Patin 13kg sungai trip...terbaekkkkkkk

Discussion in 'Koleksi video.' started by arie, Nov 4, 2013.

  1. arie

    arie Bilis

    wahh...ni msti ikut jln blkg klg rempah n umh india too ek..area2 too mmg da kreng ikan..bg sy jln kt situ kra ok lg..jln rhsia sy too m'cbr ckit lg je..sabo ajelh ye
     
  2. fir daus

    fir daus umur 26 tahun - 013-6031788

    Tuan arie, kami x ikut kilang rempah..ni masuk jln lain..memang mencabar gila..nk balik kalau ikut jalan ni, 5x lagi mencabar..ncing kek kolam pantai yo lah yg sonang..hehe
     
  3. arie

    arie Bilis

    k2...sy phm..ni ikt kt kg jerlang,klu x slp sy ar..jln yg tn. ikut too mmg cmto jln eh..sy pon ikt jln too gk..msa pi too mmg t'blik2 mto ktaorg..smpi ada yg absober ptah trus hehe... tmpt yg tn. pi ni da btl cma port eh slp ckit je..tmpt air sngai too mmg kreng ikan..mkn burger agknye kot..
     
  4. fir daus

    fir daus umur 26 tahun - 013-6031788

    ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

    memang betul latu.. moto saya tebalik2 dibuatnya..brek plak macam haram..memang sakit hati je..
    haha..tapi pengalaman tu memang bes..x pernah lagi hiking sambil tolak motor..
     
  5. arie

    arie Bilis

    Mmg syok pon..mgkn krsms ni nk pi sna lg tp group x cmplte g..lgpn cuaca x btl sgt..hr too sy rdah pon pkai mto ego je..
     
  6. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Huhhh cerita tuan fir daus buat motorcross memang bagus namun kalu ada gambar laaaaagi best wei ;)
     
  7. arie

    arie Bilis

    xpe2..nnti sy pi sna g sy tepek gmbr byk2 yek..kasi rcun sume org hehe
     
  8. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Saya dah start tunggu dah ni ;D ;D

    Kalau boleh post kat laporan laaaagi bagus ;)
     
  9. fir daus

    fir daus umur 26 tahun - 013-6031788

    Tuan manba,

    niat hati memang nak ambil gambar..tp dengan keadaan cuaca yg hujan rintik2, dan
    terlampau adventure sangat tu, sy padamkan niat utk kluarkan henpon untuk ambil gambar.
    saya dari awal lagi henpon dah bungkus dengan plastic untuk elak benda x terjangka berlaku..
    kang kalau henpon basah, problem pulak tengah hutan..
    disebabkan sangat letih tolak motor naik bukit camtu. denai Tanah merah yg ada, dah la licin, curam pulak tu.
    terus jadi malas untuk bergambar. memang sangat stress. bekal air atau makanan x bawa langsung.
    lepas je redah bukit tu, tekak punyalah kering. haha..
     
  10. ras

    ras ras@pancing.net

    air laju tu kat jeram ke bro??mesti byk sebarau kan
     
  11. arie

    arie Bilis

    sebrau mmg ada tp punyelh sksa nk dpt..mcm2 gwang try dh...smbong gler..pnh dpt pn pkai umpn hidup...tn. cm b'hjat mau pi jek???? :eek: :eek:
     

Share This Page