Menubuhkan P.net DUN KUANTAN

Discussion in 'Perbincangan @ perancangan mengadakan pertandingan' started by shan_angler, May 12, 2012.

Tags: Add Tags
  1. shan_angler

    shan_angler biar memancing ikan,dari memancing undi..huhuhu

    ni adalah inspirasi dan idea tuan Cikgu Jengka utk menubuhkan p.net DUN KUANTAN memandangkan p.net kuantan len ni kian aktif dan warga2 p.net KUANTAN pun bertambah ramai..jadi Shan mengambil kesempatan nie utk membuka thread perancangan nie utk mendapat sokongan dari warga2 p.net KUANTAN utk merealisasikan impian utk mewujudkan DUN KUANTAN..harap ramai yg maju ke hadapan utk memberi sokongan moral anda..terima kasih..memancinglah utk negara.. ;D ;D :D
     
  2. qsepol

    qsepol Keluarga didahulukan..mancing diutamakan

    cadangan yg sngt bagus..

    p/s - CJ-Pengerusi
    - Shan-Naib Pengerusi
     
  3. mie_ngail

    mie_ngail H/phone No: 013-3728302

    KAWE SOKONG 100%... ;D ;D
     
  4. abu_melayu

    abu_melayu اِنَّ صَلاَتِي وَنُسُكِي ÙˆÙ

    Dah ada DUN luar ni,ni mesti kes DUN Klang turun Kuantan hari tu ;D ;D
     
  5. mie_ngail

    mie_ngail H/phone No: 013-3728302

    Setiap negeri sepatutnya ada DUN sendiri lg bagus... ;D ;D
     
  6. shan_angler

    shan_angler biar memancing ikan,dari memancing undi..huhuhu

    aikss..kawan cume pencadang..
    dtg ngeteh pon 1 dlm 50..mana boleh jadi naib pengerusi..
    bagi yg aktif jd naib pengerusi..
     
  7. shan_angler

    shan_angler biar memancing ikan,dari memancing undi..huhuhu

    tapi ini bukan politik ye..tak payah takut nak join..hehehe
     
  8. mie_ngail

    mie_ngail H/phone No: 013-3728302

    join..jgn xjoin... ;D
     
  9. abu_melayu

    abu_melayu اِنَّ صَلاَتِي وَنُسُكِي ÙˆÙ

    Tak juga,selangor ni rasanya ada 3 DUN aktif,ada yg siap buat komplot,mana2 DUN pun perlu ahli yg sokong dan takde kepentingan peribadi
     
  10. mie_ngail

    mie_ngail H/phone No: 013-3728302

    Yg ni kawe sokong 100%x2... ;D
     
  11. k_rulez

    k_rulez Marlin

    saya sokong penubuhan DUN Kuantan nih... esok2 senang nak komplot...
     
  12. lemanspring

    lemanspring Marlin

    elok..rasa nya cadangan terbaik...
    dapat merapatkan hubungan sesama pemancing.
     
  13. landok

    landok Tenggiri

    kawe sokong 100%.. ;D ;D
     
  14. lemanspring

    lemanspring Marlin

    mana senarainya..
    ada pembukaan untuk ahli luar kuantan ,
    boleh ker nie..?
    ;D ;D ;D
     
  15. themikebayat

    themikebayat Do or do not. There is no try.

    Sesungguhnya kawan sangat bersetuju.. ;D ;D ;D
     
  16. abu_melayu

    abu_melayu اِنَّ صَلاَتِي وَنُسُكِي ÙˆÙ

    Kalau jadi kena belanja ikan laut penuh meja ;D ;D
     
  17. adzimin.s

    adzimin.s Tenggiri

    sokong 200%
     
  18. pacai

    pacai Bilis

    budak baru bole join ke bro bro sekalian? nak jugak join aktiviti berkumpulan... banyak benda nak kena belajar ni...
     
  19. mie_ngail

    mie_ngail H/phone No: 013-3728302

    Sape pn boleh join xkira baru ke lama... ;)
     
  20. pacai

    pacai Bilis

    terima kasih... hehehe
     

Share This Page