Pertandingan Dart

Discussion in 'Sukan & Rekreasi ( indoor )' started by yan, Apr 7, 2010.

  1. yan

    yan hati mau baik be.....

    takde ke korang ingin buat pertandingan Dart lak........
     
  2. joran maluri

    joran maluri 019 3100410 HJ SAARI -WP

    DAHH BUAT SURAT JEMPUTANNN MESTI ADA LAHHH YAN....

    KO NAK ORGENISE KE... ???
     
  3. Rizal JJ

    Rizal JJ Mancing adalah hobi Keluarga tetap utama

    tahniah yan....
    ada berani jd penganjur ka.... ::) ;D
    dart leh dijoinkan tarikh nyer dengan snooker....
     
  4. yan

    yan hati mau baik be.....

    Cadangan tu ada, tapi nak orgenise kan tak reti lak..
    suport dari member pnet yg bleh orgenise kan....
     
  5. airpool

    airpool Tenggiri

    dart?? menarik ni...dah lama x main...nak kena cari balik set dart dlm stor...
     
  6. joran maluri

    joran maluri 019 3100410 HJ SAARI -WP

    BELAJORR 2 LAHHH..APA CD LEH PELOKK PINPIN..YAN... :D :D :D
     
  7. lemaxjr

    lemaxjr tak elok joran simpan lama-lama dalam stor.. :-)

    alaa abg ajie kite ni pun bole pinpin jgk...hehehehehe ;D
    ramai bdk pnet ni dia pinpin...
     
  8. kudinz

    kudinz Marlin

    Kalau saudara nk organize boleh je.. tp sukan dart nih kena ade equipment yg banyak dan xramai org tahu

    peraturannya.. so kalau nk buat kena ade pengadil utk kira point.. contoh sy xreti sgt kira.. pandai baling jek.
     
  9. cdgtxx

    cdgtxx KAJANG ANGLER 1978 Staff Member

    langsung tak reti main dart ni...
     
  10. joran maluri

    joran maluri 019 3100410 HJ SAARI -WP

    ALAHHH BUDAK TADIKA PON BULEHH MAIN.....APA DAHH
    BUKAN NAK GUNA PINGGAN PON....
    KO DUDUK ATAS KERUSI RODA PON BULEH WEIIIII.... ;D ;D ;D
     
  11. namia_05

    namia_05 bangun mancing,tido mancing.013-6677199

    bab baling dart kawan bolh..
    bab kira lemah sikit..
    kalo peraturan dia lagi kawan lemah...
     
  12. kudinz

    kudinz Marlin

    bab nih aku sokong.. aku tau baling jekk.. yg aku tau sape dpt baling kt tengah bulat merah tuh mmg terror
     
  13. Bondiana

    Bondiana ....Org Offshore....

    HUH DArt pulok.......mcm2 ada di P.NET.... ;D ;D ;D ;D
     
  14. joran maluri

    joran maluri 019 3100410 HJ SAARI -WP

    SAMA LAH UMAH EDEN ADOOO....MAIN HAYUUNNN JE... ;D ;D ;D
    JIKA NAK TERROR KO LETAK MUKA CD TONGAH 2 ....
    PASTU BALING TANG HIDUNGGG....HA HA HA AHAAAA ;D ;D ;D
     
  15. namia_05

    namia_05 bangun mancing,tido mancing.013-6677199

    ;D ;D ;D ;D
     
  16. kudinz

    kudinz Marlin

    adoiii bang ajie... lawak raja laut laaa plak... adoii... sakit telinga gelak nih..
     
  17. joran maluri

    joran maluri 019 3100410 HJ SAARI -WP

    CD TAK PERASAANNN TAKPA...GELAK 2 LAHHHH TERGULING 2 PON TAK PA..
    JANGAN DOPAN CD UDAHHH.... ;D ;D ;D
     
  18. cdgtxx

    cdgtxx KAJANG ANGLER 1978 Staff Member

    kemain lagi org tuo ni.........

    org men dart...dio pun nak men dart gak.........

    balik umah men ngan cucu la lg baguzzzzzz............hehehehe
     
  19. joran maluri

    joran maluri 019 3100410 HJ SAARI -WP

    ;) ;) ;)......AMPON PAKKKK... ::)
     
  20. airpool

    airpool Tenggiri

    perkiraan mata simple je...start dr 501 sampai 0...x susah pun...kalau mahir leh cepat habis...tp kalau amatur ni lambat sikit la...
     

Share This Page