu kebetulan blk kmpg kita roger2 la..
    bleh komplot sama..
    byk jgk port sana...
    byk adiq ipaq yg bwk pi port2 rhuan nie..
     
  3. gauchoque

    gauchoque 019-2731327 - qUE

    sudi ajer....nti klu blk den roger lorh...selama kat mn nie Tuan Shafiq??
     
  4. bulu_idong

    bulu_idong Kat mana nak melongkang nih????

    Ikut pengalaman.... Payah nak plan2 ni.... Esok nak mancen...mlm ni plan...baru menjadi... Sat lagi ada la kuar alasan mcm2...kucing sakit la, nenek beranak la....
     
  5. gauchoque

    gauchoque 019-2731327 - qUE

    btl jgk tu...perancangan tu penting gak..tp aku ada hal..leh ckp awal2..btl x??
    klu rheja kat kmpg..ari2 mau merhuan..hahhaha..x yah paln2..call jer trs..klu ada hal tu..sorang pun jd..
     
  6. shafiq

    shafiq Tenggiri


    kawan kt Tmn tengh pekan aje.....bleh msk ikut JKR.....

    tu laaa pasal....pagi tadi pon terkidnap diri sendiri p meghuan....alhamdulillah ada laa skit hsl....hehe

    gambo leh tgk dlm thread Ruan Selama.......

    http://www.pancing.net/index.php?topic=24410.120
     
  7. gauchoque

    gauchoque 019-2731327 - qUE

    peeehhh..ngeletor tapak tangan cheq tgk gambaq rhuan n toman tu...x sabaq nak blk kampung aiiihhh
     
  8. amir2611

    amir2611 Jemuduk


    nak join gak..kampung aku pun kt kulim gak..blk kampung blh la pi
     
  9. Hooi

    Hooi Tenggiri

    elo semua.. bila nak pi casting haruan ni??? tangan gatai dah~~ :'( :'(
     
  10. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Kalu port Kulim maaf le tak dapat nak tolong sebab jauh sangat, naik moto mau 6~7 jam wei ;D ;D
     
  11. AbangSayang

    AbangSayang WhatsApp/Telegram : 013-4244994

    Sekali sekala takpa abg man... ;D
     
  12. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    O not again ;)
    Pernah ambil moto anak tahun lepas bawa balik Kapar, hangus punggung wei ;D ;D
     
  13. Hooi

    Hooi Tenggiri

    no pain no gain bro :D :D
     
  14. sundang

    sundang fon Num:

    ;D
     
  15. Hooi

    Hooi Tenggiri

    ada plan nak pi casting haruan??
     
  16. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Jgn plan jgn tunggu nanti haruan orang lain kasi tuba wei ;D
     
  17. Hooi

    Hooi Tenggiri

    mslhnya, semua port berdekatan yg I tau, dah kena sapu kering.. sedih.. tinggal "haruan tasik" kat laut aje..
     
  18. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Kalu semua orang kasi tapau semua hasil ni le akibatnya :(
    Namun kalu sorang dua je yg cnr pon tak guna gak
    Orang yg sapu semua takleh le komplain kecuali kaki cnr je
    Tapi memang sedih mana-mana pon ruan makin kurang makin curut
     
  19. Hooi

    Hooi Tenggiri

    reel & rod yg I pakai, still mcm baru lagi.. sebab main kat rumah aje (lap, polish, syg, kayuh bc handle sambil berangan..) jarang outstation sebab mslh ini.. :(

    sekarang, dah terjebak ke modification & custom dah.. takleh dpt ikan, dpt casting dan berlagak pun jadilah :D
     
  20. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Tuan Hooi, kalu mau layan karen haruan takyah p jauh-jauh, naik motor round area dekat rumah mana ada air kasi try aje ;D ;) ;D
    Kalu berani guna rod UL cam anak saya, walaupon kena curut karen pon kaw-kaw gak wei ;D ;D
     

Share This Page