MOHON JASA BAIK AHLI2 P.NET SEMUA.

Discussion in 'Pengumuman dan Ucapan' started by cdgtxx, Jul 15, 2009.

  1. bomoh

    bomoh Di mana ada air..di situ ada ikan hikhikhik




    baik perdana menteri...hamba menjunjung perintah emmmmmmmmmmm
     
  2. ijaz

    ijaz unbeaten 2004 - 0127783662

    baiklah tuan cd, insyallah akan diusahakan
     
  3. solgambut

    solgambut pertapaan ku

    ha kan........kan mak dah kate....naik moto susah......ha tgok.......................
     
  4. ajoharis

    ajoharis Marlin

    kih kih kih... baik boss...
    kawan termasuk tak golongan yg merepek meraban.....
     
  5. gombal

    gombal ....jadila 'wira' yang tidak didendangkan....

    i folo...
     
  6. cdgtxx

    cdgtxx KAJANG ANGLER 1978 Staff Member

    terima kasih pada sesapa yg memberi respon dlm topik saya ni,...
     
  7. pelatung_parit

    pelatung_parit janji ada air.... zazzzz!!!............

    klu kawan ikut jgk line mcm mana... klu yg dh ada yg terkona ( otai-2 ) kawan tambahkan kona lg... ;D ;D ;D larikk...................... ;D



    p/s: ok bro cd... berita diterima... akan cuba baiki keterkonaan.... :D ;)
     
  8. joran maluri

    joran maluri 019 3100410 HJ SAARI -WP

    TAHUN BARU KORANG DAH BERAZAM BARU KAN..TAU DAN FAHAMM ;)

    FOKUSSS 2 KAT TOPIK..TERMASUK YANG BERNAMA JM....

    OK TUAN 2 MOD.... ;) ;) ;)
     
  9. GT Boyz

    GT Boyz Catch N' Release....

    Info dan sembang kosong dua perkara berbeza...
    Tp dlm pada kita bersembang kosong nie, tak mustahil akan terselit jua dua tiga info yg berguna yg kekadang tak terfikir utk kita jdikan topik..
    So, dlm pada kita pantau laman info yg mane terdapat sembang2 kosong yg perlu kita delete atau move ke thread sembang...boleh jugak kita pantau laman sembang dan kita move pulak mane2 yg berinformasi ke laman2 info...
    Nampk gaya dh jdi keje plak mod2 kita nk pantau laman sembang nanti...hehehe!! :p
    Lagi satu, den mmg tau pnet mmg ada laman shout box sendiri...
    Tp mungkin lebih mudah klu shoutbox tu diletakkan kat laman home...
    Tak payah besar2 sgt, kat sidebar pon jdi la sbb mudah kengkawan nk bersembang tanpa perlu bukak window atau tabs yg lain..
    Dgn nie, kita dpt kurangkan sembang2 kopi O dlm forum...

    p/s : Sori tuan mod, mungkin persoalan shoutbox tu pernah terjawab tp den terlepas pandang...klu yg sedemikian, just ignore jer ape yg den nyatakan sbb itu cuma rase gerak ati den yoo... Mohon Ampun harap diampun... :)
     
  10. pelatung_parit

    pelatung_parit janji ada air.... zazzzz!!!............

    ;D

    pepehal pong FOKUS... FOKUS..... ;D

    klu dh tercilok tu.. tlg ingat mengingati sesma kita pisss......................... ;)
     
  11. ikanbilis

    ikanbilis Guest

    hehe..koner baring lau pkai safety..tkper kot..huuh
    abg cd jgn mareeeee..nnt kena gout..heee

    runnnnnnnnnnnnn...huu..piss too
     
  12. Maxx Peacock

    Maxx Peacock SENDIRI MAU INGAT LA...!!!!

    GUD JOB MOD..
    INI LAH YG SEPATUTNYA ....

     
  13. ikanbilis

    ikanbilis Guest

    Bro MP..
    suker tag line bwah

    SENDIRIK MAU INGAT LER....hee
     
  14. Maxx Peacock

    Maxx Peacock SENDIRI MAU INGAT LA...!!!!

    TAK DE APA IB...
    SAMA2 BERINGAT...

     
  15. SLiMER

    SLiMER Marlin

    IB..jom pi trip mancing...;-)

    c.c. cenonetboy...

     
  16. cenonetboy

    cenonetboy 019 2282 412

    Salam~

    Errrr mmg teman ade trip dgn IB pn oppsssssss........ ;)

    Semoga saranan ini di patuhi sebaik yg mungkin.
     
  17. ikanbilis

    ikanbilis Guest

    hakhak..den tukang penyebok leh ar...wahaks..

    (ops..ini dikire sembang kosong tak---cm out of topik jerk?)

    kuang..kuang...huu
     
  18. BuGie

    BuGie ............

    saya menyokong penuh saranan serta pandangan tuan moderator...ini adalah untuk kepentingan kite bersama...jadikan pancing.net satu forum yang penuh dgn gedung ilmu serta pengalaman berharga buat semua forumer pnet....
     
  19. Jason King

    Jason King ade komplot jahat?? 012-6331419..call me please..

    sekutu..!!
    kadang2 dan selalu den pn amk koner baring gk.. ;D ;D
     
  20. partimer

    partimer H/P: 012 342 0090

    Salam semua,

    Teguran yg baik dari MOD..syabas..bagaimana pun pertimbangkan lah juga apa yg dikatakan oleh tuan GT Boys.. :) :)
     

Share This Page