Penyata account

Discussion in 'Pengumuman dan Ucapan' started by pancinglama, Sep 1, 2009.

  1. pancinglama

    pancinglama Administrator

    disini sy sertakan penyata account pnet utk makluman semua.

    [​IMG]

    utk makluman saudara/saudari semua kami masih mempunyai masalah dgn pengdeposit yg tidak memaklumkan kpd mod atas pembayaran yg dibuat. ini menyukarkan pengurusan account yg ada. jadi diharap kesemua pengdeposit dapat memaklumkan kpd focal point dan sy atas setiap pembayaran yg dibuat. sila nyatakan nama, jumlah dan tujuan pembayaran.

    diharap saudara/saudari dapat memberikan kerja sama utk memudahkan kerja2 pengurusan.
     
  2. adzhar

    adzhar ## Taman Keramat / Setiawangsa / Sg Petani ##

    Sdr Pancinglama, saya cadangkan buat satu procedure..untuk pengdeposit hantar PM pada sdr bersama maklumat transaksi. Mmg akan menyulitkan sekiranya deposit tanpa maklum. Mungkin ini cara terbaik kot
     
  3. cdgtxx

    cdgtxx KAJANG ANGLER 1978 Staff Member

    yup....sesiapa yg PM tu klau bole tulis sekali bayaran utk apa...

    tp jika yg bayar online....bole trus tulis kat remark tu...
     
  4. pancinglama

    pancinglama Administrator

    mmg itulah cara terbaik. jadi diminta ahli2 semua utk pm sy serta pengelola project (trip, merchandise dll) sekiranya telah membuat pembayaran.
     
  5. pancinglama

    pancinglama Administrator

    Berikut ada transaction yg masih tidak mempunyai maklumat yg lengkap. diharap pengdeposit atau mana2 ahli yg mempunyai makluman lanjut dpt menghubungi sy atau mod yg lain. kerja sama tuan2 dapat membantu pengurusan account pnet agar lebih teratur.

    [​IMG]
     
  6. speedrider

    speedrider Marlin

    bagus betul ahli2 Pnet ni.
    Kalau dekat forum lain, kata ada transaksi, tapi tak buat pun
    kat sini terbalik la pulak... Bayar, tapi tak bagitau.. hehehehehe


    saya cadangkan, untuk setiap aktiviti (penjualan/derma)
    satu peringatan kena diletakkan di Kepala Isi thread tu untuk peringatan kepada ahli yang telah membuat pembayaran
     
  7. Potocol

    Potocol PERAK DARUL RIDZUAN

    Terima kasih tuan Speedroder atas sokongan tuan.
     
  8. speedrider

    speedrider Marlin

    Kadang2 benda2 macam ni membuatkan pendeposit terlupa nak maklumkan.
    pepaham jelah, CIMB Clicks kadang2 kalau user ramai sangat, loading page sampai 'ter'log out' sendiri.
    Mungkin pendeposit terlupa.

    Jadi kepada pendeposit2, senang jer langkahnya:

    1. Deposit duit
    2. Maklumkan anda telah masukkan


    2 simple steps 2 remember.

    Sama-sama kita mengingatkan. Pening abang2 mod kita nak trace sapa yang bayar duit tu.
     

Share This Page