MINTA TOLONG DOAKAN KDN SAYA

Discussion in 'Ucapan Takziah' started by hanok_hikang, Jul 17, 2014.

  1. tawau

    tawau 0176057781

    Alhamdulillah....tapi saya rasa ini juga adalah satu pengajaran kepada kita semua, sekarang ni ramai doktor pelatih yang kurang pengalaman, yalah sebab doktor pelatih kan...banyak juga cete cite tentang doktor pelatih yang sering membuat kesilapan di hospital - hospital dan kadang ianya melibatkan nyawa pesakit seperti salah ubat - ubatan, keputusan yang tak profesional dll, kita harus berhati hati dalam segala hal... :-\ :-\
     
  2. doktor_xp

    doktor_xp 013-2466299 - Naga

    sy pernah berhadapan dgn doktor pelatih masa wife sy keguguran... subhanallah, terus serik.
     
  3. tengasmerah

    tengasmerah Arowana

    syukur Alhamdulillah tuan hanok ikang ;D ;D ;D
     
  4. tawau

    tawau 0176057781

    Isteri saya 50 - 50 disebabkan kecuaian jururawat yg kurang berpengalaman...Allah menyebelahi kami masa tu...Alhamdulillah..
     
  5. doktor_xp

    doktor_xp 013-2466299 - Naga

    betul, bagi saya itu takdirnya kami kehilangan anak akibat keguguran. sebenarnya cuma bleeding sikit je.. tetapi lepas dia check manually, balik rumah terus darah keluar dengan banyak... di sahkan keguguran bila pergi klinik swasta...
     
  6. hanok_hikang

    hanok_hikang Tenggiri

    rupanya banyak juga ye kes kesilapan doctor pelatih ni..
    semoga kita lebih beringat tentang kematian dan beringat supaya tiada kecuaian berlaku..
    takziah buat tuan naga wlupon cerita lama..tapi kesannya masih terpalit,.
    nak buat mcm mana tuhan lebih sygkan bayi tuan tu..
    slalu jugak dengar kes kecuaian ni..last2 kena dekat badan sendiri..
    cuak amat..
     
  7. hanok_hikang

    hanok_hikang Tenggiri

    terima kasih abam saiful..hehe
     
  8. ASt - Kulai

    ASt - Kulai Marlin

    Alhamdulillah.....shah alam dekat aje ni!
     
  9. hanok_hikang

    hanok_hikang Tenggiri

    Alhamdulillah..tuan ast kalau dekat nanti sy jemput kenduri..jemput2 datang no..
    tasik kat sek 7 tu ada toman ke? kalau xda boleh lepaskan toman kt situ huhu
     
  10. doktor_xp

    doktor_xp 013-2466299 - Naga

    seksyen 7 tu banyak talapia.. patin pun ado... pernah lepak sekali ngan indon mancing talapia kat situ
     
  11. cdgtxx

    cdgtxx KAJANG ANGLER 1978 Staff Member

    Alhamdulillah....bile lagi ni...?
     
  12. Joe

    Joe Marlin

    Perkataan "Isteri" tu dah cukup cantik, pasai apa la sampai nak pi bubuh ejas "KDN"??
     
  13. hanok_hikang

    hanok_hikang Tenggiri

    err mintak maaf tuan joe..sebenarnya ISTERI tetap ISTERI..cuma dah terbiasa dgn ayat dalam forum ni..hehe
    apa2 pon sy mintak maaf kalau ada buat silap ye..terima kasih tuan joe kerana mengingatkan sy..

    semalam abang kepada tunang sy ni telah meninggal dunia dalam kemalangan jalan raya..
    al fatihah untuk beliau..semoga rohnya di cucuri rahmat..baik orangnya..abg sulong..mmg sporting habis..
    sedih rasanya..
     

Share This Page