Mencari 4x4

Discussion in 'Kenderaan Lasak ~ MTB, MOTO-X, 4X4' started by pancinglama, Sep 17, 2012.

  1. cooyard

    cooyard Marlin

    fiat panda 4x4 ader ke kat mesia?
     
  2. pancinglama

    pancinglama Administrator

    tak pasti. model tu kalau ada pun kira mmg susah nak jumpa. cuma kalau kereta continental ni, kereta second hand pulak, maintenance boleh menambah sesak didada ;D second hand value pun tak seberapa.
     
  3. is

    is Layan...

    aiii.. nak yg oriii ka boss?? .. ;D
     
  4. ewak

    ewak Arowana

    best niihh...nyum nyumm nyum
     
  5. pancinglama

    pancinglama Administrator

    akhirnya tamat sudah penantian. ;D ;D ;D

    [​IMG]
     
  6. ewak

    ewak Arowana

    pehhh mmg dasat..ganaihh..brapa duit tu tuan..sabah mari kaa..
     
  7. pancinglama

    pancinglama Administrator

    25k complete, termasuk shipping.
    memang org sana bah!!
     
  8. bujok basah

    bujok basah Bersama Sifu Pak Hassan Persatuan Memancing Klang

    ishhhhh mengancam tu ............
    tahniah & syukor hajat tuan da tercapai ........ :p
     
  9. Bah.......
    Jom kita cari2 ikan sungai sambil lepak kat tepi sungai tuan....
     
  10. zed

    zed Fishing is an obsession...

    Den pun nk cr 4x4 gak ni
    nk buat offroad
    nk mancen lam htn plak
    asik men laut ja
    bajet bwk 15k
    ada cdngan x ???
     
  11. pancinglama

    pancinglama Administrator

    cari jangan tak cari ;D ;D ;D

    sy bukan pakar dlm bidang ni. tak berani nak memberikan cadangan.
     
  12. bujok basah

    bujok basah Bersama Sifu Pak Hassan Persatuan Memancing Klang

    kalau bajet camni senang cari tuan ...... ;D
     
  13. pancinglama

    pancinglama Administrator

    siap dengan drebar sekali ;D ;D
     
  14. farid71

    farid71 Tenggiri

    klu yg ni mmg best bang man...masuk hutan selamber je redah...
     
  15. zed

    zed Fishing is an obsession...

     
  16. tengasmerah

    tengasmerah Arowana

    perghhh penyudahnyo.. tahniah man, hehehe ;D ;D ;D
     
  17. pancinglama

    pancinglama Administrator

    banyak lagi kena buat tu. clutch plate kena ganti kot. lepas tu, sana sikit, sini sikit. org lama la katakan.
     
  18. ewak

    ewak Arowana

    apa 1'st projek tuan man..hutan mana nk diredah
     
  19. pancinglama

    pancinglama Administrator

    Masih kat workshop, sparepart masih tak jumpa. Ada sesiapa tahu kat mana nak cari sparepart bj40?
    Nak nak cari brakepump, radiator, dan stearing column. Radiator dah bocor, nak repair susah sikit sebab dah teruk. Second hand pun ok.
     
  20. mahathir

    mahathir 019-3779299

    Dekat tempat sy ada 2 kedai spare part 4x4..... nanti insyAllah kalau ada masa sy cek... ;) ;)
     

Share This Page