mega bowling sesi ketiga pada 05/11/2011

Discussion in 'Sukan & Rekreasi ( indoor )' started by klang gate, Apr 5, 2010.

  1. wakdat

    wakdat Marlin

    wak polloww.... ;D
     
  2. sheikh faqar

    sheikh faqar Marlin

    5 nov 2011... 6 nov 2011 rasanya raya haji.. rasanya mcm tak berapa nk jadik dah ni... ;)
     
  3. qsepol

    qsepol Keluarga didahulukan..mancing diutamakan

    nak join gak klu kena masa dgn tarikh...

    kena plk baju pnet baru...fuhhhhhhhhh.. ;D ;D
     
  4. Betok76

    Betok76 Marlin

    betul2... baru fuuuhhhhh tak masuk longkang... hehehehe :D :D :p :p
     
  5. LANE

    LANE Pendek Kate Sebelum Tutup Mate Mancen Mancen

    kene tanye ahli ahli orang kuat pnet
    ape cite nihhh ..
     
  6. kudinz

    kudinz Marlin

    Skrg nih sy tgh buat survey arena pertarungan.. insyallah pertengahan bulan 12 kowt.. pape nanti sy akan update.. berikut sedikit details perlawanan..

    1. Seorang akan bermain 3 game
    2. Kita akan bermain dalam bentuk Group iaitu Satu group 4 org (campur lelaki dan wanita)
    * Suami & isteri dalam satu team
    3. Wanita akan diberi extra 10pin
    4. Terdapat tiga category yg dipertandingkan iaitu Jatuhan Pin terbanyak (berkemungkinan akan ade penambahan category hadiah)
    - Lelaki perseorangan
    - Wanita perseorangan
    - Berkumpulan
    5. Harga akan diumumkan kemudian kerana faktor arena pertandingan..

    Berikut laporan bowling yg dulu-dulu kala..
    First event bowling pancing.net
    http://www.pancing.net/index.php?topic=6594.0

    Second Event bowling pancing.net
    http://www.pancing.net/index.php?topic=10023.0
     
  7. ellie2705

    ellie2705 016-3744547


    Camna lak kalau yg belum berkahwin?
     
  8. LANE

    LANE Pendek Kate Sebelum Tutup Mate Mancen Mancen

    terbaek kudinn ..
    sokommmmm ...
     
  9. wiranegara007

    wiranegara007 Marlin

    kena kawin dulu...heheheheheh
     
  10. yahoo..sokong 110% asyik mancing...mancing..mancing ajer boring tul. asyik makan ikan, udang, ikan, udang sesekali nak pulak makan bola pin tu. heee ;D ;D
     
  11. joran_kecil

    joran_kecil Marlin

    nk join. kategori suami isteri 8)
     
  12. jadi ker game ni...kalau jadi jangan lupa pm iks untuk daftar nama iks dan kdn iks
     
  13. mrsyuko

    mrsyuko "TU DIA DOK ADA"

    sempoi...timing cantik2 naa... bole chek join ;D ;D ;D
     
  14. nuries

    nuries Marlin

    nuries dgn kdn insyallah kalau x ada aral....
     
  15. joran_kecil

    joran_kecil Marlin

    alamak kt kampong time ni. esk kn raya... lupe plak
     
  16. qsepol

    qsepol Keluarga didahulukan..mancing diutamakan

    sonyap jo.... ???
     
  17. kudinz

    kudinz Marlin

    Salam semua.. Date yg tertera tuh bukan date perlawanan.. nanti sy akan umukan date pertandingan.. Pada sesiapa yg single (belum kahwin) jgn risau.. satu team 4 org.. contoh..

    Team A
    1. IKS
    2. KDN IKS
    3. tempat kosong
    4. tempat kosong

    Pada sape2 yg single dia akan isi tempat kosong tuh laaa...
     
  18. ok lerrr tu asal kan happy ;D
     
  19. Betok76

    Betok76 Marlin

    jadi kottt.... sbb tuan tanah tengah praktis baling buah kelapa kat depan rumah dia tu...dah terrerist nanti dia buka surat jemputan lerrr... hehehe ;D ;D
     
  20. qsepol

    qsepol Keluarga didahulukan..mancing diutamakan

    i tunggu.... ;D
     

Share This Page