lombong2 dkt dengkil

Discussion in 'Air Tawar' started by doe, Mar 26, 2010.

  1. AbangSayang

    AbangSayang WhatsApp/Telegram : 013-4244994

    sama lah kita yer.... ;)
     
  2. sempronic

    sempronic Pelata

    sudah jatuh cinta balik dgn memancing nature...cam zaman budak2 & bujang dulu....kekeke....cume skang port ni susah dah nak dapat.... ;D
     
  3. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Ni mesti kena blacklist sebab selalu naik ikan paling banyak paling besoooo !
     
  4. sempronic

    sempronic Pelata

    Bukan mcm tu la boss, borimg dok kat kolam tuh....ngadap tu je, pastu yg dtg org yg sama, byk.sgt bunyi katak lah, kereta la, gagak lah, kambing lah...bukan jiwa kawan. Walau kawan ni mmg jual mesin2 classic....kekeke
     
  5. bird

    bird Patin Sg. Dengkil

    jom turun minggu depan.. hari jumaat pagi... mau ka..??
     
  6. daydeng

    daydeng nilai

    otai dengkil dah ajak komplot.. ;D ;D ;D ;D
    bird apo kabo?lamo dah xbermesra masuk thread ni.. ;D ;D
     
  7. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Saya pon lebih kurang gini gak, komplot tu yg utama nak jumpa kawan, mancing kedua, relak no.3 dapat ikan belakang kira ! Pertandingan jangan mimpi saya masuk/join !
     
  8. river devil

    river devil Bilis

    Assalam... Semalam pi survey lombong2 sekitar Dengkil berpandukan WAZE & Google maps...
    Jumpa satu lombong agak sederhana besar.. toman meletup2 tengah lombong... try test ngan mini jig dok dapat sambutan... agak dah panjang tangan ajak geng pi pekan dengkil cari umpan hidup..
    Bila sampai balik lombong sama dah ada Geng India pasang pukat melintang lombong... hmm takpe lah... kampung diaorang... :-\
    Cari port lain... menarik gak.. lampan besar tiga jari kena hentam 3 kali.. tapi tak ON... dari kesan gigitan.. rasanya BELIDA... camana nak naikkan ikan nie??.. :'(
     
  9. eizam

    eizam Marlin

    menarik tu..
     
  10. darthsyaz

    darthsyaz Bilis

    port mane tu?
    dengkil x jauh dah dengan tempat ambe
    8)
     
  11. jai peon

    jai peon Marlin

  12. AbangSayang

    AbangSayang WhatsApp/Telegram : 013-4244994

    yeke..port mana tu...best jugak kalau layan toman...terutama time frenzy letop2...
     
  13. HIM GADONG

    HIM GADONG Marlin

    Mcm best je dh lame x casting ni
     

Share This Page