Menubuhkan P.net DUN KUANTAN

Discussion in 'Perbincangan @ perancangan mengadakan pertandingan' started by shan_angler, May 12, 2012.

Tags: Add Tags
  1. cardeenz

    cardeenz Walaupun KDN melarang...Hak Memancing HAK kami!!!!

    ampang-gombak-selayang..bkn jauh pon 2...ade plan ke tuan?? ;D ;D
     
  2. Setuju..tapi jangan namakan DUN sebab sensitif sikit perkataan tu terus sebut P NET KUANTAN..kolam saya bersedia jadi 'port' kalau tiada tempat lain..no hp saya 0199513372..jom kawan-kawan bersatu eratkan persaudaraan dengan aktiviti memancing..
     
  3. em bg saya la...perkataan tue just melambangkan kawasan....tidak terbabit dalam isu lain...hanya isu memancing...luar bab memancing kite citer kat luar je....kat sini nak sonok2 berkawan,ambil maklumat n info berkenaan memancing.....klu tak setuju ngn pendapat saya nie saya mintak maaf.... ;D
     
  4. salam semua....jemputan ke laut bersama ahlul2 kuantan....
    saya tolong post je nie....pape info rujuk tuan Cikgu Jengka yer....
    trip kelaut pada 18-19/5/2013....bermula 18/5/2013 pada jam 7.00am balik 19/5/2013 jam 7.00pm...
    naik bot di jeti LkIM kuala pahang....umpan dan makanan utama disediakan....memerlukan 8orang ahlul yang berminat....rm175.00 seorang...kepada sesapa berminat leh terus hubungi tuan Cikgu Jengka 012-9473899 atau letakkan nama di sini...kalau ader maklumat yang saya lupa pun leh bgtau kat sini... ;D

    list nama peserta :

    1. Tuan Cikgu Jengka
    2. Tuan Arol De Pirate
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
     
  5. cikgujengka

    cikgujengka Marlin

    Ala pertolongan sket jer.. :) :)almaklumlah bakal calon YB.. ;) ;) ;D ;D kene tolong orang..hehehehe.. ;D ;D

    syukur alhamdulillah kita semua sepakat dan saling membantu pada rakan yang dalam kesusahan..tahniah pada rakan2 Pnet Kuantan yang prihatin..sebagai rakan..saya hanya menjalankan tugas mana yang termampu..risau jugak bila dengar cerita macam tuh..keselamatan diri beb..bukan boleh buat main2..lagipun orang dibawah pengaruh dadah nie pikiran x waras..insyallah..di lain masa saya dan rakan2 Pnet Kuantan bersedia membantu..

    xada yang nak tuturn memancing ker??? arol ..ko bukak jer pada geng yang lain..shan tuh sure x dapat..kejer memanjang..larikkkkkkkkkkkkkkkk..hehehehe
     
  6. daqlie

    daqlie DFD reporting....

    Bulan ni bajet tuk trip dh abes... kalo la bonus de lagi.. ::) ::) ::)
     
  7. itu yang buatkan saya terharu......t.kasih yang tak terhingga untuk tuan CJ....

    em sy dah post kat thread jemputan....amiecorp pun tak comform lagi...shan pas keje...keje...pastue keje lagi...huhuhuhuhu :D :D :D :D
     
  8. budin_bedukang

    budin_bedukang kurau kelong acheh..

     
  9. saja jer bagi cadangan...kalau salah tolong bgtau ek....

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  10. itosayasuka

    itosayasuka BAHAI LA AWOKKK !!!

    di mana kolam tuan ?
     
  11. itosayasuka

    itosayasuka BAHAI LA AWOKKK !!!

    tuan CJ mmg layak jadi presiden kann......hahahhahahhaa cabotttttt
     
  12. shan_angler

    shan_angler biar memancing ikan,dari memancing undi..huhuhu

    Perkataan dun Nie sebenarnya dah lama,bukan skrg je.mgkn tuan baru kot kat sini.kolam tuan kat mana?boleh ngeteh n join lepak masa bosan.call je kawan,nom kat bawah.tuan arol,bykkan bersabar.pe2 hal,kol je.nanti kwn turun Kl,kwn kol tuan.
     
  13. t.kasih tuan shan...em da sampai kl kolling2 la...leh ngeteh kat kolam ke...huhuhhhuhuu
     
  14. cardeenz

    cardeenz Walaupun KDN melarang...Hak Memancing HAK kami!!!!

    MNE HASIL KE LAUTNYE... ::) ::) ::)
     
  15. saya tak jadi pegi...uruskan hal yang aritu....
     
  16. cardeenz

    cardeenz Walaupun KDN melarang...Hak Memancing HAK kami!!!!

    owh... :( :( :(
     
  17. sedih jugak sebab tak dapat follow....
     
  18. cardeenz

    cardeenz Walaupun KDN melarang...Hak Memancing HAK kami!!!!

    RILEK JE..DULUKAN YG PENTING HUHUHU.. ;D ;D ;D
     
  19. t.kasih tuan.... :)
     
  20. cardeenz

    cardeenz Walaupun KDN melarang...Hak Memancing HAK kami!!!!

    jgn risau..x dpt komplot ngn dun kuantan kita komplot ngn dun selayang lak..jgn nangis ye.. ;) ;)
     

Share This Page