Permasalahan dgn forum

Discussion in 'Pengumuman dan Ucapan' started by pancinglama, Apr 27, 2011.

  1. pancinglama

    pancinglama Administrator

    Untuk makluman semua kita mempunyai sedikit permasalahan dgn software forum yg digunakan. kita akan mendapat error message setiap kali posting di lakukan. walaubagaimana sekali pun error tersebut tidak mengganggu posting yg dilakukan.

    diharap anda semua dapat bersabar sehingga ianya dapat diselesaikan.

    terima kasih
    pancingLama
     
  2. Nik

    Nik Marlin

    patutla bila post je dpt error..bila preview barula dpt masuk...
     
  3. jalabelanak

    jalabelanak Kuantan Novice Angler - Call me : 012-9533815

    Ok, roger master landlord. Tak buat trip Dungun ke bos?
     
  4. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Mula-mula ingat tenet ka pc ka problem, risau gak tapi hentam je main posting ! ;D
     
  5. nett

    nett nett@gymkhana :-)

    itu tandanya abg manba begitu sayangkan p.net... sehari x buka, gigil jadinya...

    p/s: tuan PL, kenapa p.net tak der portal (homepage)... pastu forum ni sebagai menu... nampak more official
     
  6. shahrizal

    shahrizal Maxis:0123278702 #Shah Alam-Tapah-Bukit Payong

    InsyaAllah..dlm process menaik taraf.. ;D ;D
     
  7. tengasmerah

    tengasmerah Arowana

    oooogitu ropernyer tuan ::) ::) ::) terima kasih diatas makluman ini tuan dan semoga kita semua dP.NET ini dapat memahami situasi yg berlaku sekarang ini, Insya Allah ;D ;D ;D
     
  8. lanpetpet

    lanpetpet Mancin Sejak Dari Dlm Perut Lagi :P

    Patutla ade yg terposting 2 kali :(
    Thanks for the info
     
  9. pancinglama

    pancinglama Administrator

    alhamdulillah pnet telah berjaya dipindahkan ke server baru. insyallah dengan package baru ni semua permasalahan dapat diselesaikan. kalau masih yg ada masalah boleh pm/email/sms/call sy.

    terima kasih semua
     
  10. blue_merlin

    blue_merlin ada trip jalan

    lega rasa tadi x dapat buka sekejap risau gak ;D
     
  11. awei_snapper_hunter

    awei_snapper_hunter Be Better Fishing!!

    ALHAMDULILLAH!! :D :D
     
  12. pancinglama

    pancinglama Administrator

    bergantung kpd tujuan kita membuat portal. kalau ada portal tp tak ada isi pun susah gak.
    sila kongsi kalau tuan ada pandangan atau idea yg boleh dibincangkan dgn lebih lanjut.

    sekarang ni sy sibuk mencari idea utk mencari income bagi menampung kos hosting dan aktiviti pnet. dgn jumlah traffic yg ada sy percaya ia boleh dilakukan. cuma sy tak jumpa lagi cara terbaik. yg ada tu seciput je. kalau ada sesiapa nak kongsi pengalaman atau idea boleh pm atau post kat sini. boleh kita bincangkan dgn lebih lanjut.
     
  13. tengasmerah

    tengasmerah Arowana

    terima kasih kembali kepada tuan PL diatas usaha tuan mengembalikan semula keceriaan kepada semuanya d'P.NET ini ;) ;) ;) ;D ;D ;D
     

Share This Page