Pilih sendiri mana theme yang berkenan...

Discussion in 'Panduan, Pertanyaan, Pandangan, Aduan & Cadangan u' started by CQ, Aug 6, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. CQ

    CQ QURSANYproductions

    seperti cadangan tuanPancinglama untuk mana2 ahli Pnet memilih sendiri theme2 yang mereka berkenan..

    maka anda semua boleh ke: Profile >> Look and Layout Preferences >> current theme >> (change)

    dan pilih mana2 theme yang di sukai seperti contoh di laman lubuk ujikaji tu.....
     
  2. ejoy_burger

    ejoy_burger Marlin Staff Member

    ooo... boleh pilih sendiri ler... menarik gak tu...
     
  3. joran maluri

    joran maluri 019 3100410 HJ SAARI -WP

    NANTI JADIK MACAM AVATAR LAK...

    SEKEJAP POMPUAN ...SEKEJAP JANTAN...

    SEKEJAP GELAP SEKEJAP PUTEH...HEHHEHE

    EDEN PALING SUKEE , SAYA SUKEEEE ;D ;D ;D
     
  4. CQ

    CQ QURSANYproductions

    tak apa tuan...tuan boleh pilih sendiri mana2 bini yang tuan suka.....

    ikut arahan yang saya boldkan tu....
     
  5. santap

    santap Hidup Ibarat Roda

    tima kasih tuan.
    dah tukaq pun
     
  6. mukakeli

    mukakeli Marlin

    eden pilih boxyblue... sojuk yo mato memandangnyo... ;D ;D ;D
     
  7. namia_05

    namia_05 bangun mancing,tido mancing.013-6677199

    dah pilih dah...
    tq....
     
  8. ejoy_burger

    ejoy_burger Marlin Staff Member

    saya pakai aqua theme... sejuk mata memancin... eh.. memandang....

    p/s: esok nak tukar apa plak ekkk.... hehehehe
     
  9. mukakeli

    mukakeli Marlin

    tukar balik ke default theme... dah serasilah... ;D ;D ;D
     
  10. ejoy_burger

    ejoy_burger Marlin Staff Member

    betul tu bang... rasa macam serasi ngan yang lama... cuma kdg2 nak perbaharuan skit...
     
  11. CQ

    CQ QURSANYproductions

    pilih2lah yang 5 itu dulu, ada masa lagi nanti saya akan masukkan yang cantik2, mudah dan ringan...
     
  12. mR_o

    mR_o ngail pah ceroh!!..ke guane?

    masukkan yg lg cantik ek..hehhe..pstu yg ade gmb2 ikan sket..bru la kaki pancing..yeahhh ;)
     
  13. cik_einn

    cik_einn Guest

    den takmo pilih mano2...so den stick to da original...orthodox dan konservatif ::)
     
  14. CQ

    CQ QURSANYproductions

  15. En. Sham

    En. Sham Marlin

    Mana2 pong cantik..... ;D ;D
     
  16. CQ

    CQ QURSANYproductions

    saya dah masukkan banyak juga theme2 yang baru2 tu, cuma tak buat sample saja..!!
     
  17. Jimmy

    Jimmy Marlin

    theme apa yang cantik yek
     
  18. MONCHEH

    MONCHEH Bilis

    ;D ;D ;D ;D,BANTAI JE APE APE PUN
     
  19. komok

    komok Guest

    salam utk sumo,ese ni baru nak blajaq,kalu sudi cubolah bori ideo&pandang2 lah yo
     
  20. ciunci

    ciunci Pelata

    ooo. baru tahu... huhuhu
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page