Motor Scrambler - Apa pendapat otai ...

Discussion in 'Kenderaan Lasak ~ MTB, MOTO-X, 4X4' started by selayanggroup, Jul 21, 2010.

  1. gero5217

    gero5217 name:azrul panggil jer gero

    suzuki FX minat gak tu....demak pantera tu ok ke....bro cd
     
  2. cdgtxx

    cdgtxx KAJANG ANGLER 1978 Staff Member

    demak pantera tak tau le....

    tp klau momos pantera...memnag sy guna...stok masuk utan utk mancen...
     
  3. gero5217

    gero5217 name:azrul panggil jer gero

    momos pantera la....demak lak hehe..... tu la igt nak cari motor jenis cub....jenis tinggi sikit....agak-2 leh harung air paras lutut k la......klu nk modified tak tahu....model mane sesuai.....skrg duk lanyak lc gi mancing.... ;D
     
  4. selayanggroup

    selayanggroup Marlin

    [​IMG].
    kriss 120 custom
     
  5. gero5217

    gero5217 name:azrul panggil jer gero

    dh jadi motor perang dah ni ;D
     
  6. selayanggroup

    selayanggroup Marlin

    ni bahagian keta kebal ATM
     
  7. is

    is Layan...

    ko dah menjadi2 dah aku tgk @ fb... aku je blom try lagi huhu.. xde gang lagiler at kontan nih.. byk gang 4x4 huhu...
     
  8. cdgtxx

    cdgtxx KAJANG ANGLER 1978 Staff Member

    sg ada FB ke...?
     
  9. is

    is Layan...

    aikkk.... biar tuan punya badan jawabler...........
     
  10. selayanggroup

    selayanggroup Marlin

    dulu ada ...
     
  11. cdgtxx

    cdgtxx KAJANG ANGLER 1978 Staff Member

    motor den buat g angkut durian... ::)

    [​IMG]
     
  12. cooyard

    cooyard Marlin

    [​IMG]

    moto dah ader, tapi x ader la plak yg ngajok pi casting.
     
  13. gero5217

    gero5217 name:azrul panggil jer gero

    hehe...jatuh kat palang tengah best gak tu.. ;D
     
  14. cdgtxx

    cdgtxx KAJANG ANGLER 1978 Staff Member

    errkk....senak wo...ekeke
     
  15. gero5217

    gero5217 name:azrul panggil jer gero

    nak tanya bro cd dia punya fork & absorber....memang original macam tu ke...
     
  16. cdgtxx

    cdgtxx KAJANG ANGLER 1978 Staff Member

    fork ori....tp modified..pump bg keras...lapik siling 20sen...

    saksoba aka absorber blkang pkai Suzuki TS.... atau pun apa saje absorber yg panjang bole guna..janji naik tinggi..
     
  17. gero5217

    gero5217 name:azrul panggil jer gero

    ok tq.baru perasan..
     

Share This Page