macammana nak tukaq password

Discussion in 'Panduan, Pertanyaan, Pandangan, Aduan & Cadangan u' started by haruan tepen, Jul 21, 2011.

  1. kopytiam

    kopytiam Marlin Staff Member

    [​IMG]
     
  2. teinmomo

    teinmomo "love it learn it "

    [​IMG]
     
  3. Pak Syed

    Pak Syed Boleh je call 012-2148135

    saya ada masalah lebih terok bebenor kt sini.

    tajuk dia : TERLUPA PASSWORD

    -skrg ni memang xde masalah berforum sebab sy automatik login 'forever'
    -saya baru perasan bila online guna henpon dan pc lain, terus terlupa password
    (boleh baca jela, xleh berforum)
    -masalahnya bersangkut paut:
    1) bila saya terlupa password, saya buat mcm tuan haruan tepen mula2 tu.
    2) masalahnya memang terlupa password, minta emel pulak
    3) emel pun xleh bukak, lupa password jugak!!!! ;D ;D ;D
    4) saya tengok tuan kopytiam post jalan penyelesaian tapi xleh nk tengok pulak
    yg saya nampak Langkah Pertama, Langkah Kedua dan Langkah ketiga jew.

    So, nak minta tuan mod @ tuan kopytiam repost secara jelas cara menyelesaikan masalah ni
     
  4. cdgtxx

    cdgtxx KAJANG ANGLER 1978 Staff Member

    cara pling senan klau dh mati akal sgt.....

    telepon sy...sms pun bole...wasap pun bole....

    nanti sy tlg reset kan password tuan2....hehe
     
  5. Pak Syed

    Pak Syed Boleh je call 012-2148135

    Tengkeyu tuan kopytiam.
    tapi langkah ketiga tu yg masalah tu.
    Apapun xpe, sy tunggu tuan cdgtxx.
     
  6. cdgtxx

    cdgtxx KAJANG ANGLER 1978 Staff Member

    errkkk....kenapa pak syed sms sy mintak reset password...?

    sedangkan pak syed bole masuk login....

    reset password biasanya utk mereka yg tak bole login disebabkan lupa password..

    tp klau pak syed saje2 nk tukar...bole buat sendiri...
     
  7. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Bukan reset passwod je reset apapa pon no problem ;D :D ;D
     
  8. Pak Syed

    Pak Syed Boleh je call 012-2148135

    maksud sy, kalau sy logout dh xleh login balik dah (terlupa password)
    kalau nk minta verify password dlm emel, emel pun lupa password!!!
    Sy try test lg.
     
  9. cdgtxx

    cdgtxx KAJANG ANGLER 1978 Staff Member

    owhhhh..ok..ok....

    paham dah....hehehe...
     
  10. Pak Syed

    Pak Syed Boleh je call 012-2148135

    masalah telah selesai, 4 emel telah dilalui, dah boleh log-in balik
    tengkyu ;D ;D ;D ;D
     

Share This Page