P.net semakin hebat dan mengila ahlinya.

Discussion in 'Pengumuman dan Ucapan' started by CQ, May 6, 2009.

  1. Kelemboy_utara

    Kelemboy_utara Asyik mimpi mancen jer....

    keh keh keh.... agak pelik tapi nampak macam benar ;D
     
  2. abu_melayu

    abu_melayu اِنَّ صَلاَتِي وَنُسُكِي ÙˆÙ


    Tu bergantung pada kelajuan server,kalau ramai duk merogol thread sekali hantar mmg jem woo ;D ;D
     
  3. BuGie

    BuGie ............

    selalunye kalu ade isu panas baru depa online reramai...kehkekekhkeh....dh lama takdak isu panas nie....."hampir2 panas adala..." nasib baek cepat siram nagn ayak sejuk....

    tapi cam tak syok la pulak kalu pnet penuh disebabkan isu panas....kalu boleh pnet dipenuhi forumer disebabkan oleh ilmu yang diperolehi/ dan ilmu yang disumbangkan...baru best.....tul tak?..
     
  4. Kelemboy_utara

    Kelemboy_utara Asyik mimpi mancen jer....

    BETUL BETUL BETUL....POSA PLAK...PANAS KERING TEKAK ;D
     
  5. kimie

    kimie Marlin

    idea yg baik..
     
  6. blackmax

    blackmax 019-3025059

    rmai ahli pnet kne dok tanjung rmbutan....caboottttttt 8) 8)
     
  7. kimie

    kimie Marlin

  8. Kelemboy_utara

    Kelemboy_utara Asyik mimpi mancen jer....

    tuan kimie ni.....malu teman ;D
    hehehehe....jom support!
     
  9. muhdbazli

    muhdbazli Kakashi Ballie San<=>http://naruto.viz.com

    Patot la payah btol nk masuk p.net.makin hebat upanya.hehe
     
  10. Kelemboy_utara

    Kelemboy_utara Asyik mimpi mancen jer....

    kena kejar kejar gak...baru dapat tuan ;D
     
  11. muhdbazli

    muhdbazli Kakashi Ballie San<=>http://naruto.viz.com

    2 pasal.sib baik ada geng kejar2.hehe
     
  12. teinmomo

    teinmomo "love it learn it "


    ;D :D
     
  13. Kelemboy_utara

    Kelemboy_utara Asyik mimpi mancen jer....

    casting kena kuat mainline nya...kuat pnet ni... ;D
     
  14. blackmax

    blackmax 019-3025059

    berpantun ke tuan??hehehe
     
  15. sheikh faqar

    sheikh faqar Marlin

    Kira2nya forum p.net ni ibarat tongkang yang sarat dengan penumpang la skrg kan? Ramai ahi, banyak penyeri.. semua boleh pakat2 buat...

    Kalaulah kita ni semua boleh hidup dan bersatu dalam persatuan yang boleh mendatangkan manfaat kepada semua ahli2nya.. pergghhh... dapat t-shirt free tiap2 tahun pun jadi lerrr.... heheheheee...
     
  16. abu_melayu

    abu_melayu اِنَّ صَلاَتِي وَنُسُكِي ÙˆÙ

    Errrrr...pe topik ni,cabotttttt ;D ;D
     
  17. Kelemboy_utara

    Kelemboy_utara Asyik mimpi mancen jer....

    pantun 2 kerat jer...

    2-3 kucing berlari.... ;D
     
  18. abu_melayu

    abu_melayu اِنَّ صَلاَتِي وَنُسُكِي ÙˆÙ


    Laju sungguh si kucing siam,haa sambung2 ;D ;D
     
  19. kimie

    kimie Marlin

    kikiki........ ;D ;D ;D kucing garong
     
  20. abu_melayu

    abu_melayu اِنَّ صَلاَتِي وَنُسُكِي ÙˆÙ

Share This Page