port haruan area kajang

Discussion in 'Air Tawar' started by amin_kajang, Nov 12, 2010.

  1. amin_kajang

    amin_kajang Bilis

    meh no phone ko....aku tak ader idea...ko ader port tak .....
     
  2. nije

    nije Marlin

    meh kite jadi geng.... ;D
     
  3. amin_kajang

    amin_kajang Bilis

    ok gak tue.....klu leh biar la port tue area kajang jer...hehehehehe

    dekat sikit ...aku lagi suke bawak motor dri kete
     
  4. mzaini86

    mzaini86 012-6294131

    012-6294131...zaini..port dekat tasik kesuma ada...lombong dalam ladang kelapa sawit...
     
  5. nije

    nije Marlin

    teman dah amik no mike..nanti teman calling2 mike k..
     
  6. teinmomo

    teinmomo "love it learn it "


    wuuuuuuuuuuuuuu.......komplot lg..... ;D
     
  7. budakjiwang

    budakjiwang ~MANCING2x JUGA, SOLAT JANGAN LUPA~

  8. teinmomo

    teinmomo "love it learn it "

    ;D ;D
     
  9. mzaini86

    mzaini86 012-6294131

    wokey berez
     
  10. nije

    nije Marlin

    pagi esok mahu folow ke sg dengkil bro?
     
  11. AbangSayang

    AbangSayang WhatsApp/Telegram : 013-4244994

    bro...pe citer sg dengkil....
     
  12. nije

    nije Marlin

    not bad la...hehehe ;D ;D
     
  13. amin_kajang

    amin_kajang Bilis

    sowi aku baru amik no phone ko....

    ok mggu nie amcm ....biasa ko pancing pagi ker ptg ....


    bro sg dengkil aper ikan ....amcm
     
  14. AbangSayang

    AbangSayang WhatsApp/Telegram : 013-4244994

    mana report sg dengkil nie.....x sabo teman...! ;D
     
  15. mzaini86

    mzaini86 012-6294131


    Heheh sory hari cuti x online....hehhe bila2 pn boleh..janji ikan makan.hhahahha
     
  16. bird

    bird Patin Sg. Dengkil

    tunggu report sg. dengkil dari bro nije..
    dpt yg baby2 je... nanti nak repeat utk papa & mama plak..
     
  17. amin_kajang

    amin_kajang Bilis

    zaini - ermm okk ...nnt aper² hal aku roger ko....



    bird - biasa la..mula² baby² dulu..heheheheh
     
  18. nije

    nije Marlin

  19. jebataro

    jebataro Bilis


    ada lg ka port haruan kajang skg ni, noob baru nk join...
     
  20. Pak Syed

    Pak Syed Boleh je call 012-2148135

    1. Boleh try berhampiran UKM, berdepan dengan bank. Nampak macam loji kumbahan tapi port haruan dalam tu.
    2. Desa Pinggiran Putra, dekat dengan sekolah
    3. Port air tahap #$%#^%!@ sebelah econsave jalan reko, haruan mega ada lagi.
    4. Petronas highway cheras kajang (tak pasti ada lagi ke tak)
    5. Sg Hulu Langat, saiz tak besar, bujuk pun ada. Guna lure/sp kecik cast tepi
     

Share This Page