mega bowling sesi ketiga pada 05/11/2011

Discussion in 'Sukan & Rekreasi ( indoor )' started by klang gate, Apr 5, 2010.

  1. klang gate

    klang gate Pengail Veteran

    Assalamuailaikum

    salam semua ahli pnet baik pun yg berada di luar dari lembah klang, dan dilembah klang.
    mari lah kita sama2 berbincang untok mengada kan tournoment mega bowling pada tahun hadapan,
    tujuan untok megiratkan lagi tali persahabatan kita semua warga pnet d seluruh malaysia ini,dan ke ukhwah diantara kita semua.
    kalau boleh pada tahun hadapan dapat lah ahli dari zon2 lain dapat sama2 menjoin kan diri dalam tournoment bowling kali ini.
     
  2. kanai4474

    kanai4474 Akan ku bakar semuanya hingga mnjadi abu garcia

    pergghhhh....lamanya bang KG...2011 :eek:......setahun lebih lgi tu...awat x buat ujung tahun je, bila laut tgah begelora nanti... ;D ;D
     
  3. klang gate

    klang gate Pengail Veteran

    kalau boleh biar ramai cikit yang nak turun.....
     
  4. Bondiana

    Bondiana ....Org Offshore....

    Mak aih.......lama lg tuh...saya x bleh nk cnfirm lg....nama standby jelah
     
  5. Betok76

    Betok76 Marlin

    amboi2...report tournment lepas lum kuar..dah ada dah perbincangan game edisi ke3..hebat bang KG ni.... ;D ;D :p :p ??? ???
     
  6. fathi

    fathi Marlin

    sy rase la kn bang KG, kite xpyh plan utk thn dpn......tp kite plan wat dlm thn ni gak....

    wat dlm bln september, oktober, or november...xpyh tnggu thn dpn sbb lame sgt.....

    ni just pandangan je laa...
     
  7. klang gate

    klang gate Pengail Veteran

    ini kita buat perbincangan dulu.....saya nak tengoh ahli2 dari zon2 lain nak tak join kan diri dalam bowlng ini..
     
  8. kanai4474

    kanai4474 Akan ku bakar semuanya hingga mnjadi abu garcia

    fathi...tu pndangan hang bila tgah pkai kaca mata itam ka bila da bkak spek tu.......hehehhehe
     
  9. selayanggroup

    selayanggroup Marlin

    Salam KG ....
    Lama benar perancangan ni ... Jika sukar untuk kumpulakan satu malaysia ... kita buat 5 zon pun ok ... sahabat sahabat dari selangor,k.l, n9 - main kat zon tengah.(k.L)
    Melaka dan johor main sebelah selatan,(J.B)
    Perak,penang,perlis dan kedah main sebelah Utara- (kedah)
    pahang, kelantan, terengganu main sebelah pantai timur.
    Sabah sarawak ? -

    Buat date yang sama dan kita boleh kumpulkan matanya selepas acara tu ... Ajk setiap zon kena lantik la ..
     
  10. klang gate

    klang gate Pengail Veteran

    kalau semua sekutu ok gak.....
     
  11. airpool

    airpool Tenggiri

    lama tul perancangan nyer ni...kalau akhir tahun ni pun dah ok KG nak kumpul semua geng2 Pnet dr zon2 lain...x perlu nak tunggu sampai akhir tahun depan sbb nanti keseronokan tu makin pudar gitu...
     
  12. klang gate

    klang gate Pengail Veteran

    boleh juga kalau semua nya sekutu.
     
  13. fathi

    fathi Marlin



    ni baru pandangan mata kasar.....blum pandangan mata halus lg hehehe

    ;D ;D ;D
     
  14. klang gate

    klang gate Pengail Veteran

    macam mana kata yg lain lak, apakah nak di buat dalam tahun ini juga ke.
     
  15. airpool

    airpool Tenggiri

    hujung tahun ni pun rasa nyer ok gak KG...
     
  16. kudinz

    kudinz Marlin

    Kalau serious nk buat Tuan KG sila laaa buat perancangan dari sekarang.. kalau ramai yg bercadang nk buat

    akhir tahun so Tuan KG kena start dari skrg utk buat survey nk buat kt maner.. pastikan tempat tuh selesa,

    dan machine bowling dia elok.. lepas tuh dapatkan best price.. sbb nih cadangan Tuan KG so kami semua

    harap Tuan KG dapat buat yg terbaik.. Sbb byk lagi mase nih..
     
  17. ikanbilis

    ikanbilis Guest

    for mega bowl next...expected more forumer...
    venue..
    1)time square la plak..bosa, luas..park sonang..tmpt cantek..kompem mesin ok n pekeja efisien ckit..hmm..bola pong cntek.
    2) mines- lama tk p..tk tau per ceta..again jauh dari kl
    3) ampang bowl- tuh tmpt pro...sogan la lau mata kureng..parking failed..kansel
    4) flamingo, ampang- park ada..tp tmpt tk baper bes
    5) sunway.piramid- baik tk pyh
    6) midvalley- wow...cm disko, n ada glow in da dark...bes..leh trus tgk wayang pas bowl...(leh consider...tp time parking...lomah ckit..crowded......
    7) etc......
    ;) :p
     
  18. kudinz

    kudinz Marlin

    times square pon okay.. tp kalau sanggup bayar lebih sikit ape salahnya.. huhhuh
     
  19. adyputra

    adyputra Tenggiri

    aku rasa kat mines ok..lane bersih..berkualiti dari lane bowling kat warta bangi/alamanda putrajaya dan paling teruk south city plaza...
    bagi aku, kalo kat kl...berkemungkinan kita dtg lewat sb traffic jammed...pastu nak emncari parking yg susah...sedangkan kat south city pun ramai yg datang lewat dan tak datang terus lagi la ramai...inikan pula kat kl tu..
    sekadar pandangan...mari kita beri pandangan dan berdiskusi..hehe :D

    p/s : bulan 11 tahun 2011 baru nak jadi series ke 3...wahhh...lamenye..
     
  20. cdgtxx

    cdgtxx KAJANG ANGLER 1978 Staff Member

    den setuju bangat.....

    lokasi MINES strategik........PARKING banyak......

    Anak Bini bole jejalan g shoping........

    karaoke mantop........

    sonang cito best je la..
     

Share This Page