PM ada Problem ke

Discussion in 'Panduan, Pertanyaan, Pandangan, Aduan & Cadangan u' started by ilhamasong, Aug 16, 2011.

  1. ilhamasong

    ilhamasong 017-777-3677 Lanun Johor

    Den Nak PM skandal den di Pnet nie xbole2 dari semalam ..... minta jasa baik tuan mod tolong try test tengok... jasamu ku kenang ;D
     
  2. joran maluri

    joran maluri 019 3100410 HJ SAARI -WP

    DAH LEBIH HAD LAH TU........SKANDELLL....??? ;D ;D
     
  3. sharkz  Fik

    sharkz Fik kawe nak ngail weh.....mari komplot..

    dah kantoi ngan mod r 2 ada skandel...2 yg kne block!!!! kahkahkah :eek: :eek:
     
  4. ilhamasong

    ilhamasong 017-777-3677 Lanun Johor

    hehehe... tu la pasal susah betui nak sent PM kat skandal2 den dlm pnet nie ... PM abg ajie aje yg bole
     
  5. joran maluri

    joran maluri 019 3100410 HJ SAARI -WP

    ??? ::) ;D ;D
     
  6. kimie

    kimie Marlin

    ;D ;D ;D
     
  7. cdgtxx

    cdgtxx KAJANG ANGLER 1978 Staff Member

    hhmm.....takde masalah pun......suma ok je....

    cuba try lg skang...ok tak..?
     
  8. ismikayz

    ismikayz Marlin

    PM ada masalah? cer PM MOD...hehehehe
     
  9. cdgtxx

    cdgtxx KAJANG ANGLER 1978 Staff Member

    hampeh...........hahahahaha
     
  10. berudu

    berudu Kejayaan Tdk Akn Dtg Kpd Manusia Yg Leka

    tah..... PM jer yang problem, tu pun nak kecoh2 bukak thread.... ;D ;D ;D :p :p :p
    Bak kata tuan Ismikayz....PM jer la Mod ;D ;D ;D
     
  11. kimie

    kimie Marlin

    ;) ;) ;)
     
  12. BuGie

    BuGie ............

    ;D ;D ;D
     
  13. ilhamasong

    ilhamasong 017-777-3677 Lanun Johor

    ooo bab bakor serah kat hang ye berudu hehehehe...
     
  14. cdgtxx

    cdgtxx KAJANG ANGLER 1978 Staff Member

    amacam..? dh bole PM ke..?
     
  15. ilhamasong

    ilhamasong 017-777-3677 Lanun Johor

    nak PM mod pun x leh.... betul ..cakap surau nie.... alahai susah la nak berskandol mcm nie ;D
     
  16. ilhamasong

    ilhamasong 017-777-3677 Lanun Johor

    Dia keluar menatang nie den xpandai cakap omputeh

    [​IMG]
     
  17. cdgtxx

    cdgtxx KAJANG ANGLER 1978 Staff Member

    PM sy dengan tuan pancinglama.....sila respon..?

     
  18. ilhamasong

    ilhamasong 017-777-3677 Lanun Johor

    den dah respon kat PM tadi...yg kawan perasan bila klik kat reply dia akan reply seperti biasa tapi bila quote apa yg tuan PM sy tu yg jadi masalah problem nya kot.... access dari tempat menoreh ... tempat pengumpulan getah kawan nie pakai TM line ...waktu kejadian PM nie masalah dari semalam ...
     
  19. berudu

    berudu Kejayaan Tdk Akn Dtg Kpd Manusia Yg Leka

    bos tuan tepon tadi kat saya, dia kata semua line PM kat opis tuan dah kena blok ..... katanya tuan asyik buat komplot x ajak kawan2 ngan dia sekali ;D ;D ;D ;D
     
  20. ilhamasong

    ilhamasong 017-777-3677 Lanun Johor

    mana ada den pencen dulu la tuan berudu.... ;D
     

Share This Page