port haruan area kajang

Discussion in 'Air Tawar' started by amin_kajang, Nov 12, 2010.

  1. amin_kajang

    amin_kajang Bilis

    salam geng ,

    aku budak baru dlm forum....

    saper tahu port haruan area kajang...

    aku selalu pancing hari sabtu n ahad....

    port yg aku selalu pancing dah kurang power...

    nak cari port baru...

    saper ader port meh la kongsi
     
  2. gaara_X

    gaara_X Marlin

    port mana demo selalu layan boss?
     
  3. amin_kajang

    amin_kajang Bilis

    area balakong.....
     
  4. QUEK

    QUEK manceng jgn x mancen'''

    w'salam
    banyak ada dlm nie g la cari forum port mancen
     
  5. abu_melayu

    abu_melayu اِنَّ صَلاَتِي وَنُسُكِي ÙˆÙ

    Ada byk tmpt tapi dah krg ikan :'( :'(
     
  6. AbangSayang

    AbangSayang WhatsApp/Telegram : 013-4244994

    Betul tu abu....
    Port ade tapi ikan dah kurang sebab ade manusia yg jenis tamak...
     
  7. amin_kajang

    amin_kajang Bilis

    ookk yer ke...adoi yai.....nie pun aku tgh mencari port baru...abis semua longkang n paya aku redah...buat muka tak malu jer..hehehehe
     
  8. AbangSayang

    AbangSayang WhatsApp/Telegram : 013-4244994

    gandakan usaha anda....pasti akan berjaya...
     
  9. abg_tegar

    abg_tegar kawan budak baru mancing....

    jgn mudah putus asa...baru tegang tegar....haha
     
  10. abu_melayu

    abu_melayu اِنَّ صَلاَتِي وَنُسُكِي ÙˆÙ

    Nak kat belakang Sg Chua ada satu tasik tapi air mmg kotor pasal dari longkang area perkampungan cina,talapia berlambak mgkn haruan pun beso pasal takde sapa nak pancing,suasana mmg down ;D ;D
     
  11. AbangSayang

    AbangSayang WhatsApp/Telegram : 013-4244994

    ingat lg tak masa kita balik dalam keta saya ade citer pasal tasik ni kan?
    sebenarnya saya nak ceritakan tapi terlupa....citer misteri... :eek:
     
  12. kecik-sepat

    kecik-sepat ULTRAS ANGLER

    mcm mistik je bunyi nye..story skit ???
     
  13. bird

    bird Patin Sg. Dengkil

    habisla... diriku telah diselubungi dgn misteri...

    bro abg.. kene rungkaikan misteri ni... haha...
     
  14. bird

    bird Patin Sg. Dengkil

    bersih ke air itu..?? mane la tau... air2 dr perkampungan cha ya nun alif tu.. ada ba alif ba ya ka..?? hehe.. geli i..
     
  15. gila toman

    gila toman msih bru lg lam pancing2 nie..

    tu ar psal..
    phm2 la klau kmpg cina nie..
    nk plak klau jnis2 cine bukit..
     
  16. QUEK

    QUEK manceng jgn x mancen'''

    cuba survey area belakan bandar teknologi tp kena pakai motor la mudah sikit nak redah estet belakang tu...
    dah lama x terjah lubok haruan krn x tambah lg kuantiti anak.
    hehehe
     
  17. gila toman

    gila toman msih bru lg lam pancing2 nie..

    perghh
    bro QUEK,,
    selain kg cina tu,,ade lg x tmpt len pot2 haruan nie..
    lau ley yg berdekatan cheras ar..
    huhu
     
  18. QUEK

    QUEK manceng jgn x mancen'''

    area cheras..?
    x penah lak g terjah kawasan sana dulu2...
    ada lg kew kawasan x membangun area cheras...
    dulu2 layan area kajang semenyih jew cari haruan...
    4 5 bulan lepas ada member g cari area banting sambil cari ayam hutan...
    nanti ku info kalo dah dpt lokasinya
     
  19. abu_melayu

    abu_melayu اِنَّ صَلاَتِي وَنُسُكِي ÙˆÙ

    Tu dah kira mancing sambil memburu,lagi otai ni ilmu tinggi 18 tingkat naga biru timur
     
  20. QUEK

    QUEK manceng jgn x mancen'''

    AMPEH
    TAWAKKAL JEW NAK CARI REZEKI
    HAHAHA
     

Share This Page