port di tanjung tuan port dickson

Discussion in 'Air Masin' started by kail_berhantu, Mar 27, 2014.

  1. gaara_X

    gaara_X Marlin

    aiseyman.....dah plan nak meruan tarikh nie.....

    next time pak syed offer g ek....sesambil nak berkenalan nie......ahaks!!...moga berjaya semua....
     
  2. darthsyaz

    darthsyaz Bilis

    Tahun baru sudah disambut, bila nak menguji ikan thun 2016 di tjg tuan ni hehe..ambe nubis kubis nk join jgk..
     
  3. Pak Syed

    Pak Syed Boleh je call 012-2148135

    Skrg ni susah nak ramal,Risiko kumpau memang tinggi tapi dapat menambah ilmu.
    Hasil GT, talang pun nasib je. Ikan todak pun xbanyak mcm dulu.
    Lagipun saya tengah menunggu masa utk ditukarkan kerja ke utara, cuma waktu bila tak tahu lagi.
    Kalau belum tukar lagi, InsyaAllah boleh plan utk trip tjg tuan.
     
  4. darthsyaz

    darthsyaz Bilis

    takpa tuan syed..
    kita usaha jer dulu, insyaallah ada rezeki ada la..
    ha elok sangat la kalau nak plan.. ;D

    tuan syed mngajar ke?
    kira berbakti kat kampung halaman la ni ye
     
  5. Pak Syed

    Pak Syed Boleh je call 012-2148135

    Masa pergi baru2 ni, air tengah menyurut sampai nampak karang.
    Best jgk paras air rendah sbb boleh redah sampai ke tengah.
    Tapi kena berwaspada bila air tengah naik pasang, baik naik ke darat!!!!!!
    Saya nampak potensi popping ringan kt sini, jigging dan casting pun boleh.

    Lokasi port ni, selepas kita turun sampai ke hujung tangga, belok ke kanan sampai nampak pantai.
     
  6. lats840

    lats840 Siakap

    rndu nak gi tg tuan..
    port mntak nyawa..
    hahhaha...
     
  7. Pak Syed

    Pak Syed Boleh je call 012-2148135

    Letih berjalan, naik turun tangga.
    Nak berbaloi kena pandai baca carta air

    Ni salah satu link
    http://tides.mobilegeographics.com/locations/4893.html
     
  8. lats840

    lats840 Siakap

    terbaik la pak syed...
     
  9. Pak Syed

    Pak Syed Boleh je call 012-2148135

    rindu pulak nk ke sini . ...... huhu.......
    [​IMG]
     
  10. Pak Syed

    Pak Syed Boleh je call 012-2148135

    [​IMG]
    rnr tjg tuan (port rehat lelah hiking)
     
  11. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Selalu baca n dgr tang sini tapi lum pernah sampai
     

Share This Page