P.net semakin hebat dan mengila ahlinya.

Discussion in 'Pengumuman dan Ucapan' started by CQ, May 6, 2009.

  1. CQ

    CQ QURSANYproductions

    Users Online : 38 Guests, 13 Users
    Most Online Today: 51.

    Most Online Ever: 54 (April 13, 2009, 04:12:33 PM)

    TAHNIAH
    Pnet semakin hebat, rekod 'Most Online Ever' selama Pnet ini dibangunkan, telah pecah pada bulan 4 yang lalu dan hampir2 dipecahkan lagi pada hari ini.....

    kebanyakkan IP2 yang login tu semuanya dari Malaysia....
    'whos online' pun hari2 mencecah 2 pages! ;)
     
  2. CQ

    CQ QURSANYproductions

    Users Online : 45 Guests, 7 Users
    Most Online Today: 53.
    Most Online Ever: 54 (April 13, 2009, 04:12:33 PM)

    seronok pula saya tengok.... ;D
     
  3. aku_zoul

    aku_zoul Marlin

    yaaa...
    saya pun semakin aktif...
    ha,ha,ha....
    riaknyer...
    pasal kat forum lain saya tak aktif...
    kat sini semua forummer mesra dan satu kepala....
    kalau ada dua kepala tu alien laa...
     
  4. wanjoker

    wanjoker Jenama Bukanlah Tuah! Sambaran Yang Dikira!

    Congratulation!!!!!!!
    insyaAllah, Pnet akan lebih maju lagi...
     
  5. CQ

    CQ QURSANYproductions

    bukan senang nak saksikan statistik yang tengah menaik ni...
    semata saja lagi tu...aiseh sekarang dah menurun pulak....
     
  6. Dawie

    Dawie Yang penting...Jangan lupa asal usul kita....

    tahniah..tuan tanah kene blanje seafood ni



    p/s:bro conan..kalau statistik menurun maknenye ramai tngh keje..
    kalau statistik menaik,maknenye ramai forumer tengah mengular...huhuhuhu ;D
     
  7. aku_zoul

    aku_zoul Marlin

    macam saham la plak...
     
  8. bob

    bob TADA

    bangganye dpt join koranng kat p.net ni.tahniah2 kepada otai2. ;D
     
  9. kawan juger ;D
     
  10. jebatjohor

    jebatjohor Marlin

    alhamdulillah, tu berkat perkongsian antara forumer2 semua.. not just lepak, but sharing the hobby. :) :D

    "APA YANG PENTING, KERJASAMA" ;D
     
  11. rossi

    rossi Kih..Kih..Kih..

    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
    Bravo...Bravo..Bravo..Bravo..Bravo.... ;D ;D ;D
     
  12. ejoy_burger

    ejoy_burger Marlin Staff Member

    p.net ni sebenarnya perlu sokongan daripada anda semua gak...
    jatuh bangunnya p.net nih pun kerana anda semua... tahniah untuk anda semua....
    tepuk tangan.. tepuk tangan..

    p/s: tapi kalau tgk dalam forum lain, posting ahlinya dah makan ribu riban dahhh... kerana kita ni masih baru lagi....
    jom kita beramai2 meriahkan lagi pancing.net...
     
  13. Potocol

    Potocol PERAK DARUL RIDZUAN

    Alhamdulilah.
    Syukur kpdNya.
    Kejayaan ini adalah hasil dari kematangan kita dlm mengendalikan forum terutama berkomunikasi secara konsisten tanpa ragu-ragu dan setia kawan.

    Terimakaih juga kpd diri sendiri dan moderator kerna kita sama2 menjaga keharmonian di forum ini.
     
  14. ejoy_burger

    ejoy_burger Marlin Staff Member

    alhamdulillah.... rasanya kita perlu gak buat gathering lagi nih...
    dah lama takde gathering... makan2 jer pun takpe... lagi meriah rasanya..
     
  15. Hehe gathering lagi ker. mai lah kat paka lusa.....
     
  16. pancinglama

    pancinglama Administrator

    salam semua.

    tahniah dan terima kasih kepada semua yg menyumbang masa dan tenaga utk memajukan Pnet. sy sendiri agak kesuntukan masa kebelakangan ini. nampaknya cuma malam dan weekend sahaja baru berkesempatan utk bercerita. alhamdulillah berkat kerja sama dan sumbangan ahli2 semua forum kita ini telah berjalan dgn lancarnya. terima kasih semua.

    pada yg dapat hadir ka kelas pengenalan fly fishing 9 may ni sy belanja nasi kukus. ;D
     
  17. Dawie

    Dawie Yang penting...Jangan lupa asal usul kita....

    ehem...ehem.

    p/s:kalau bole bwk le nasi kukus tu ke johor 16 mei ni bang.. ;D
     
  18. nasi kukus jer ker ;D ;D
     
  19. pancinglama

    pancinglama Administrator

    nasi beriyani dah tak boleh. jaga diet ;D
     
  20. joran maluri

    joran maluri 019 3100410 HJ SAARI -WP

    TAHNIAH ..........TAHNIAH..

    PADA TUAN 2...

    PANCING LAMA - CONAN - POTOKOL - BIDAN - SPEEDRIDER - WANJOKER - COMITI 2 LAHH -

    DAN TAK LUPA PADA AHLI P.NET NI ( MEREKA LAH YANG MEMERIAHKAN SUASANA )

    SEMAKIN RAMAI KAKI PANCIN - GUEST NAK JENGUK 2 LAMAN KITA NI..

    PASAL NASI KUKUS TU .... KAMI PON NAK NAK...HEHHE GURAU JE CANON...

    DEN NAK KUEH GAN TEH O .. JE ??? APA MACAM HEHEHHE.. ;D ;D ;D
     

Share This Page