lubuk area johor

Discussion in 'Air Tawar' started by han83, Oct 13, 2009.

  1. jebatjohor

    jebatjohor Marlin

    manong tu kat mana tuan?
     
  2. han83

    han83 bodol itu benar.....

    tuan jebat
    manong tu empangan semberong..
    yang kat air hitam tu..
    orang tempatan pangil empangan tu manong..
    xtau kenapa..
    tp kat situ la sy kenal ikan yang buat badan mengigil..
    dlu memang meriah..
    sy lama x pergi..
    last pergi pun thn lepas..
    utk sesi tahun ni.
    mgkn selepas raya..
     
  3. jebatjohor

    jebatjohor Marlin

    Boleh join ke han? ;D
     
  4. aM BlankasT

    aM BlankasT Marlin

    manong leh masuk lg ke?katanya dh berpagar...aduh dh lama sgt x layan manong ni semenjak keje jauh ni..hu..hu..sedih tul la..manong mmg best klau nk mancing
     
  5. han83

    han83 bodol itu benar.....

    pagar keliling ke?
    pehhhhh.....
    biao bona??
    xpat la nk trn pas raya..
     
  6. princeJb

    princeJb jom casting n fly..jb area.0123059276



    salam han..kalo kt empangan machap tu pnh g ke..
     
  7. han83

    han83 bodol itu benar.....

    xpernah.. tp dgr cerita sana punya ikan pun best..
    jelawat????
    ada sorang kwan cerita dlu kat machap klu cri toman ikan selar kuning pun dia bantai..
    skang anak keli pun belum tentu dia sudi...
    mgkin ada yg tau lubuk kat empangan macap tu..
    sy ada baca kat blog dia org mancing lampam kat macap..
    saiz besar2 tu
     
  8. leocarlos

    leocarlos Bilis

    btul2...diorang guna umpan buah
    mengkudu separuh masak r klu mancing
    lampam kat sana....
    xpun dedak itik...
     
  9. han83

    han83 bodol itu benar.....

    boleh tuan jebat. tp klu tuan nk msk situ 4x4 la..
    xpasti klu guard ronda2 kat dam kena sound ke x.. biasa naik moto ja..
    senag nk meronda tepi empangan.. ;D
     
  10. jebatjohor

    jebatjohor Marlin

    huh.. parah ni
     
  11. han83

    han83 bodol itu benar.....

    tp sbb guard la masih banyak ikan kat kawasan tu.. ni dri empanagn bekok bulan lepas.. banyak gambo.. tp limited nk upload.. slow conn...
    sy dah update kat blog sy. waderteam-pro.blogspot.com
     
  12. han83

    han83 bodol itu benar.....

    lupa nak bubuh gambo
     

    Attached Files:

  13. aM BlankasT

    aM BlankasT Marlin

    jom komoplot bro han..sy cuti lama dr 4hb 7 smpi 11 hb..
     
  14. solgambut

    solgambut pertapaan ku

    wau wau......... cak,,,,,,,
    erm en ruat srg buaya kat belah mane??? kwn kat sg nibung nie......pepehal leh komplot.....erm dgr kate kat sg srg buaya de gudang galah??? leh la kita bergudang...
     
  15. han83

    han83 bodol itu benar.....

    boleh2.. klu s x p pun sy tunjuk jalan.. sy biasa mancing mlm mggu.. skang ni layan belida..
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    add sy kat ym.. nti story kat ym.. namakuhan83@yahoo.com
    p/s: tgk blog sy klu nk tau lbh lanjut.. waderteam-pro.blogspot.com
     
  16. aM BlankasT

    aM BlankasT Marlin

    bro solgambut..follow.. ;D ;D ;D...bila nk gi?kat mane tu ?
     
  17. han83

    han83 bodol itu benar.....

    bro.. jom komplot mancing baung.. kawan xpuas hati ni.. sekali lagi ikan bejaya tewaskan kawan..
    kalu takat saiz comel2 xpa.. ni saiz mega.. baung saiz mega...(xtau la kalau ada ikan lain makan tapa kemboja)
     
  18. wan82

    wan82 Marlin

    SALAM KAWAN2...?

    SENYAP JE SKRG..
    ADA KOMPLOT NAK G MANCING KE?
    KAWAN DUK KAT SKUDAI,KAMPUNG KAT LABIS..
    KLU ADA NAK WAT KOMPLOT,CALLING2 LA KAWAN..0126858391
     
  19. han83

    han83 bodol itu benar.....

    .
    skang jarang turun.. tp ada port yg ok buat layan2..
    sime darby jalan paloh.. haruan saiz mega dikatakan banyak..
    tp kawan sejak rasa tarikan toman.. haha.. layan,,
    cuma saiz toman kat sini remaja.. last kawn p dapat 7 ekor..
    saiz2 remaja sedang2 elok hentam gewang..
    kawan guna teknik pelampung.. guna ikan biawan/tembakang..
    dari pagi balik tengah hari.. sesapa nak kawan tunjukan jalan bgtau..
    kawan punya handset rosak aritu.. yg dah bg xpat diselamatkan.
     

    Attached Files:

  20. wan82

    wan82 Marlin

    BRO MAIN TOMAN KAT MANE PLAK?
     

Share This Page