Majalah Terbaru Dipasaran "UMPAN"

Discussion in 'UMUM' started by selayanggroup, Jun 28, 2011.

?

Setelah anda membaca isi kandungan majalah UMPAN. Adakah anda rasanya ianya banyak kelainanan dari m

  1. Sangat setuju

    0 vote(s)
    0.0%
  2. setuju

    0 vote(s)
    0.0%
  3. Tidak pasti

    0 vote(s)
    0.0%
  1. afiz

    afiz P.net DUN Klang ... 019-2453593

    takde bang... 3hari dah batok2.. xelok2
     
  2. Rizal JJ

    Rizal JJ Mancing adalah hobi Keluarga tetap utama

    lebihkan minum air masak afiz...cuaca tak brapa elok skrg...
     
  3. afiz

    afiz P.net DUN Klang ... 019-2453593

    ohh terharunyeee
     
  4. selayanggroup

    selayanggroup Marlin

    Siapa tu? afiz ker? ..... memang terbaik afiz ....
     
  5. berudu

    berudu Kejayaan Tdk Akn Dtg Kpd Manusia Yg Leka

    Ahahahaha.... ye lah kot......
     
  6. Rizal JJ

    Rizal JJ Mancing adalah hobi Keluarga tetap utama

    kompom ker si afiz niii...sebab leh mintak otograp kalau pegi 7/7 nanti niii... ;D ;D ;)
     
  7. berudu

    berudu Kejayaan Tdk Akn Dtg Kpd Manusia Yg Leka

    ahahahahaha...... ;D ;D ;D
     
  8. Betok76

    Betok76 Marlin

    err... Abg artis...mintak katak rambutan siap2 sign barang seketul dua... ble tak... ::) ::)

    kalo tak bagi gak nak report kat Melodi... artis kedekut yg perlu dielakkan.... prenggggggg... :p :p :D
     
  9. berudu

    berudu Kejayaan Tdk Akn Dtg Kpd Manusia Yg Leka

    hehehehehe..... Jangan lupa 'like' gambar kat bawah tu yer ::) ::) ::)

    LIKE
     
  10. Betok76

    Betok76 Marlin

    errrrr... mana butang Like niii... adeiiii... sape bawa lari niiiii... ::) ::) :p
     
  11. berudu

    berudu Kejayaan Tdk Akn Dtg Kpd Manusia Yg Leka

    [​IMG]
    ada banyak nih.... pilih ja mana berkenan... janji 'Like' ;D ;D ;D
     
  12. afiz

    afiz P.net DUN Klang ... 019-2453593

    ape hal sebut2 name I nie.. rimaa lahhh kekekekek

    betok, katak motan killer tu dah arwah dah... sangkut..
     
  13. Betok76

    Betok76 Marlin

    adeiiiii... katak motan tu dah mula hanyir dah dan aku baru aje nak sambar dari kau...sedih nya......nangis arrr camni... huhuhuhu :'( :'(
     
  14. afiz

    afiz P.net DUN Klang ... 019-2453593

    nak buat camne betok.. katak tu memang hanyir.. tp aku dah beli yg baru cuma kecik sikit je... besar camtu mcm dah takde tapi nak cr gak
     
  15. Betok76

    Betok76 Marlin

    nak cari gak arr kat digital arr ptg ni... hehehe
     
  16. afiz

    afiz P.net DUN Klang ... 019-2453593

    kalo aku g tce tekel esok ptg, ko nak kirim ke??kalo aku g le
     
  17. Betok76

    Betok76 Marlin

    boleh gak... sambar sekor untuk aku... toche tuan speker yg budiman.... ;D :D
     
  18. berudu

    berudu Kejayaan Tdk Akn Dtg Kpd Manusia Yg Leka

    pst.... kirim gewang ah hwa seketul ::) ::) ::)
     
  19. Betok76

    Betok76 Marlin

    banyak gewang kat sana du... yang mana satu ???
     
  20. Rizal JJ

    Rizal JJ Mancing adalah hobi Keluarga tetap utama

    heee...heee...cuba abg betok cari gewang yg tulis tarak kumpau punyerr... ;D ;D ;D ;)
     

Share This Page