Patin 13kg sungai trip...terbaekkkkkkk

Discussion in 'Koleksi video.' started by arie, Nov 4, 2013.

  1. arie

    arie Bilis

  2. ASt - Kulai

    ASt - Kulai Marlin

    ;D
    caya la bang arie......ayat powerrr......`ni bkn kolam munyaaa maaa`..... ;D
     
  3. fir daus

    fir daus umur 26 tahun - 013-6031788

    terbaik..boleh buat bantal peluk..haha
     
  4. ATM13

    ATM13 Will gain new knowledge everyday in here

    huhuhu tegar tuh... sebab nak bawak balik naik bukit perrggghhh.... Tahniah tuan arie... ;D ;D ;D
     
  5. arie

    arie Bilis

    mmg phit nk bwk lik ikan..sblum2 ni lg sksa bb kna agkut tongsan 25kg nek ats..
     
  6. fir daus

    fir daus umur 26 tahun - 013-6031788

    Tuan arie lopeh ni buleh ko sei nk ngikut?? Hehe
     
  7. arie

    arie Bilis

    buleh je klu nk join..pastikan xde semput2 n ltut longgar ye huhu...
     
  8. AbangSayang

    AbangSayang WhatsApp/Telegram : 013-4244994

    TERBAIKLAH... ;)
     
  9. fishzilla

    fishzilla ThE KuMpAu King

    Dimanakah terletaknya sungai Trip ini ? :D ;D ;D ;D ;D
     
  10. wan82

    wan82 Marlin

    klu empangan Trip kat nogori....sg Trip pun kat situ kot...
     
  11. fir daus

    fir daus umur 26 tahun - 013-6031788

    Lotak eh kek jalan jolobu batu ompek..nogoghi smilan..
     
  12. arie

    arie Bilis

    X Compom plak btu bpo empgn ni..yg sy taw btu7 ar..klu btu4 da tmpt len..lgpn sy mmg org area too..
     
  13. fir daus

    fir daus umur 26 tahun - 013-6031788

    Silap..hehe..batu ompek tu tompek lain..dio ni area jba tu kn? Dkt2 batu 6 kn? Sei dok btu 2 1/2.. kek kilang kicap..hehe
     
  14. arie

    arie Bilis

    aisehmen..jran2 je kite ni ye tn firdaus..ada kmplot syok2 nnti halo2 yek
     
  15. tupai tanah

    tupai tanah mancen, mancen juga tiba waktu solat jangan lupa

    ;) macam polok bini, tahniah tuan, saya puntak ponah narik ikan bosa macam tu.... ponah narik ikan 6 kg jo kat sg muar segamat. :-*
     
  16. fir daus

    fir daus umur 26 tahun - 013-6031788

    tuan arie, sebenarnya saya yg tunggu tuan arie jemput saya komplot sama..hehe
    saya x tau sangat port mincing kt semban ni..nama je org semban..
    sekarang saya tinggal kt klang..
    tp hujung bulan biasanya ada kt seremban..

    kalau ade komplot, halo2 la ye..
     
  17. arie

    arie Bilis

    insyaallh..mgkn bln 12 nnti ktaorg ada pi sg.trip too..lom cmpom trikh eh g..klu jd nnti sy roger..
     
  18. bird

    bird Patin Sg. Dengkil

    pakai umpan ape ya..?? ;D
     
  19. fir daus

    fir daus umur 26 tahun - 013-6031788

    Oyeahh..no fon sy ada kt profile..
     
  20. fir daus

    fir daus umur 26 tahun - 013-6031788

    Sy dh try masuk sg terip ptg td..kluar rumah jam 1.30pm.. sampai ke pintu masuk, dh kena block..so masuk ikut jln kampung..masuk je sparuh jalan, kena redah bukit plak..hiking dengan menolak motor.. sepupu sy yg jd pemandu arah..sy x tau jln ni..2 kali menolak motor naik bukit.. lepas sampai, dia bawa g mancing kt air terjun..air tu mengalir masuk ke empangan..dia kata situ banyak ikan..tp pada pemerhatian sy, air terlalu laju untuk ada ikan bermain di situ.. kami x dpt ikan pon..then kami balik..otw balik, ikt jalan lain..jalan masuk td x boleh guna..boleh arwah kalau motor tlajak masuk gaung sebab bukit tu curam dan licin.. ikut jalan lain..kt bawah sikit dr bukit jalan masuk..sparuh jalan masa nk kluar, kena hadap plak jalan turun bukit sikit..licin sebab skarang musim ujan.. Tgh jalan plak, kena daki bukit lg..kami fedap..memang x larat dh nk tolak motor daki bukit..so kami patah balik..kluar ke jalan uta smula..kmudian sebab x larat dh dan takut sangkut sampai hari gelap, kami pon nekad untuk kluar melalui jalan utama dan menghadap pak guard.. nasib baik brader tu sempoi..tq bro..hehe.. Balik rumah, baru nampak kesan gigit pacat kt peha kanan dan betis kiri..sampai rumah dh pukul 5.30.. pejalanan dari rumah kami dlm 10 minit je utk sampai ke jalan masuk utama ke dam ni..
     

Share This Page