Pemborong Udang Pancing

Discussion in 'KEDAI BARANGAN PANCING YANG ANDA TAHU.' started by khairoSP, Jun 19, 2014.

  1. khairoSP

    khairoSP Bilis

    Asslmkum..
    Sy mmrlukan kedai2 atau pemancing perseorangan area dkt kedah dan p.pinang yg ingin mmbeli/memborong udang hidup utk umpan pancing dgn kadar 500 ekor keatas.
    Harga : 40 sen/seekor.
    Baru ja nk start dlm bulan 7 ni.
    Penghantaran disediakan ke lokasi pancing/prniagaan anda tnpa sebarang bayaran tp wktu pghantaran dri pukul 2 ptg keatas ja ;h sbb ad komitmen lain nk buat..Klau nk hntar pg, pkul 7-8 boleh.

    sms : 013-4907559 (khairul)
     
  2. hanok_hikang

    hanok_hikang Tenggiri

    pancing bwh jambatan penang pon boleh hantaq la noh??
    cantik gak tu xpayah nak Apollo dah..
    pukul 7,8 tu mlm ka?
    kalau pg shok jugak..kalau udang habis pastu call lg,ada kena cas lg ka?
    hehe..cantik idea tu tuan..utk org jenis nk cepat mls nk Apollo terus nk labuh udang hidup ja..
    bab nk memborong tu lebih baik tuan sndiri bawak p kedai pancing..komfom depa ambik...
    xpon stand by kt jeti..
     
  3. sampansementa

    sampansementa 016-2986077 - kalau nk membangau berjemaah

    terbaiklaa tuan..moga bisnes maju jaya..
     
  4. khairoSP

    khairoSP Bilis

    7-8 pagi tuan.
    nk hntaq p bwah jambatan pn xda masalah jnji order 500 ekor ke atas lah..nk hntar cket2 nnti x berbaloi
    dgn kos nk hntaq sbb udang ambek dr area kuala muda.
    klau tuan nk mancing hjung2 mggu dgn 2-3 org kwan nk pkai udg bnyk bleh ja rojer..
     
  5. sampansementa

    sampansementa 016-2986077 - kalau nk membangau berjemaah

    bagaimana untuk penghantaran lembah klang?...

    mohon pencerahan dari tuan.... ;)
     
  6. hanok_hikang

    hanok_hikang Tenggiri

    hahaha bukan pencerahan..penggelap masa depan nanti nk kayuh sampan sampai ke lembah klang..jauh amat tu pak sampansementa..
     
  7. kopytiam

    kopytiam Marlin Staff Member

    terbaek usaha ni...selamat maju jaya dengan perusahaan tuan khairoSP... ;)
     
  8. sampansementa

    sampansementa 016-2986077 - kalau nk membangau berjemaah

    ;D ;D...mana la tau..mau luaskan kuasamuuuu....
     
  9. hanok_hikang

    hanok_hikang Tenggiri

    rm100 untuk 250 ekor xkan x leh ejas? hehe..nk p dr pg smpai megorib yo..
     

Share This Page