Merancang Keluarga??

Discussion in 'Keluarga' started by hazwan, Dec 10, 2009.

  1. ajoharis

    ajoharis Marlin

    berjauhan lagi bahaya...
    bak kata orang campak kat gurun jadi hutan... campak kat laut jadi pulau.... kih kih kih
     
  2. batuladung

    batuladung Siakap

    ekekekekek neh ayat x leh tahan penat as ketawa. :D :D
     
  3. ~jenahak~

    ~jenahak~ golek iwak

    keh... kawan 'perhatikan' jek pendapat Tuan Ajo...
    mcm versi ada...
    lawak tul la... :D ;) ;)
     
  4. ajoharis

    ajoharis Marlin

    kawan cakap berdasarkan pengalaman....(cewah...... cewah.....)
    dlm 2-3 tahun lepas mak datin sambung belajo... jumpa ujung minggu aje... dia punya syiok macam org pertama kali dating....
    almaklumlah masa belajo... ingat nak free...
    tapi apa nak buat... keluarlah seorg lagi.... kih kih .... la ni dah 4 tahun..... puteri kesayanganku... banyak dugaan beb masa dalam perut dan masa keluar perut....
    maka jadilah pepatah tu... campak kat gurun jadi hutan... campak kat laut jadi pulau..... kih kih kih kih
     
  5. azamamsamad

    azamamsamad Siakap

    ;D :D salam tuan ajoharis,,, tu mantap nampaknyerr tu,,, macam nak kahwin 3 lak pulak,, hehehhe,, sorry maaa nganggu,,,
    say apon dah dok rancang gak ni,, kahwin tahun 2000 jan,, okt 2000 dapat sorang,, 1april 2002 dapat lagi sorang,, 5 feb 2004 lagi sorang,, 7 apr 2006 lagi sorang,,, mei 2008 (simpan laaa) 17 julai 2010 lagi sorang,,,, tapi tak pa laa,, dah rezeki dari ilahi,, terima dgn hati yg ikhlas,,, aminnnnnnn :p
     
  6. ajoharis

    ajoharis Marlin

    ha ha ha... ingatkan dah tak da org nak jenguk tajuk ni....
    tuan umahnya pun dah tak da....
     
  7. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Tuan rumah tengah rancang kot ? ;D ;D
     
  8. azamamsamad

    azamamsamad Siakap

    ;D :D ;) :eek: TUAN RUMAH RANCANG NAK WAT LEBIH LAA TU,,, HEHEHE,,, TAK PAA,, JANJI ANAK RAMAI WEHHH
     
  9. joran huduh

    joran huduh huduh lagi hina tapi mau yg terhebat!

    ;D ;D ;D..eah-ewah..rancang bagi ramai!! ;D ;D
     
  10. ToReX

    ToReX Marlin

    kene kiv dulu sbb tn yg empunya badan bz dgn keje n kuliah
    so apa bole wat bg dia settlekan semua urusan kuliah
    bru la bole tambah produk ..........huhuhu
     

Share This Page