patin sg.dengkil

Discussion in 'Air Tawar' started by arakandji, Aug 16, 2010.

  1. mrsyuko

    mrsyuko "TU DIA DOK ADA"

    dah agak dah.. koordinat plisss.. ::) ::) ;D ;D ;D
     
  2. Aris

    Aris Bilis

    mrsyuko kalau nk pergi sg.dengkil bole ajak saya sekali..bole blaja buat umpan hehehe..
     
  3. afiq silva

    afiq silva Marlin

    Patin, mu tunggu aku cuti.. ;D
     
  4. alem

    alem Tak kisah air masin ke air tawar

    nk polow gakkk
     
  5. mrsyuko

    mrsyuko "TU DIA DOK ADA"

    InshaaAllah tuan Aris..sy ni x pandai set komplot... main adhoc je...hehehe umpan xyah blaja... roti canai je.. ;D ;D ;D
     
  6. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Area Klang ni curut n miskol banyak ;D
    Kalu berani turun Bg Datuk situ port boiling ;)


    Tak sudi ajak takpe takpe takpe :mad: :( :mad:



    [ gurau ye jgn marah tau ;D ;D ]
     
  7. r.hanif

    r.hanif Kangiaq, Perliss komplot - 0125080528

    nak tanya tuan2 yg rajin mancing patin ni, kalau pakai roti canai ni kene beli kat kedai mamak order macam biase je ke? sebab ade member teman cakap kene order yg separuh masak sebab liat sikit. saye x pernah lg mencube roti canai ni kat sungai perlis, tapi mane tau boleh jalan mcm kat dengkil. harap2 tuan2 bleh bagi jawapan yang munasabah dan membantu hamba yg kurang ilmu ini.

    eh sifu afiq panjang pun ada sini ka? hahaa wey turun ilmu skit bab patin. aku dah setaun lebih duk mancing patin perlis baru naik 3 ekoq ja guna buah berembang.
     
  8. Takoyaki

    Takoyaki Tenggiri

    kalau pi restoran regal kat tepi pasar dengkil tu cakap je "roti pancing". harga sama. kedai tu dah tau sangat.
     
  9. Takoyaki

    Takoyaki Tenggiri

    setahu saya, patin sungai langat je yang reti makan roti canai ni. tempat lain saya pakai umpan standard cam buah berembang, sawit ke.
    tuan try ler guna pizza, kentaki atau burger daging special. mana tau, dia mau makan...haha ;D ;D
     
  10. Tun Jebat

    Tun Jebat awana@mail.com

    Asalamualaikum tuan2 Otai sumer.... Sy baru duk Bangi, ade gak try sungai langat port dekat kolam jelita tu, dapt keli 6kg adala tapi patin xpenah lagi. Kalau tuan2 Otai sumer sudi roger la sy nk juga merasa tarik patin sungai. Sy budak baru blajar...
     
  11. r.hanif

    r.hanif Kangiaq, Perliss komplot - 0125080528

    oh tuan pakai buah berembang tu camne caranye? sebab saye selalu dpt buah yg dah lembik, so terpaksa gaul dgn roti je. tuan pakai buah dier 1 biji terus ke? kot2 la lagi power utk tarik patin mega ;D
     
  12. rod murah

    rod murah "Agen terbaik anda untuk kereta proton baru "

    Dah lama x post..jd silent reader sahaja...tp bila tgk geng post patin sg dengkil...rasa nk join...boleh kita komplot sama? selama ni dok main patin kolam je
     
  13. pojan

    pojan Pelata

    Salam, ptg esok mcm nak try je..tak penah lg pkai roti canai.tp time ujan ni,ok ker sg dengkil ni?port yg dirancang..area jambatan sek teknik.
     
  14. AbangSayang

    AbangSayang WhatsApp/Telegram : 013-4244994

    Salam otai2 semua...bila nak turun Dengkil...lama tak mancing patin Dengkil...
     
  15. abee

    abee Rezeki itu dari allah jua

    Attached Files:

  16. ketum

    ketum Bilis

    klu nak try roti canai.. bole order saje kat kedai mamak sblh pasar tue.. ckp je nak "roti pancing".. tp sepanjang saya mancing kat sg langat nih.. duk guna buah ara je.. tue je yg paling mujarab.. hahaha..
     
  17. ketum

    ketum Bilis

    skang nih musim ujan.. air sungai deras.. klu da x ujan.. br best nak mancing.. nih pun ngah tunggu air cantik.. klu tak.. batu saiz 16 pun hanyut.. hahaha..
     
  18. wannsscfs

    wannsscfs Karau jgn x karau

    Belanja gambar sket.... ;D[​IMG]
     
  19. alem

    alem Tak kisah air masin ke air tawar

    bagus...port mana yg lapang ek
     
  20. Tun Jebat

    Tun Jebat awana@mail.com

    Tahniah Tuan wannsscfs. Tuan Alem, ajak2 la kawan gi kat kat situ.
     

Share This Page