Nasi Arab Power - Inti College University Nilai

Discussion in 'PAPAN KENYATAAN UMUM' started by Zass, Feb 4, 2014.

  1. Zass

    Zass Marlin

    Hello Bros&Sister,
    Kalo datang ke area Bandar Baru Salak menghala ke Bandar Baru Nilai (BBN) via USIM jangan lupa pekena nasi arab power kedai berdekatan ngan Inti College.....nama kedai Dubai Tower...den rekomen pekono Nasi Madgut...pergggghhhh...cuba try test drive rasa memang tak sama mcm SABA@HADRAWT@ZAMZAM@RAWSHA,,....gambo kat bawah....

    [​IMG]
    [​IMG]
    rega Nasi Madgut (Lamb) = rm14 Nasi Kabsah (Ayam) = rm10
     
  2. mahathir

    mahathir 019-3779299

    Terbaikkkkkkkk ::) ::)
     
  3. Zass

    Zass Marlin

    sekali kono....memang KONG terus...terbaekkk
     
  4. ASt - Kulai

    ASt - Kulai Marlin

    ;D
    hu terasa lapar la pulak ptg2 gini tengok nasi arabbbb ;D
     
  5. cdgtxx

    cdgtxx KAJANG ANGLER 1978 Staff Member

    huh...lapornyeeee
     
  6. kudinz

    kudinz Marlin

    Glupp.. kalau ado sedia GPS Coordinate lagi best.. boleh terjah..
     
  7. mahathir

    mahathir 019-3779299

    X payah GPS.... suruh Yans(MOD) bwk jerrrr ;D ;D ;D
     
  8. Zass

    Zass Marlin

    Ok Bros...ini peta dia....
    [​IMG]
     
  9. kudinz

    kudinz Marlin

    mahathir : nk tunggu yans bawak tah bila.. hehehhe

    Zass : Tq bro for the map.. hehhehe
     
  10. mahathir

    mahathir 019-3779299

    Terbaikkkk.... dan maps yg lengkap.....

    p.s: maps dari kuala kedah ada x..... ;D ;D
     
  11. ASt - Kulai

    ASt - Kulai Marlin

    ;D
    wowwww laluan ngail haruan tu....lain ari bole singgah hee hee ;D
    *catit.
     
  12. Zass

    Zass Marlin

    Bole2....Bkn dari kuala kedah dr pekan siam pon bole download.....kalo fenin2 tengok peta kat bwk lak...
    [​IMG]
     
  13. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Ehemmm ;D
     
  14. ASt - Kulai

    ASt - Kulai Marlin

    ;D
    ruan sana size ala2 monster....jom jommm!

    cc; tn bdboy ;D
     
  15. nett

    nett nett@gymkhana :-)

    [​IMG] lapor la plak tgk pic nasi tu... nyum nyum...

    tak per... tumpang sikit yer tuan tanah... ;D

    [​IMG]
     
  16. Zass

    Zass Marlin

    Yale Yale....
     
  17. mahathir

    mahathir 019-3779299

    Besok nak bwk family g shoping kat tesco nilai... pastu nak singgah restoren ni larrrrr ::) ::)
     
  18. Zass

    Zass Marlin

    marbless bro....siap tapau lagi..hehe :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
     
  19. afiz

    afiz P.net DUN Klang ... 019-2453593

    Adeh.. Apsal aku bukak topik ni pepagi ni plak.. Adoyaiii seksa nafsu makan aku betul la ... Neway... Bestttttt kekekeke
     
  20. mahathir

    mahathir 019-3779299

    Tapi kalau tengok gambar tu..... nasik dia mcm sikit jerrrr.... kalau nasik arab kat cyberjaya tu nasik sorg mkn boleh mkn berdua.....
     

Share This Page