Lubuk Yu - Ulu Jempol, Pahang

Discussion in 'Kisah Seram dlm hidup anda.' started by kopytiam, Sep 9, 2012.

  1. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Tuan AGM, yg ni umpan terbaru kah wei ? target ikan apa tu ? ;D
     
  2. berudu

    berudu Kejayaan Tdk Akn Dtg Kpd Manusia Yg Leka

    Terbaik.,..... macam ni baru best baca..... x la selak 1 page, satu babak.... ;D ;D
     
  3. gero5217

    gero5217 name:azrul panggil jer gero

    bg bintang pd tn agm.... ;D
     
  4. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Hahaha saya sengaja buat gitu ma ;D
     
  5. shahzam

    shahzam mancen jgn x mancen

    sapa.....sapa.....sapa.......hampeh tul geng DK tuh.....kasik hantam suma tpt.....tada kesian ka sama ini worang.......chait.......mana tpt itu DK duduk.....mari saya kasi hantam sama diaworang.....

    p/s: errrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....JB tuh sapa....joran baru ka johor baru ka.....
     
  6. afiz

    afiz P.net DUN Klang ... 019-2453593

    JB tu Jawa Barat kot.. Pot terbaik agaknye
     
  7. Joran Buloh

    Joran Buloh ...dan kekadang kail tercucuk tangan juga

    sapa.....sapa.....sapa.......hampeh tul geng DK tuh.....kasik hantam suma tpt.....tada kesian ka sama ini worang.......chait.......mana tpt itu DK duduk.....mari saya kasi hantam sama diaworang.....

    p/s: errrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....JB tuh sapa....joran baru ka johor baru ka.....
    [/quote]

    Tumpang lalu tuan shahzam..salam perkenalan tuan..
    saya JB ( joran Buloh )...baru hampir 2 tahun jer join forum ni..pasal tu tak glamer mcm tuan..lagi pon saya tak banyak post kat sini..saya lebih suka baca jer report2 yang ada...mintak maaf tuan..
     
  8. afiz

    afiz P.net DUN Klang ... 019-2453593

    Tumpang lalu tuan shahzam..salam perkenalan tuan..
    saya JB ( joran Buloh )...baru hampir 2 tahun jer join forum ni..pasal tu tak glamer mcm tuan..lagi pon saya tak banyak post kat sini..saya lebih suka baca jer report2 yang ada...mintak maaf tuan..
    [/quote]takpe tuan JB.. Bawak sabar.. Kalo saya jumpe mamat camni naye je..

    Selamat bkenalan tuan ;D
     
  9. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Tuan shahzam tu sinang je kawtim kalu kamu ada adik pompuan, kejap dah jadi gelemer kalu tuan shahzam kasi up thread/posting kamu dengan k-be beso punya ! ;D :D ;D
     
  10. kopytiam

    kopytiam Marlin Staff Member

    huhuhu...tuan JB ni lagi awal dari kawan kalo nengokkan haaa..takat shahzam tu ? tuan JB jgn riso ler...dia lepas tekak sendri ja tader menda...apa2 hal bitau ja kawan kalo mamat ni wat hal...tau ler kawan 'santau'kan ja dia nanti...[​IMG]
     
  11. manba_nkk

    manba_nkk Arowana


    ;D ;D ;D ;) ;D ;D ;D
    Wakakakakakakakakaka
     
  12. shahzam

    shahzam mancen jgn x mancen

    Tumpang lalu tuan shahzam..salam perkenalan tuan..
    saya JB ( joran Buloh )...baru hampir 2 tahun jer join forum ni..pasal tu tak glamer mcm tuan..lagi pon saya tak banyak post kat sini..saya lebih suka baca jer report2 yang ada...mintak maaf tuan..
    [/quote]

    minta maaf la tuan.....sy pon bukan glemer sgt....kalo nek gelama tuh selalu la....wakakakkakakakakakakakaka....dok tanya pasai jarang nmpk nama tuan nek.....shortform tuh yg buat sy tanya tuh.....kalo ydp Manba tulih nick penoh kira kenai dah la......minta maaf tuan Joran Buloh na......ghamai yg di shortformkan jd JB gak.......
     
  13. afiz

    afiz P.net DUN Klang ... 019-2453593

    Aik YDP kat sini pun ade.. Errr cr lencai ke??
     
  14. Joran Buloh

    Joran Buloh ...dan kekadang kail tercucuk tangan juga


    minta maaf la tuan.....sy pon bukan glemer sgt....kalo nek gelama tuh selalu la....wakakakkakakakakakakakaka....dok tanya pasai jarang nmpk nama tuan nek.....shortform tuh yg buat sy tanya tuh.....kalo ydp Manba tulih nick penoh kira kenai dah la......minta maaf tuan Joran Buloh na......ghamai yg di shortformkan jd JB gak.......
    [/quote]

    Uih..tak dak apa aihh..takyah mintak2 maaf la tuan shahzam...
    dah mmg saya jarang tulih kat forum ni, pasai tu nama jarang keluaq...
    tapa la nooo..esok2 kita pakat pi mancin sama...buleh kenai la kot... ;D
     
  15. afiz

    afiz P.net DUN Klang ... 019-2453593

    Tuan JB dok mane ye?
     
  16. is

    is Layan...

    lubuk yu.. penah gak pegi.. tempat mmg superb.. terpukau dengan keindahan alam bila pertama kali sampai.. p wit family in law gak from jengka 15.. time kami pegi lebih kurang dua bulan selepas dibuka semula akibat virus kencing tikus' (katanya.. tapi versi yg sy dengar berbeza skit dari Tuan Manba huhu) kebetulan kami pergi mmg xde org.. parking pun luas.. kebiasaannya depa ckp tempat ni parking pun payah.. x penah lagi try mancing kat sini, tapi memang ada ikan lar :p ;D .. so, sape2 ada kelapangan tu.. p ler ;D
     
  17. Joran Buloh

    Joran Buloh ...dan kekadang kail tercucuk tangan juga

    saya duk kat Cheras & cari makan kat KL tuan.
     
  18. afiz

    afiz P.net DUN Klang ... 019-2453593

    Oooo... Tak le jauh sgt tuan.. Kitorang dr klang.. Jom le borak2 kat Dewan Sidang Dun Klang.. Ada link kat signature teman.. Selamat bkenalan tuan jb
     
  19. shahzam

    shahzam mancen jgn x mancen

    kalo nak belajo2 jd peROG......mmg Dun Klang le tpt rekrutnye.....wakkakakakakakakakakakakkakakakakakakaka.....
     
  20. afiz

    afiz P.net DUN Klang ... 019-2453593

    Ketua dia merangkap YDP xlain tak bukan.. Ydp manba hehehe
     

Share This Page