P.NET JAJAHAN KULIM (SUAI KENAL,NGETEH DAN KOMPLOT)..

Discussion in 'Perbincangan @ perancangan mengadakan pertandingan' started by shah883, Sep 26, 2011.

Tags: Add Tags
  1. sundang

    sundang fon Num:

    Saya sokong
     
  2. krieutara

    krieutara Marlin

    hahaaha...xpa nnt free sy msg/coll abg shah...hehe...sruh dye hiudpkn smula trhread nih hehe
     
  3. mancasting75

    mancasting75 Call 01110840208 kalu nak ajak mancing...

    Salam tuan2 semua....adeiii lama bonar tak jengok org kampung neh....ada komplot ka apa...
     
  4. sundang

    sundang fon Num:

    Ntah la tuan. Semua sibuk bertapa kot
     
  5. Platinum

    Platinum Yg Baik Dtg DariNya , Yg Buruk Dtg Dari Kita Sndri

    krie ... otai kulim !
     
  6. mancasting75

    mancasting75 Call 01110840208 kalu nak ajak mancing...

    Raya posa nanti baru balik Junjong neh...leh ler nak mengeteh ker..bulan posa kang kena cekup plak heheehheeh..mana tuah shah yer...lama tak dengar dr dia...kalu ramai nanti leh ler komplot jambatan ke-2 ke...tuas ke plak...
     
  7. krieutara

    krieutara Marlin

    xotai lg..hehehe
    kna blajar imlu casting dkt hg dlu huhu
    nk2 ikot hehe
     
  8. mancasting75

    mancasting75 Call 01110840208 kalu nak ajak mancing...

    Otai ke potai jgn petai sudah...petai busuk tapi sodap...heheheh tapi nanti manyak angin maaaaa...ada komplot ka masa cuti raya posa kalu dapat cuti lama leh ler arrange..tuan lanvanguard pun ada area sini2 gak..tuan shah OTAI dok main udang jer kot la nih...ingat nak turun 2nd bridge sebab budget rendah sikit...tapi time cuti raya tu yg susah sikit..tahun lepas pun tekong cancel last minute...nanti planning ler dulu pergi 2-3 bot baru sonok..1 bot max 4 org pemancing jer....
     
  9. krieutara

    krieutara Marlin

    petai ja abg man hehehe...
    ermmm ok2..pa2 abg man update info dkt sni nah!
     
  10. mancasting75

    mancasting75 Call 01110840208 kalu nak ajak mancing...

    Majulah sukan memancing utk pemancing...kalu area kulim malas nak melayan TCE Lunas tu...gi cari barang kat kedai Panjang kat Tmn Selasih tu deret selepas Petronas....situ banyak barang yg takda kat tempat lain...rod Ugly Stick, Browning, Shakespeare, Banax GTZ korea pun der lagi.... ;D
     
  11. sundang

    sundang fon Num:

    Btul tu,taman selasih barang penuh. Kedai padat gile.. Tapi rell bc xda kat situ
     
  12. krieutara

    krieutara Marlin

    btol2 sy sokong sgt hehe
     
  13. mancasting75

    mancasting75 Call 01110840208 kalu nak ajak mancing...

    Panjang tu old-skool cam kawan ni ler...tapi nak cari jig white rabbit murah..kat kedai dia belambak...siap ada discount lagi...cer belek2 kat tempat rod tu...macam ada..jgn terkejut kalu barang Varivas pun der jual kat situ...heheheh
     
  14. sundang

    sundang fon Num:

    Ya ke tuan,saya jarang belek2. Nak kena p lagi ni
     
  15. mR_o

    mR_o ngail pah ceroh!!..ke guane?

    satgi nk p kedai panjang ni..cari dedak sikit..hehe
     
  16. mancasting75

    mancasting75 Call 01110840208 kalu nak ajak mancing...

    Mablesss ;D
     
  17. sundang

    sundang fon Num:

    Tuan org kulim juga ke?
     
  18. shah883

    shah883 0135088832-biaq mancing ikan jgan mancing orang..

    assalamualaikum semua....
    shah883 kembali lagi....setelah bertapa lebih kurang 4 5 bulan...xp mancing mana....smpai dah lupa nk pasang mata kail pun..hahahaha...apa habaq kawan2 suma???....idup lg ker tread nie??heheheheh....ade komplot bru ker??
    :D :D
     
  19. tengasmerah

    tengasmerah Arowana

    w'salam shah, aiseyman yopp mane lame menghilang hehehehe ;D ;D ;D
     
  20. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Ni mesti p oversea punya wei ;D ;D

    Hujung minggu depan mungkin kena p Kulim/Lunas ada hal sikit nak settle, kalu jadi saya akan ambil cuti 18,19,20 Jun 2012.

    Bro shah punya nombor saya dah lama simpan dlm handset nanti kalu call kang jgn terkejut pulok wei ! ;D
     

Share This Page