Nasi Arab Power - Inti College University Nilai

Discussion in 'PAPAN KENYATAAN UMUM' started by Zass, Feb 4, 2014.

  1. Zass

    Zass Marlin

    Nasi nampak sket bro....tapi bilo dah kono copet konyang...anyway bole mintak dia topup bro kalo sket mintak nasik lobeh bro...don wolli bro layanan best...tukang masak real pak arab..hehehe
     
  2. batu satu

    batu satu Mencari Lagi pelbagai "Lesen Ikan Lio"


    berape hengget
     
  3. Zass

    Zass Marlin

    Bro...kalo pekena nasi madgut rm 14 ..kalo nasi mendy ngan kabsha rm 10
     
  4. mahathir

    mahathir 019-3779299

    Aku dah pegi mkn ngan family aku hari sabtu hari tu...... memang terbaik larrr bro...... boleh repeat lagi mkn kat situ....
    Tapi cuma lambat lar dia punyer surve.... huru hara anak aku menahan lapo.... ;D ;D
     
  5. Zass

    Zass Marlin

    Aisey bro...kalo pandai ckap arab cipat sket le kot...heheehe
     
  6. ewak

    ewak Arowana

    hek eleh..time makan langsung x ingat aku :p :-\


    pekena kat ataih bot bie bagan lalang 22.3 pon best niihh..bleh kirim kaa ;) ;)
     
  7. Zass

    Zass Marlin

    Bole2....nnti saya tapau....nak nasi magut ke mandy@kabshah ...tong2 le hehehe... :-* :-*
     
  8. ewak

    ewak Arowana

    camno rupa nasik mendy & kabsya..kasik up gmbo..nk wat perbandingan mana lagik umpphhhh ;D
     
  9. Zass

    Zass Marlin

    Wokey bro...nnti saya up gambo nyer... ;D
     
  10. poyan laut

    poyan laut Marlin

    waaa syok nyerrr... ;D ;D
     
  11. Zass

    Zass Marlin

    Wokey bro.....inilah aje gambo yg sompat den tepekkan...
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    Yg dah tanda ngan fluorescent tu....paling top org order...dan gambo kat bwh ni lah adalah nasik maklooba..
    [​IMG]
     
  12. mahathir

    mahathir 019-3779299

    nASIK mendy utk org yg x mandi pagiii..... ;D ;D ;D
     
  13. Zass

    Zass Marlin

    Bro skrg ada service delivery call no. ni -0147293779 :eek: :eek:
     
  14. ewak

    ewak Arowana

    adoii mcm2 ada..makin bnyk gmbo..terbeliak bijik mata nk pilih :p :eek:
     
  15. ASt - Kulai

    ASt - Kulai Marlin

    ;D
    huuu tengok dn pilih dulu ;D
     
  16. mahathir

    mahathir 019-3779299

    Semalam pegi bwk family lagi mkn kat nasi arab niiiii.... tapi kali ni x berapa sedap pulak.... sbb sejuk... :-[ :-[

    Aku nasihatkan siapa nak mkn kat sini dtg time mkn tengahari...... kalau dtg petang konferm dah x lalu sebab nasi ngan kambingnya dah sejuk.... tapi kalau time panas konferm x cukup sepinggan.... :D :D :D
     
  17. Zass

    Zass Marlin

    Biasale bro.....waktu panas2 tghari aje bro...waktu sodap ::) ::) ::)
     
  18. unkel

    unkel 019 6168795

    sampai area mana dia hantar...
     
  19. mahathir

    mahathir 019-3779299

    Rasanya area nilai jer niiiii unkel.... ::) ::)
     
  20. mrsoh

    mrsoh Bilis

    Kalau nak try Nasi Arab Malaysia pm sya. sekitar Kajang, Bangi, Putrajaya
     

Share This Page