Pantang larang semasa wife pregnant..

Discussion in 'Keluarga' started by belida23, Mar 28, 2014.

  1. wiranegara007

    wiranegara007 Marlin

    kalau pantang sontuh lak, camno..... sontuh yo, jigging... sontuh yo, jigging... ekekeke
     
  2. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Lain macam je :eek: :eek: ;D
     
  3. ewak

    ewak Arowana

    nk pantang2 gak..tp bini x ngandung2
     
  4. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Kena usaha lebih kuat tuan ewak ;D ;D
     
  5. belida23

    belida23 Bilis

    Sorry kawan2 lambat reply x sempat online banyak keja sekarang ni. . Thanks banyak response positive dari kawan2..semalam dapat gak cari video dari uai pasal memancing.. Senang sikit na confidence kan wife saya.. Dia da tengok video 2 xde pantang2 lagi.. ;D ;D
     
  6. belida23

    belida23 Bilis

    Betol 2 tuan..
    Kadang kite nak bercakap lebih dengan orang tua yang susa.. Saya da dapat video dari ustaz azlan idrus berkenaan memancing semasa wife pregnant.. Baru derang faham apa yang derang dengar sebelum ni mengarut..
     
  7. belida23

    belida23 Bilis

    Terbaik tuan.. :) :)
     
  8. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Ada chan nak ikut komplot tuan belida ;D ;) ;D
     
  9. - Nodri Selama -

    - Nodri Selama - 013-5872713

    cr yg 19 ke 25 tahun......
     
  10. belida23

    belida23 Bilis

    Area sini saya xtaw port. Bulan 6 ni kalo nak ikut balik kg.. Port belida.. Saya pon x puas lagi mancing dia.. Haha.. Na menunggu 2 yang x tahan. Kadang 3-4jam Baru na sentuh umpan..
     
  11. belida23

    belida23 Bilis

    I like..
    Xde butang like lak nak tekan.. ;D ;D
     
  12. belida23

    belida23 Bilis

    Ye tuan betul 2..
     
  13. belida23

    belida23 Bilis

    Ni yang na kena belajar dari otai2.. Cara nak ayat orang rumah.. ;)
     
  14. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Tuan belida sekarang duk mana ? Kampong tu kat mana ?
    Hihi banyak pulok soal siasat :-[ :-[
     
  15. belida23

    belida23 Bilis

    Saya dok area rawang.. Kampung jauh sikit kat Jitra kedah..
     
  16. ewak

    ewak Arowana

    dr komen2, pandangan kwn2 & video ust azlan..apa kesimpulan yg tuan belida dpt..nk pantang2 gak ke ;D ;D
     
  17. ewak

    ewak Arowana

    aiyoyooo :D :D
     
  18. belida23

    belida23 Bilis

    Kalo na ikut kan memang mengarut pantang2..Ikot kan kawan kawan redah je.. Kena lak wife baru pregnant nak kena jaga hati juga.. Nasib baik kawan2 otai2 kat sini x loket nak share pengalaman dengan kawan .. Banyak komen2 dan pandangan positif berkenaann pantang2 ni yang bole kawan convince kan orang rumah.. Kesimpulannya kes selesai.
    Mai kita ramai2 berkomplot..
    ;D ;D ;D

    Thanks ye sume ..
     
  19. ewak

    ewak Arowana

    he hehe terbaik laa..bini pregnant bukan penghalang.. ;D :)

    dulu2 la..masa bini aku tgh sarat nunggu ari..pak mentua siap ajak mancen lg..mak mentua plak soh pi je..huhuu takdak pantang2..kita kluar mancen carik rezki..cuma dorang pesan jaga perbuatan, perkataan, percakapan..kena beringat skit..jgn main ikut sedap mulut je..jgn celupar, takbur, cakap besar..jgn siksa & aniaya binatang..insya allah selamat
     
  20. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Wahhhhh Rawang tu banyak port boiling wei :p :p
    Jitra pulok agak jauh, ada sorang kawan karib duk sana.


    Terbaik dari tuan ewak !

    Saya dulu time mula kawin lum mancing g [ mancing kolam khas aje ;D ;) ;D ], rasanya orang tua dua belah takde pantang tang mancing bila isteri tgh hamil.
     

Share This Page