lombong2 dkt dengkil

Discussion in 'Air Tawar' started by doe, Mar 26, 2010.

  1. Shaz

    Shaz ade rezeki dr NYA, maka ada la hasil pancingan....

    den ne time macing x tentu kadang2 men terjah je sbb sibuk je skang ne.mcm2 keje.tp lombog yg kat erl tu pny toman n haruan besar2.g kat area lombong yg air hitam(sbb sampah)
     
  2. terus rempuh

    terus rempuh casting or die

    okay...saya bile2 pun boleh.
    ni no saye, 013-2958742
     
  3. sultanzzz

    sultanzzz Tenggiri

    Wahh.. Nk joinnn...
     
  4. Shaz

    Shaz ade rezeki dr NYA, maka ada la hasil pancingan....

    hehe tq tuan tp x janji ek.kalu nak cast saje2 bleh gak belaja dgn tuan ne....s ni kan pandai sgt casting ne.nak membotem dah payah sbb dah selalu kn jaring skang.
     
  5. terus rempuh

    terus rempuh casting or die

    sultanz: tuan, nanti kite komplot bile kite balik kampung ye..nak lesen sebarau kan... ;D

    shaz: jom, saye nak cari teman2 yg boleh komplot same2.saye xde la pandai sangat...terus rempuh je :)
     
  6. Shaz

    Shaz ade rezeki dr NYA, maka ada la hasil pancingan....

    wah dah men sebarau ne terre dah ne
     
  7. terus rempuh

    terus rempuh casting or die

    ni sebarau pasar.pilih,timbang,bayar,balik. :p hihhi
     
  8. Shaz

    Shaz ade rezeki dr NYA, maka ada la hasil pancingan....

    hehe yeke ke hasil sebarau tu yng dihantaq jual kat pasar hehehe
     
  9. terus rempuh

    terus rempuh casting or die

    bukan hasil, beli je...hehe
     
  10. AbangSayang

    AbangSayang WhatsApp/Telegram : 013-4244994

    patin-lombong-jenggo-lombong...
     
  11. Shaz

    Shaz ade rezeki dr NYA, maka ada la hasil pancingan....

    jenggo lombong x penah dpt lg ???
     
  12. terus rempuh

    terus rempuh casting or die

    PETANG NI CAST YOK.lepas abis kerja..
     
  13. AbangSayang

    AbangSayang WhatsApp/Telegram : 013-4244994

    esok mematin wey!
     
  14. Shaz

    Shaz ade rezeki dr NYA, maka ada la hasil pancingan....

    ;D semalam dang hr ni ayo sg cun teman tgk...... leh le try otai2
     
  15. jai peon

    jai peon Marlin

    esk ada pojek kt dgkel ke tuan tuan...?
     
  16. Shaz

    Shaz ade rezeki dr NYA, maka ada la hasil pancingan....

    tuan AS ade pojek kot sok cecube risik2 dia
     
  17. AbangSayang

    AbangSayang WhatsApp/Telegram : 013-4244994

    ade...petang ni... ;)
     
  18. Shaz

    Shaz ade rezeki dr NYA, maka ada la hasil pancingan....

    emm hr ne mb sel lak turun x dapat join kn koje.senjata dah bawak neee.nasib badan
     
  19. jai peon

    jai peon Marlin

    weekend nie ada pojek area dengkil x tuan tuan...?
     
  20. sempronic

    sempronic Pelata

    antara lombong2 dengkil ni, kasi guide la share mane spot yg terbaik dan umpan ape.....bosan dah nak mancing kolam....patut mancing kolam makin power...ni sbb kan ikan ngada2 nak kan umpan lain naik pening...kekekeke.....
    kawan tak otai....hanya petai je....
     

Share This Page