LUBUK IKAN HARUAN

Discussion in 'Info pemancing' started by tequila, Oct 23, 2014.

  1. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Hari keluarga ;) ;)
     
  2. Pak Syed

    Pak Syed Boleh je call 012-2148135

    alamak, whatsapp xde la pulak.
    lokasi ni ke dalam sikit
    kita jumpa kt titi kg aman (ada perhentian kecil)
    koordinat google maps 2.979197,101.581124
     
  3. tequila

    tequila never been better out from the office and fishing

    ok... noted... dalam pukul 7 lebih ke pukul 8 pagi ahad ni saya sampai sana... insyaallah... apa apa nanti saya halo halo... ;D sesiapa lagi nak ikut..?! meh kita berkomplot minggu ni... :D
     
  4. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Mana update ni wei ;D ;) ;D
     
  5. tequila

    tequila never been better out from the office and fishing

    baru nak taip ni ha...

    update nya... sekor jer naik kat lombong sri aman... tu jer... ada la besar lengan... monyet :D yang lain semuanya besar jari monyet gak... dalam 4 ekor... kat jalan kebun pun sama... so... balik dengan sekor haruan... ditambah lagi sekor pemberian PS... alhamdulillah... so... weekend ni cadangnya nak ke hutan melintang... cari lagi... ada sesiapa yang sudi nak bawa kesana tak..?! ;D
     
  6. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Dah rezeki banyak ni kira Alhamdulillah

    HM ? Depan sikit dah port boiling da ;D :D ;D
    Dengar cerita air port boiling kurang cun sebab petang je hujan hujan ...... tapi tak tau le hujung minggu camne nanti ;)
     
  7. tequila

    tequila never been better out from the office and fishing

    minggu ni tak dapat la pulak nak kesana... ada appointment pulak menunggu di jalan sungai panjang... ;D insyaallah lain minggu...
     
  8. iPancing

    iPancing Bilis

    Assalam pemancing semua...

    di manakah lubuk haruan yg boleh di teroka kat Selangor ni?

    Trima kasih :)
     
  9. jat

    jat :Pt Klang - Psir Mas:

    up lagi topik ni..

    lunyai dah kbanyakan tempat.. ;D
    try kawasan sepang atau pun kuala selangor..situ banyak lagi lubok2 yg berpotensi.
     
  10. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Aiyakkk bila time ajak meruan kata tarak port
     
  11. jebataro

    jebataro Bilis

    Pak syed dok ada kl lg ka, jom meruan?
     
  12. Pak Syed

    Pak Syed Boleh je call 012-2148135

    La, kita dh menetap kt kedah la.
     
  13. Pak Syed

    Pak Syed Boleh je call 012-2148135

    pernah naikkan haruan 2kg sekor, 1kg 3 ekor kt longkang depan aadk kuala selangor. Air elok.
    ataupun port di sepanjang tepi jalan tu sampai sabak bernam. Jangan pandang port tepi jalan xde ikan, kadang2 ada yg saiz boleh tahan.
     
  14. LUNASIA

    LUNASIA Siakap

    Pak Syed.... pot kot kedah ni...dah teroka habih kaa?
     
  15. Pak Syed

    Pak Syed Boleh je call 012-2148135

    tak habih lagi. baru nak start pi ronda area aloq staq dengan kola nerang. belah kulim dgn kepala bataih dok lagi
     
  16. LUNASIA

    LUNASIA Siakap

    kalau nak try area kepala bataih, habag la... boleh set elok2
     
  17. Pak Syed

    Pak Syed Boleh je call 012-2148135

    minggu depan tu boleh la, boleh kita set lain
     
  18. LUNASIA

    LUNASIA Siakap

    kepala bataih... nak p area mana tu?
     

Share This Page