Menubuhkan P.net DUN KUANTAN

Discussion in 'Perbincangan @ perancangan mengadakan pertandingan' started by shan_angler, May 12, 2012.

Tags: Add Tags
  1. cdgtxx

    cdgtxx KAJANG ANGLER 1978 Staff Member

    erkk...dengar citer ada yg ngudang dlm umah je..hehehe
     
  2. Kombat

    Kombat Ngail pacerohhh... 0132505930

    [​IMG]

    Rezeki di pantai anak air.. Jumaat lepas.. Hehe..
     
  3. shan_angler

    shan_angler biar memancing ikan,dari memancing undi..huhuhu

    mana senyap je geng kuantan ni..
     
  4. amiecorp

    amiecorp Kuantan Angler Team - KAT -

    Ade je. Hehehe. Budin kawin, korang x gi ke?
     
  5. arapaimagigas

    arapaimagigas Siakap

    Boleh dah buat group whatapps se geng p.net kuantan..jgn lupa invite ambe..hihihihi ;D ;D ;D ;D
     
  6. idea bernas...saya sokong...jangan lupa invite saya jua....013-3544805 ;)
     
  7. amiecorp

    amiecorp Kuantan Angler Team - KAT -

    sape nk join whatsapps dun kuantan sila tinggalkan no fon kat sini ;D
     
  8. saya....013-3544805
     
  9. shan_angler

    shan_angler biar memancing ikan,dari memancing undi..huhuhu

    salam sejahtera warga dun kuantan sekalian..
    malap dah aktiviti dun kuantan..apakata kita beramah mesra kembali.
    dun kuantan skrg ni dah mula aktif dgn ahli lebih kurang 10 org..
    dah byk program geng2 ni buat..sila tinggalkan nom tel anda disini utk senang add dlm group wassap p.net kuantan..
    lagi ramai lagi meriah..antara program2/projek2 yg selamat dilaksanakan ialah :-
    * mancing udang dgn otai.
    * 4x4 aktiviti
    * casting sebarau
    * berbuka puasa dgn pancingan sebarau itosayasuka
    * mancing laut/sg/tasik
    * mengeteh mlm2 sambil mkn durian sponsor
    * meriki port baru
    * dan byk lagi

    dun ini akan bertambah meriah lagi jika bertambahnya ahli2 dun yg aktif..
     
  10. terbaik tuan shan...letak la gambar2 acara yang dah terlaksana...baru racun...hihihihi
     
  11. ikansebelah

    ikansebelah keikhlasan mimpi

    Assalamualaikum tuan2 dun kuantan!!SALAM PERKENALAN .....sy ni tahun depan nk bernikah dgn org kuantan....so ni nk ler join2 dgn tuan2 sifu kuantan ni....boleh ler komplot bila balik kampung kdn nanti heheheh!!!!!!sblum nikah wat persiapan berkwan dulu xda ler teman kena rantai nanti bila blik kampung!!!!! ;D .....
     
  12. itosayasuka

    itosayasuka BAHAI LA AWOKKK !!!

    ASSALAMUALAIKUM.

    Ada orang lagi tak nihhh......? ;D ;D

    Saya sebagai wakil Dun Kuantan ingin menjemput saudara2 yang berada di sekitar kuantan dan ingin menyertai kelab yg mewakili dun kuantan iaitu Kuantan Anglers Team boleh lah menghubungi saya di no tel 01125641148. Untuk makluman semua, kelab Dun Kuantan ini masih lagi bergiat aktif dalam dunia memancing. Sekian terima kasih.
     
  13. amiecorp

    amiecorp Kuantan Angler Team - KAT -

    wslm.. hehehe... dan pnet dun kuantan sekarang dikenali dgn nama Kuantan Anglers Team (KUAT). x gi tu en ito ;D
     
  14. warga dun KUAT leh update sikit acara2 yang berjalan disana contoh, mini TT,aktiviti mancing, n lain2...maaf kalau cadangan saya tak bagus...tujuan update untuk memperlihat keaktifan dun KUAT...
    :) :) :)
     
  15. s.sham

    s.sham Bilis

  16. alisonaji

    alisonaji Jemuduk

    Aktif lg ke un kuantan ni... :)
     
  17. pancinglama

    pancinglama Administrator

    ramai dah terbang ke fb. seperti yg saya pernah sebut sebelum ni, sy boleh shj mengadakan sub-board untuk DUN2 yg ada. pm sy kalau nak.
     
  18. tandura

    tandura Siakap

    sy x lansung jenguk fb tuan....Pnet saja mantap dihati
     
  19. sintora

    sintora Bilis

    dozo dozo......VOTE Pnet d best
     
  20. amiecorp

    amiecorp Kuantan Angler Team - KAT -

    Dun kuantan dah jadi persatuan berdaftar skrg ni.
     

Share This Page