Majalah Terbaru Dipasaran "UMPAN"

Discussion in 'UMUM' started by selayanggroup, Jun 28, 2011.

?

Setelah anda membaca isi kandungan majalah UMPAN. Adakah anda rasanya ianya banyak kelainanan dari m

  1. Sangat setuju

    0 vote(s)
    0.0%
  2. setuju

    0 vote(s)
    0.0%
  3. Tidak pasti

    0 vote(s)
    0.0%
  1. afiz

    afiz P.net DUN Klang ... 019-2453593

    ye keee.. aku tgk ko still lead lagi
     
  2. berudu

    berudu Kejayaan Tdk Akn Dtg Kpd Manusia Yg Leka

    yeay..... Speker nak sponser hadiah no 1 ::) ::) ::)
     
  3. doktor_xp

    doktor_xp 013-2466299 - Naga

    yang penting hasil tangkapan tu hensem.. ;D ;D ;D
     
  4. berudu

    berudu Kejayaan Tdk Akn Dtg Kpd Manusia Yg Leka

    ni lagi sorang nak bagi hadiah ker....? ;D ;D ;D
     
  5. afiz

    afiz P.net DUN Klang ... 019-2453593

    cehhh
     
  6. Rizal JJ

    Rizal JJ Mancing adalah hobi Keluarga tetap utama

    heee...heee...eksen si du ni kan afiz... ;D ;D ;D
     
  7. afiz

    afiz P.net DUN Klang ... 019-2453593

    sejak2 ada sakit gelabah biawak ni.. makin eksen bang rijal
     
  8. Rizal JJ

    Rizal JJ Mancing adalah hobi Keluarga tetap utama

    haaa....haaaa....haaaa....sakit perutku afizzz... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
     
  9. afiz

    afiz P.net DUN Klang ... 019-2453593

    hehehe
     
  10. berudu

    berudu Kejayaan Tdk Akn Dtg Kpd Manusia Yg Leka

    errr.... ada ubat x?
     
  11. Rizal JJ

    Rizal JJ Mancing adalah hobi Keluarga tetap utama

    heee...heeee....nak merapu nanti tuan SG marah la pulak... ;D ;D ;)
     
  12. berudu

    berudu Kejayaan Tdk Akn Dtg Kpd Manusia Yg Leka

    ;D ;D ;D ;D ::)
     
  13. MAN - CHING

    MAN - CHING Telepon saya klu nk g casting 0133994616

  14. selayanggroup

    selayanggroup Marlin

    CONTEST UMPAN MANIA #6

    Contest Umpan mania kembali lagi.
    Kali ini hadiah lebih gempak lagi iaitu barangan Coleman yang ditaja oleh Syarikat UFL Sdn Bhd.
    PERTAMA *(rugged led lantern) KEDUA *(lampu khemah) KETIGA (sleeping bag) KEEMPAT (bekas air 1.8 liter) KELIMA (bekas air 1.2

    liter) KEENAM (Bekas air military) KETUJUH (botol air).
    (* tidak termasuk aksesori & bateri).

    SYARAT-SYARAT PENYERTAAN:-
    1) Umur: Bebas.
    2) Peraduan bermula pada 24 Oktober 2012.
    3) Pemenang akan dipilih pada 15 November 2012.
    4) Syaratnya mudah, 100% daripada public vote (Klik LIKE).
    5) Keputusan muktamad akan di tentukan oleh admin.
    6) Admin berhak untuk tidak menyiarkan gambar yang tidak menepati kriteria seperti gambar blur,
    saiz terlalu kecil, gambar yang menyinggung aspek keagaaman, politik @ tak lawak langsung.
    6) Hadiah diberi berdasarkan tajaan. Tujuh pemenang akan dipilih setiap keluaran berdasarkan rating 'LIKE'.
    7) Gambar yang dihantar menjadi milik Majalah Umpan dan kami berhak menyiarkan @ tidak di dalam majalah Umpan untuk publisiti.
    8) Pemenang di Lembah Klang haruslah mengambilnya sendiri di pejabat Majalah Umpan/Karangkraf, Shah Alam.
    9) TARIKH TUTUP PENYERTAAN: 15 November 2012


    APA YANG PERLU ANDA LAKUKAN?
    1) Ambil gambar/cari/ada memiliki gambar aksi-aksi memancing yang kelakar, tak kiralah gambar siapa pun.
    2) PERHATIAN Jangan post gambar terus ke dalam FB Umpan, sila emelkan dahulu ke editor.umpan@karangkraf.com @

    majalahumpan2011@gmail.com berserta NAMA, ALAMAT & NO TELEFON.
    3) Pastikan gambar bersaiz besar, sekurang-kurangnya 500KB ke atas atau resolution yang cantik. Admin berhak untuk tidak

    menyiarkan jika gambar terlalu kecil dan blur.
    4) Hantar secepat mungkin, kalau lambat alamatnya, lambatlah nak dapat banyak 'LIKE'.
     
  15. MAN - CHING

    MAN - CHING Telepon saya klu nk g casting 0133994616

    wauu.....best nii.... ;D ;D
     
  16. babar69

    babar69 Pelata

    majalah umpan mmg best..
     
  17. selayanggroup

    selayanggroup Marlin

    ;D ;D
     
  18. tengasmerah

    tengasmerah Arowana

    terbaekkklah idea MAJALAH UMPAN ini & terima kasih tuan SG ;D ;D ;D
     
  19. selayanggroup

    selayanggroup Marlin


    terima kasih la kat editor...
     

Share This Page