Pertandingan Memancing PNET 2012

Discussion in 'Perbincangan @ perancangan mengadakan pertandingan' started by FFY, May 24, 2012.

Tags: Add Tags
  1. kimie

    kimie Marlin

    heheehee...betul sesangat tue piz...si let nak baling jer botol minirel kt dia :D :D :D

    jom ajerr...meneman mike ok laa...
    menurut tokey kola tue jam 9-11 pg & 5-7ptg paling rakus ikan makan.. ;D ;D ;D
    bole punch...nt sambung balik.. :D
     
  2. afiz

    afiz P.net DUN Klang ... 019-2453593

    Kekeke kolam yg kabo kat let tu depan lagi.. Bukan yg kat situ.. Kekekek
     
  3. kimie

    kimie Marlin

    hahahahaaa mpehh...hampehhh ;D ;D ;D.. adeii...
    tgk muka let selamber jerrrrrrrrr :D :D :D
     
  4. afiz

    afiz P.net DUN Klang ... 019-2453593

    Ko mcm xkenal let... Kekekekek
     
  5. kimie

    kimie Marlin

    tu la pasall... ;) ;) ;) ;D
     
  6. kopytiam

    kopytiam Marlin Staff Member

    amboiiii orang tuuuu...mentang2 sen tengah bekepuk...laju jer balas post yer... ;D
     
  7. kimie

    kimie Marlin

    lallalalalalalalalaaaa ;D ;D ;D
    aik???asal slow balik u mobil nh ::) ::) ::) ;)
     
  8. afiz

    afiz P.net DUN Klang ... 019-2453593

    Kekekeke
     
  9. kimie

    kimie Marlin

    haaaaaaaa ada balik..test...test...line clear ober ;D
     
  10. kalau dah ada program tu jangan lupa PM ahli. iks jarang bukak topik lain heeee :-* :-* :-* :-* :-*
     
  11. remons_man

    remons_man 0105280035

    cam best jer nak joint boleh...
    biler biler..?lama dah nunggu nie
     
  12. sampansementa

    sampansementa 016-2986077 - kalau nk membangau berjemaah

    parking duluuu.... ;D ;D
     
  13. doktor_xp

    doktor_xp 013-2466299 - Naga

    pertandingan tertutup.. hehehehe
     
  14. Airell_Cipuddin

    Airell_Cipuddin Sikap Mengalah Tiada Dalam Kitab Hidup Aku..

    Setuju...
    On...
    Bayar Pon Takde Hal...
    Suka2 Utuk Kita Jer...
     
  15. hanok_hikang

    hanok_hikang Tenggiri

  16. sampansementa

    sampansementa 016-2986077 - kalau nk membangau berjemaah

    macam dh bole bukak tali tmbat dh... ;D ;D ;D...

    onnnn..... ;D ;D ;D
     
  17. doktor_xp

    doktor_xp 013-2466299 - Naga

    pertandingan mancing laut.. tetapi biasa kalau buat yang datang tak ramai pun...
     
  18. FFY

    FFY Marlin

    Assalamualaikum sahabat,bila nak buat pertandingan lagi ni,teman dah lama rehat ingat nak start balik ni.
     
  19. matjoran

    matjoran Tenggiri

    tahun ni PNET tak de nak buat game mancing tertutup ker...
    tahun lepas sempat mancing kat MAEPS je under PNET
    apa kata tahun ni PNET buat game tertutup kat pulau indah pantai aceh..
    pantai yg sebelah angler resort...???
     
  20. gaara_X

    gaara_X Marlin

    ambe sokong......
     

Share This Page