MINTA TOLONG DOAKAN KDN SAYA

Discussion in 'Ucapan Takziah' started by hanok_hikang, Jul 17, 2014.

  1. cdgtxx

    cdgtxx KAJANG ANGLER 1978 Staff Member

    Re: MINTA TOLONG DOAKAN KDN SAYA..YA ALLAH

    InsyaAllah dipermudahkan.....aminn
     
  2. hanok_hikang

    hanok_hikang Tenggiri

    Re: MINTA TOLONG DOAKAN KDN SAYA..YA ALLAH

    amin..untuk pengetahuan semua..
    kdn yg di maksudkan ni sebenarnya tunang sy..
    keluarga belah pihak perempuan cadang cepatkan pernikahan..
    x pe la..berkorban jela..mungkin ada hikmah disebaliknya yg mungkin sy@kita x tau..
    kalau dah dapat tarikhnya,in shaa Allah sy akan buat jemputan utk sahabat PNET..
    bertempat di shah alam Selangor..mudah mudahan dimakbulkan..
     
  3. cdgtxx

    cdgtxx KAJANG ANGLER 1978 Staff Member

    Re: MINTA TOLONG DOAKAN KDN SAYA..YA ALLAH

    mudah-mudahan tuan....

    langsungkanlah dgn segera....andai itu jalan terbaek demi mengubat kesedihan beliau...
     
  4. afiz

    afiz P.net DUN Klang ... 019-2453593

    Re: MINTA TOLONG DOAKAN KDN SAYA..YA ALLAH

    moga Allah makbulkan doa kita semua.. InsyaAllah
     
  5. Betok76

    Betok76 Marlin

    Re: MINTA TOLONG DOAKAN KDN SAYA..YA ALLAH

    Amin yaa rabbal alamin...
     
  6. hanok_hikang

    hanok_hikang Tenggiri

    Assalaamualaikum wbt kepada semua warga PNET
    dan selamat hari raya maaf zahir dan batin..Alhamdulillah terima kasih di atas doa-doa sahabat kalian..
    setelah ujian kedua di buat ke atas KDN saya,dan keputusannya adalah negative..rupanya sakit migraine..
    yang mula-mula check tu adalah doctor pelatih..beliau telah tersalah ambil sampel..dimaafkan doctor tersebut walaupon pada awal keputusan diterima mampu membuat kami semua terduduk..syukur ke hadrat illahi di atas doa kita yang telah dimakbulkan..amin ya rabbal aalamin..terima kasih saya ucapkan kepada warga PNET yang mendoakan kami..selamat hari raya maaf zahir batin..mohon maaf jika pernah terkasar bahasa..dan yg paling penting happy fishing..hehe..assalamualaikum wbt
     
  7. ewak

    ewak Arowana

    alhamdulillah..syukur
     
  8. hanok_hikang

    hanok_hikang Tenggiri

    syukron syukron... ;D
     
  9. omen

    omen Jemuduk

    Alhamdulillah,berita gembira akhirnya...selamat hari raya jgk diucapkn buat tuan sekeluarga,maaf zahir & batin.. ;D ;D pssstt..pssstt..leh la tuan casting sakan balik lepas ni.. :p :p ;D ;D
     
  10. SeaNubis

    SeaNubis janji sentap!!

    Alhamdulillah..
    syukur ke hadrat Illahi :) :)
     
  11. doktor_xp

    doktor_xp 013-2466299 - Naga

    alhamdulillah... boleh percepatkan makan nasi minyak dah ni...
     
  12. wiranegara007

    wiranegara007 Marlin

    lapar dah ni... hehehehehe.....

    pe2 pun tahniah dari saya.. tq
     
  13. sampansementa

    sampansementa 016-2986077 - kalau nk membangau berjemaah

    Alhamdulillah..
    syukur ke hadrat Illahi...
     
  14. Potocol

    Potocol PERAK DARUL RIDZUAN

    Syukur dan alhamdulilah...
     
  15. kenarihitam

    kenarihitam Bilis

    waa..jauh benor tumor stage 4 dengan migraine.Tapi apa2 pun alhamdulillah semuanya selamat.Buat tuan Hanok Hikang..tahniah dan semoga berbahagia di alam baru selepas ni..klu kdn tu minat mancing juga,mesti lagi best,.hi..hi
     
  16. doktor_xp

    doktor_xp 013-2466299 - Naga

    mungkin kesilapan ini, ALLAH nak bagi kita supaya lebih mengingatinya. semua ini adalah pinjamannya, akan kembali padanya. kalau flashback balik, mungkin masa tu kita benar2 ikhlas berdoa... sampai mengalir air mata... kalau saya memang macam tu dah..
     
  17. anaklaut

    anaklaut 0176978709

    Alhamdulillah...
     
  18. hanok_hikang

    hanok_hikang Tenggiri

    Terima kasih tuan2 semua..alhamduliah berkat doa sahabat semua..betol ckp tuan NGM n
    ni sume salah satu ujian dan peringatan kita..mungkin tanpa kita sedar kita dh jauh tersasar dan makin jauh hubungan kita dgn Illahi..insyaAllah masih dlm perbincangan pihak keluarga lg..jgn risau smpai masanya nanti sy akan menjemput tuan2 semua sbg tanda sahabat dan jasa tuan2 semua
     
  19. doktor_xp

    doktor_xp 013-2466299 - Naga

    percepatkan benda yang halal... sy dulu pun bertunang dengan nikah dalam masa sebulan... alhamdulillah...
     
  20. Tiagra

    Tiagra Syok Kena Karen...

    Alhamdulillah...
     

Share This Page