Port Haruan area2 kulim...

Discussion in 'Air Tawar' started by MacGyver5577, Mar 14, 2011.

  1. MacGyver5577

    MacGyver5577 Snakehead Hunter

    Salam...
    ada tak sapa2 tau port utk casting haruan sekitar kulim ni?...
    sy baru nk belajar casting haruan ni..
    harap ada yg dapat membantu.. ;D
     
  2. nett

    nett nett@gymkhana :-)

    contact jer bang anuarahmad... otai haruan tu... ;D
     
  3. anuarahmad

    anuarahmad Aku,Anakbini, Mengai dan Ghuan

    Wa'alaikummussalam...ait....masa bila plak aku jd otai ni.... ;D ;D ;D
    blah kulim byk.....tggu bila time free ckit pm saya...Insya-Allah...
     
  4. nett

    nett nett@gymkhana :-)

    hehe... relax bang... tgk la bulan 4 tak der aral saya pulang ke kampung...
     
  5. anuarahmad

    anuarahmad Aku,Anakbini, Mengai dan Ghuan

    cantek.....Insya-Allah kita akan usahakan... ;D ;D ;D
     
  6. jackpotara

    jackpotara Marlin

    kompom nyangkut punya.. kasi update sikit nanti.. otey.. ;D
     
  7. anuarahmad

    anuarahmad Aku,Anakbini, Mengai dan Ghuan

    kau ni asyik nak update..jer.... ;D ;D ;D
     
  8. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Ooooo bro anuar ni otai haruan Kulim ya ? Kulim duk mana ?

    Nanti bila cuti saya p rumah adik ipar [ Lunas ] boleh le casting sama ? ;D ;D
     
  9. Siakap Senohong

    Siakap Senohong "hidup aku hanya untuk mancing"

    ada tak sapa2 tau port utk casting haruan sekitar kulim ni?...
    sy baru nk belajar casting haruan ni..
    harap ada yg dapat membantu.. ;D
    [/quote]

    nanti klu dpt port casting haruan,jgn lupa hallo kita k..
    sy pn dok kulim jg ni...
     
  10. anuarahmad

    anuarahmad Aku,Anakbini, Mengai dan Ghuan

    ana owang tasek gelugor abg mamba...tp kira ngan lunas tak jauh dah lam 10-15 mnit jer... ;D ;D ;D
    p/s:Insya-Allah...ada jodoh kita kasi ghuan mengelupoq ataih ayaq... :D :D :D
     
  11. anuarahmad

    anuarahmad Aku,Anakbini, Mengai dan Ghuan

    nanti klu dpt port casting haruan,jgn lupa hallo kita k..
    sy pn dok kulim jg ni...
    [/quote]kulim blah mana...tmn keladi,lunas,tmn kenari,tmn selasih....apa lg tmn tah...?? ;D ;D ;D
     
  12. Siakap Senohong

    Siakap Senohong "hidup aku hanya untuk mancing"

    kulim blah mana...tmn keladi,lunas,tmn kenari,tmn selasih....apa lg tmn tah...?? ;D ;D ;D
    [/quote]sy dok kt tmn KTC 3 dpn balai bomba..bro ad area mn kt kulim ni..?
     
  13. MacGyver5577

    MacGyver5577 Snakehead Hunter

    sy dok kt tmn KTC 3 dpn balai bomba..bro ad area mn kt kulim ni..?

    [/quote]
    biar betul encik siakap senohong...
    sy pun duk area2 tu juga...
    boleh la kita mengai sama..
    tak sangka ada ahli p.net yg duduk dkt area rumah saya..
     
  14. anuarahmad

    anuarahmad Aku,Anakbini, Mengai dan Ghuan

    sy dok kt tmn KTC 3 dpn balai bomba..bro ad area mn kt kulim ni..?

    [/quote]ana owang tasek gelugor.... ;D ;D ;D
     
  15. armaged

    armaged bawa joran..sembang pelan pelan.....

    kan kat golf course sna ade sungai kecil n kolam,depa dok wat rumah kat situ..tu pun port ruan..
    kat traffic light simpang high tech/kulim/karangan ada kolam ruan gak...dkt jer dgn umah
     
  16. anuarahmad

    anuarahmad Aku,Anakbini, Mengai dan Ghuan

    eemm btul tahap lurus tu... ;D ;D ;D
    sana byk lombong pasir terbiar...
     
  17. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Dunia ni kan kecil je bro MacGyver ! ;D
     
  18. jackpotara

    jackpotara Marlin

    sori la bang teman tengah kroje ni.. semua member nak gi komplot nak ikut tak leh.. dapat tengok hasil pun jadi le.. pengubat rindu..huhu ;)
     
  19. nett

    nett nett@gymkhana :-)

    ni baguihnya forum p.net... jiran terdekat yang selisih bahu bleh bertegur dalam ni... kehkehkeh... saya org kepala batas, sbrg perai... nak ke kulim tu tak der hal punya... boleh berguru dengan abang manba plak nnt... tapi kena plan tarikh la...
     
  20. awei_snapper_hunter

    awei_snapper_hunter Be Better Fishing!!

    Fuhh.. casting ghuan kat kulim.. menarikkk nih.. :eek: :eek:
     

Share This Page