MINYAK BUAH ARA pemikat ROHU

Discussion in 'BAIT aka. UMPAN.' started by HL, May 24, 2012.

  1. hairiveno

    hairiveno Marlin

    terima kasih tuan paichow...
    RM 40 mahal gak tu....
    cadangan tuan tu akan saya usahakan ngan tuan HL,
    alaaa...tuan kalau nak jumpa bila2 masa pon boleh...
    nak blaja umpan pon boleh....
    nak mangkau sama2 pon boleh ;D ;D ;D ;D
     
  2. paichow78

    paichow78 perkhidmatan sewa canopy,lori sewa koll je 0173587

    he...he..mangkau tu perkara biasa tuan,td pun br je bngu tahap gaban kat bisikan bayu,bkn apa,sy nak bl myk itam dr tuan ari2 tp bancuhan dia sy x tau sgt... ari2 gn umpan buah cekor tuan tp bangau itu yg nk tau sukatan..eer tuan jual lg x myk belangkas 2,nak satu btl
     
  3. paichow78

    paichow78 perkhidmatan sewa canopy,lori sewa koll je 0173587

    mekong 11 kg ni mmbr dpt gn myk ara+ddk
     

    Attached Files:

  4. HL

    HL Bilis

    Tuan Check PM
     
  5. HL

    HL Bilis

    Tuan Check PM
     
  6. Shaz

    Shaz ade rezeki dr NYA, maka ada la hasil pancingan....

    saye pn nk juge resepi nye x jd2 ne
     
  7. pin_pin

    pin_pin Tenggiri

    tuan Hl

    pm saya sekali jasa mu dikenang
     
  8. cromox44

    cromox44 cromox44

    cube gune ,buah ara masak dgn minyak jagung sos sirap sikit,,api sederhana,mancing dekat skc gune minyak ni naik rohu 9kg,patin,lampam,talapia pon mkn,paling byk patin dgn rohu.cube lau nk la,
     
  9. budakjiwang

    budakjiwang ~MANCING2x JUGA, SOLAT JANGAN LUPA~

    terbaek tuan :eek: :eek: :eek:

     
  10. kerengge

    kerengge Kòmplót /\/ìlaí

    ni sy jumpa dkt FB .. kalau nak bleh call tuan punyer pengedar ni..
    0129409002
    tak pun search dkt FB "Nma Felda Cerakah Fishing"
    harap membantu.. ;D ;D

    ni gmbr produk beliau...

    [​IMG]
     
  11. hairiveno

    hairiveno Marlin

    tuan piacaw78....
    hari2 kenduri cekur mau rohu pedih mata tuan ;D ;D ;D ;D
    bab sukatan tu kena kat padang sasar tuan...
    kalau masukkan kat dedak pon bagi ade2 bau je...minyak ngan cekur

    bab minyak hitam ni, buat masa ni saya tak jual lagi tuan...
    al maklum le...minyak naik harga...
    la ni ngan wak godek pon dia tapau rm 70 sebotol mineral kecik
    apapon saya bagi no tel wak godek....014-6648562
    dia tukang buat minyak....

    tuan, tak try yg kat kedai ke...yang dlm botol ubat tu
    rasanya itu lagi ekonomi...
     
  12. cromox44

    cromox44 cromox44

    masak ngn minyak jagung je 2,lau cantik minyak dia nmpak merah 2 lagi chak,lau nk main rohu kos xsampai rm5 gune ni je dedak pemula daging warne itam bau wangi,+biskut lemak 5keping+kek apolo pandan 3paket+kek apolo stoberi 1paket...dedak 2 pakai 300gram je,bancuh smua 2 sekali air suku cawan je bancuhan try la ade chak x
     
  13. hairiveno

    hairiveno Marlin

    kalau nak lagi afdal...kek pandan apolo baak lebih sikit....15 bungkus
    kalau ikan tak shoot kita yg shoot.... ;D ;D ;D ;D
    ade kopi panas lagi cun tuan cromox44
     
  14. cromox44

    cromox44 cromox44

    hahahha.2 semestinya,ni lau arwah sham botak ade ni seronok minum petang sesama
     
  15. paichow78

    paichow78 perkhidmatan sewa canopy,lori sewa koll je 0173587

    g
    ada try ari 2 gn myk heri blngkas tp tula x jadi,rasanya terlebih buah cekur kot,tp x pe ape2 nnt blh try lg,kn cr setting dl,myk itam 2 nnt saya akn koll wan godek,
     
  16. paichow78

    paichow78 perkhidmatan sewa canopy,lori sewa koll je 0173587

    tuan cromox tq,ari 2 ada bc resepi ni tp lp kat mn,skang ni dah jmpe blk,nak try klu trn dkali.
     
  17. cromox44

    cromox44 cromox44

    ikut je resepi pallet yg sy bg 2,lau main rohu comfirm naik punyer,sy dah test dah kolam 2..masa dia buka kolam 2 je ari2,besepah sy buang kat atas rumput nk cari ikan besarje masuk papan,tp xjugak masuk papan asik naik rohu kecik je
     
  18. HL

    HL Bilis

    Tuan Check PM
     
  19. HL

    HL Bilis

    Tengok PM
     
  20. HL

    HL Bilis

    Resepi minyak Ara tu hampir sama... ;D ;D ;D
     

Share This Page