PERBINCANAGN AKTIVITI SELAIN MEMANCING {P.NET JOHOR}

Discussion in 'P.NET {SUKAN & REKREASI} ---> Bukan Sekadar Memanc' started by hairie85, Jan 19, 2010.

  1. hazwan

    hazwan Peace

    huhuh... kawan du perati je laa~~
     
  2. ajoharis

    ajoharis Marlin

    Kembar Ha tak nak datang ke... datanglah kasi meriah sikit.......
    malam tadi apa ceta kat brader... ada sapa2 yg turun.....
     
  3. hairie85

    hairie85 Marlin

    xpe..kalu 3 ketul pon kite on..nnti kawan ajak bebudak opis kawan
     
  4. ajoharis

    ajoharis Marlin

    seganlah itu semua setaraf ngan lin dan......
     
  5. hairie85

    hairie85 Marlin

    xde la..sume main mcm wong mew choo je
     
  6. atuxx

    atuxx Majulah sukan memancing utk Negara

    Sori la xdpat menjoinkan diri..kena tpaksa menghadiri jempot-jempotan makan-makan minum-minum free di kg KDN :-X
     
  7. ~jenahak~

    ~jenahak~ golek iwak

    SEGAN la kwn..
    serve pun baru nak belajar...
    reket pun beli kat econsave...
     
  8. ajoharis

    ajoharis Marlin

    itu sudah bagus....
    kawan terpaksa pinjam anak kawan punya.....
    bulu tangkis kalau kawan bawak yg plastik punya boleh tak.......
     
  9. atuxx

    atuxx Majulah sukan memancing utk Negara

    pakai yg plastik tu jek...super econsave...larikkkkkkkkkkk....
     
  10. sesapa yang kaki pancing kat sini boleh le kenal2.. kita cari lubuk n kongsi2 pengalaman, aku ngah cari lubuk2 yg best utk di serang... salam perkenalan kpd semua...
     
  11. atuxx

    atuxx Majulah sukan memancing utk Negara

    salam kembali Tn Slide...
    Di harap Tn pon dpt berkongsi lubuk2 best2 kt sini dgn kami sume...
    Tn Slide boleh menyertai pergerakan bawah tanah iaitu geng2 biol terjah zon selatan..
    Borang bleh mintak ngn Tn Shahputra selaku penghulu atau timbalanye Tn Hairuln...1 borang seumur idup ;D ;D larikkkkkkkkkkkkkkkkk
     
  12. ajoharis

    ajoharis Marlin

    betul tu...... betul tu...... kalau susah nak roger tuan shah... roger aje tuan hairuln.... 2 org ni dia punya service mantop............ larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
     
  13. ~jenahak~

    ~jenahak~ golek iwak

    kalau camtu register kan kawan sekali...
     
  14. ajoharis

    ajoharis Marlin

    roger/pm ke/ sms ke kat abg 2 org tu...
    kalau nak senang joint aje kalau dia org ada trip.......
     
  15. ~jenahak~

    ~jenahak~ golek iwak

    Yes Bos!!!
     
  16. pelatung_parit

    pelatung_parit janji ada air.... zazzzz!!!............

    Re: Aktiviti Bersama Keluarga Kawasan Johor Bahru dan Sewaktu Dgnya.....

    jety kayu tu dh x dok dh.. tp tunggul dia ada lg kot.. coz kwan maceng kat situ.. pkt tarak.. tp sgkut jgk... kenepa yeks... ;D
    jety dia dh ubah lokasi bkn kt depan tu dh.. klu dulu jety utk pelancong.. tetapi skrg khas utk nelayan... kat jety tu time air pasang besar dn jernih.. sedap main apollo.... tp ikut nasiblah... kekadang tu.. walaupun air pasang besar & air jernih pun payah nak main apollo.... ikan x ada... tp klu ikan dh main... huhu... syok... kekadang 6 mata full house.... ;D ;D
    ikan lain yg selalu ada gelama & sembilang... lain-2 mcm bebolos, duri, belukang, tuka, kakap merah & tuka pun ada...
    klu main apollo blh dapat paling banyak belalak mata, ikan kunyit pun ada.. pastu entah ikan apa tah...
    senag kata manceng kat situ ikut nasib & rezeki...

    klu main atas batu.. kerapulah.... ;D
     
  17. ~jenahak~

    ~jenahak~ golek iwak

    Re: Aktiviti Bersama Keluarga Kawasan Johor Bahru dan Sewaktu Dgnya.....

    emmm... kiranya nasib2 la kalau ikan nak lalu situ ek..?
    lokasi lain??
    mcm Tg Resang? ada port mncing..?
     
  18. pelatung_parit

    pelatung_parit janji ada air.... zazzzz!!!............

    tanjung resang untuk beriadah lagi-2 wat hari keluarga ok.. tp kawan dh lama x g chelet dia.. dah 2 thn lebih rasanya.. klu kawan g pun kat pantai pasir lanun jek... cari remis... ;D

    tang manceng pulak.. kawan x pasti coz kawan x pernah manceng lg kat sana.. tp dgr-2 cerita dr member-2 yg pernah manceng kat situ.. diorg kata best.. gelama & semilang banyak.. anak kerapu pun banyak..entahlah... pantai dia pun ok.. gelombang kurang..

    kawan tgk kat sana ada kelong ( kelong acheh ) tp. kawan x tau no. conteck dia.. hehe.. kaki air tawar le katakan.. bab-2 air masin nih kureng.. bukan sikit tp banyak... :D :D
    ( air tawar pn selalu mangkor... ) ;D

    tgklah esok @ lusa kawan g rikie kat tg resang... ( klu x dek aral )
     
  19. ~jenahak~

    ~jenahak~ golek iwak

    Thanks Tuan Hairie coz sponser shuttlecock tu ari...
    sory la, kwn & adik kwn x berapa reti main badminton ni...

    *tuan Ajo, siapa yg masuk hospital?? everything ok..??
     
  20. hairuln

    hairuln Marlin

    siaper yang masok hospital??
     

Share This Page