1. itikganaz

    itikganaz New Team Anglers [NTA] Sportfishing

    Kehadapan admin team pancing.net,

    Disini saya ingin mengemukakan permohonan menukar nick dari itikganaz kepada hitokiri.

    Ini adalah kerana pada zaman celik IT sekarang ini, ada pelbagai medium untuk berinteraksi secara online, berforum, facebook, twitter dan sebagainya... Jadi saya ingin meng standardizekan semua profile saya supaya senang untuk di maintain.

    Juga atas masalah kesihatan. Dengan menggunakan lebih dari satu profile di internet, boleh mengakibatkan saya cenderung untuk schizophrenia (sejenis sakit jiwa) ;D

    Jadi saya memohon jasa baik pihak tuan untuk mengubah nick saya kepada hitokiri supaya boleh saya berforum dengan sihat.

    Sekian
    Terima kasih ;D
     
  2. kopytiam

    kopytiam Marlin Staff Member

    kawan da tolong panjangkan...so far yg ebelebel to do such a thing is only tuan PancingLama himself...all da best... ;)

     
  3. itikganaz

    itikganaz New Team Anglers [NTA] Sportfishing

    Terima kasih kerana menukar nick saya.. ;D
     
  4. berudu

    berudu Kejayaan Tdk Akn Dtg Kpd Manusia Yg Leka

    wah..... kena hafal sorang2 nih..... Selamat menggunakan nama baru hitokiri
     
  5. Rizal JJ

    Rizal JJ Mancing adalah hobi Keluarga tetap utama

    maap mencelah....harap kepada sesiapa yang ingin mendaftar sebagai ahli Pnet
    dapatla sekiranya memilih nama-nama yg sesuai sebelum mendaftar...
    sebab kebanyakkan kita-kita akan memanggil nama kawan-kawan menggunakan
    nick yg digunakan....seperti abg berudu kita ;D ;D ;D (sib baik dah makin terer)...
     
  6. afiz

    afiz P.net DUN Klang ... 019-2453593

    saya setuju dgn abg Rizal JeJai
     
  7. berudu

    berudu Kejayaan Tdk Akn Dtg Kpd Manusia Yg Leka

    hahahaha..... saja ja abang Jejai ni pekenakan ambo kat thread yang x boleh nak rog ni ::) ::) ::)
     
  8. Rizal JJ

    Rizal JJ Mancing adalah hobi Keluarga tetap utama

    heee...heee....bukan camtu...ada tempat yg boleh dan tak boleh rog....
    kalau asyik nak rog jerrr...mau lebam lak nanti.... :p :p :p :p
     
  9. lenchio

    lenchio Bilis

    nk tukar nikname la kpd kitapastimati.... :)
     
  10. afiz

    afiz P.net DUN Klang ... 019-2453593

    nak panggil ape nanti?kita?pasti ke?a ???tau mati?
     
  11. lenchio

    lenchio Bilis

    cik ati pon orait gak.huhuhu.... ;D
     
  12. lenchio

    lenchio Bilis

    tukar nama jadi cik_oren la... ;D
     
  13. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Tuan oren dah ada nanti orang ingat kamu kdn beliau pulok !

    Tukar yg sedap manis wangi cun senang kita nak panggil nanti ;D ;D ;D
     
  14. nett

    nett nett@gymkhana :-)

    sib baik org suka panggil nett, gatai p tukar nick gymkhana... kehhekeh
     
  15. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    nett kah gymkhana kah tetap kawan jugakkkkkk ;) ;)
     
  16. lenchio

    lenchio Bilis

    nk tukar jadik cik limaumanis la...serius nih....pls ek
     
  17. Rizal JJ

    Rizal JJ Mancing adalah hobi Keluarga tetap utama

    maap tuan...sebab tu seperti yg telah saya sebutkan...fikir dulu sebelum nak letak nick name...
    sebab pada kebiasaannya...kita di pnet akan memanggil nama nick kita...tak kira sama ada di forum
    mahu pun di perjumpaan mana-mana aktiviti...
    tetapi adalah tidak menjadi kesalahan untuk menukar nama yg baru...tapi proses kelulusan agak
    lambat juga bergantung kepada kelapangan masa tuan tanah iaitu pemilik forum ini iaitu tuan
    pancinglama...permohonan bolehlah dilakukan kepada tuan AGM iaitu kopytiam....
    sekian terima kasih....lepas ni tuan Afiz boleh memberi penjelasan dengan terperinci
    sebab beliau adalah Tuan Speaker DUN Klang merangkap mamak Bendahara kepada
    Tuanku Kanang Jawa Pakar Temberang.... ;D ;D ;D ;)
     
  18. afiz

    afiz P.net DUN Klang ... 019-2453593

    Boh nama pasha sandar je... Xgitu bang jejai? Preenngggg..

    P/s: dah2.. Abih rumah ke rog.. Jom g dewan
     
  19. Rizal JJ

    Rizal JJ Mancing adalah hobi Keluarga tetap utama

    haaa...haaaa....kena gak kat aku... ;D ;D ;D :p
     
  20. lipasla

    lipasla Tenggiri

    tq admin
     

Share This Page