P.NET JAJAHAN KULIM (SUAI KENAL,NGETEH DAN KOMPLOT)..

Discussion in 'Perbincangan @ perancangan mengadakan pertandingan' started by shah883, Sep 26, 2011.

Tags: Add Tags
  1. shah883

    shah883 0135088832-biaq mancing ikan jgan mancing orang..

    lamo menghilang ler...hehehe...ade kerojer sket..xleh nk online slu ler..hhehe...abg TM caner skrng???sihat ke???caner trip PB aritu???jalan dak??
     
  2. shah883

    shah883 0135088832-biaq mancing ikan jgan mancing orang..

    tuan mamba_nkk nak mai kulim ker???mai jer...hehehe..dah ade no tu klu smpai call2 ler...kot kalu time senang or xkerja boleh jer ngeteh or join komplot..hehehhee...tp skrng nie dah slow sket mancing2 nie...mancing yg low budjet jer la..heheheh....ngah cri port ghruan kt kawasan kulim nie...port cntik tp ikan abis kena bedal dgn mat black...klu jmpa port cntik boleh ler war2kan kt kawan2 dlm nie...
     
  3. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Memang kena p Kulim dlm bulan 6 ni cuma tarikh sebenar lum kompom !

    Mana-mana port pon sama kalu dah meat hunter masuk memang hancusss :mad: :mad:
     
  4. sundang

    sundang fon Num:

    Area sini dah susah nak jumpa port yg elok
     
  5. krieutara

    krieutara Marlin

    2 dia..kmbali pun taiko kita...amboi mngail si sepit biru smpai kita dilupakan kekeke
     
  6. tengasmerah

    tengasmerah Arowana

    KUMPAU kikikikiki :D :D :D ;) ;) ;)
     
  7. shah883

    shah883 0135088832-biaq mancing ikan jgan mancing orang..

    kree...apa habaq hang..??..lama x komplot kan...hang tu la nie dah otai besar dah...tera giler...hang kan balik kg hang..klu x leh la wat trip haluih2 cri udang...pasai musim dia bru2 nie...time daun getah luruh....
     
  8. krieutara

    krieutara Marlin

    hahaha xotai lg..msih banyak lagi imlu kena blajaq nih hehehe...
    uih!!!!!!! :eek: :eek: :eek: :eek: pa kata lagu 2...tmbah tekanan bila dengar..lama xlayan trikan si manja hehehe
     
  9. shereks

    shereks Tenggiri

    Re: P.NET JAJAHAN KULIM (SUAI KENAL,NGETEH DAN KOMPLOT)..21.3.13

    Assalamualaikum P.net Jajahan Kulim.... ;D ;D ;D
     
  10. mancasting75

    mancasting75 Call 01110840208 kalu nak ajak mancing...

    Salam tuan2 semua....kalu ada masa 26/3 leh ler jumpa ngeteh ker area Kulim...tuan shereks takde trip ker...ingat nak turun dgn Abg Mus 26/3 tapi ayaq besaq malas plak rasanya... ;D
     
  11. shereks

    shereks Tenggiri

    26/3 ayaq besaq sgt2...hehe.... ;D ;D ;D

    kawe tak dak trip..dok main ayaq tawaq ja la nih...

    bole nk ngeteh 26/3 nih...sapa lg ada jom kita ngeteh...
     
  12. mancasting75

    mancasting75 Call 01110840208 kalu nak ajak mancing...

    Tau tak Restoren Abg Capati dekat dgn Mobil/Petron simpang nak ker Tesco...jln besar nak ker BM..simpang belah kanan kat traffic light...leh jumpa geng2 Kulim 26/3 5pm-6.30pm mau ker..atau suggest tempat lain..27/3 tghri dah nak cabut balik KL ;D
     
  13. shereks

    shereks Tenggiri

    tau..hari2 kawan dok lalu kot tu...kita tgk sapa lg yg nak join...
     
  14. mancasting75

    mancasting75 Call 01110840208 kalu nak ajak mancing...

    Insyaallah jumpa di sana nanti...ada member2 nak join jomler...sambil pekena capati sambil sembang... ;D
     
  15. krieutara

    krieutara Marlin

    abg man,restoren yg abg man ckp capati 2 kn,sy rjin duk p area2 situ...
    umah mmber2 blambak duk situ...nk jmp jom lah...boleh aje
     
  16. shereks

    shereks Tenggiri

    jom ngeteh krieutara 26/3 nih... ;D ;D ;D
     
  17. krieutara

    krieutara Marlin

    26 xboleh lah...
    sbb kelas full hritu..strt kui 8pg abiz kul 6ptg...
    sry sgt2
     
  18. mancasting75

    mancasting75 Call 01110840208 kalu nak ajak mancing...

    Lenkalilah... ;D
     
  19. Zamri7870

    Zamri7870 Bilis

    Bro otai kulim, boleh join ni geng komplot leh menuntut ilmu skit
     
  20. mancasting75

    mancasting75 Call 01110840208 kalu nak ajak mancing...

    Minggu lepas Khamis-Ahad ada di Kulim...recce barang UL plak...takdan nak jumpa sapa pun..semua gi holiday..cuti public :D :D :D :D
     

Share This Page