Majalah Terbaru Dipasaran "UMPAN"

Discussion in 'UMUM' started by selayanggroup, Jun 28, 2011.

?

Setelah anda membaca isi kandungan majalah UMPAN. Adakah anda rasanya ianya banyak kelainanan dari m

  1. Sangat setuju

    0 vote(s)
    0.0%
  2. setuju

    0 vote(s)
    0.0%
  3. Tidak pasti

    0 vote(s)
    0.0%
  1. selayanggroup

    selayanggroup Marlin

    Assalamualaikum,

    Satu majalah baru terbitan karangkraf akan muncul dipasaran pada awal bulan julai 2011 ini dengan lebih informasi dan pendekatan yang ditampilkan yang mana ianya banyak diisi dengn info serta maklumat terperinci tentang sesuatu trip / kos / peralatn / sekitarnya Dlln.

    Dengan kelebihan ketebalan mukasurat berbanding majalah lain ianya diselitakan dengan sekmen sekmen lain seperti auto / libur dan juga pelancongan. Dalam pengisian sesebuah majalah ianya amat dititikberatkan dalam memastikan kepuasan pembaca. Aapa yang penting kualiti majalah ini setanding dengan harganya.

    Harga untuk majalah UMPAN ini adalah lebih murah berbanding majalah lain. Sudah tentu dengan bilangan mukasurat yg lebih dan harga yg berpatutan, ianya akan menjadi sumber bahan bacaan lain untuk kita sama sama berkongsi ilmu.

    Oleh itu, dapatkanlah majalah tersebut pada awal bulan julai nanti dan mungkin ada sahabat sahababt P.Net yang akan tersiar nanti.

    TQ.

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  2. tengasmerah

    tengasmerah Arowana

    wahhhhh satu lagi majalah info tentang pancing ;D ;D ;D.. tahniah kepada pernerbitnya dan TQ tuan SG dgn maklumat ini ;) ;) ;)
     
  3. kopytiam

    kopytiam Marlin Staff Member

  4. selayanggroup

    selayanggroup Marlin

    sama sama ..... belilah untuk tgk isi kandungannya nanti ...
     
  5. tengasmerah

    tengasmerah Arowana

    Insya Allah tuan SG ;D ;D ;D..
     
  6. buntal bujur

    buntal bujur Mengey...mengey...mengey...!!!

    tahniah tuan Fadzil....
     
  7. Tiagra

    Tiagra Syok Kena Karen...

    ??? ??? ??? ??? ???
    lain macam jer bunyinyerr... hehehe..

    thanks boss.. mesti mau beli nihh..
    harap2 byk info yg berguna dgn cerita terkini.. ;)

    P/s: "harap2 tak mcm majalah yg satu tuhh.. trip dah 2, 3 tahun lepas pun kasi up lagi.. yg naya pembaca aka pemancing.."
     
  8. selayanggroup

    selayanggroup Marlin

    sama sama .... Demi tuan saya buat yang terbaik .... nantikan hasilnya.
     
  9. Rizal JJ

    Rizal JJ Mancing adalah hobi Keluarga tetap utama

    dah boleh booking ke ni.... ::) ::)
     
  10. berudu

    berudu Kejayaan Tdk Akn Dtg Kpd Manusia Yg Leka

    x sabar tunggu kehadirannya ;) ;) ;)
     
  11. tenryu

    tenryu NIK: 019-252 1413

    TUAN SG..
    BOLEH KE KALAU AHLI P.NET NAK HANTAR ARTIKEL? ;D ;D
     
  12. teinmomo

    teinmomo "love it learn it "


    mkin leh ditmbah bajet tuk bahan bacaan....
    biasa keluaran karangkraf nih ada kualiti....
     
  13. selayanggroup

    selayanggroup Marlin

    langanan untuk setahun dah boleh dibuat.

    Boleh takde masalah .. di alu alukan... boleh send pada saya atau saudara hazrizal karangkraf.
     
  14. Rizal JJ

    Rizal JJ Mancing adalah hobi Keluarga tetap utama

    ok cantekkk....
     
  15. selayanggroup

    selayanggroup Marlin

    BUAT MASA SEKARANG DIA AKAN KELUAR 3 BULAN SEKALI. Unit R&D akan buat research untuk majalah ini. sekiranya mendapat sambutan menggalakkan dia akan keluarkan sebulan sekali. Harga RM8 je.
     
  16. teinmomo

    teinmomo "love it learn it "

    noted :D ;D
     
  17. BuGie

    BuGie ............

    front cover bro bacang tue....heheehhe.....
     
  18. buntal bujur

    buntal bujur Mengey...mengey...mengey...!!!

    demi tuan?!!...kenapa plak nie...hehehe
     
  19. Betok76

    Betok76 Marlin

    menarik ni... ;D ;D
     
  20. selayanggroup

    selayanggroup Marlin

    kerana tuan idola saya .... :)
     

Share This Page