Lombong Bandar Tasik Permaisuri

Discussion in 'Air Tawar' started by bird, Nov 8, 2010.

  1. arus7082

    arus7082 Bilis

    la ni..ada pulak org lepaskan arapaima dalam tasik tu...bertambah kurang lagi la ikan..nak nampak anak toman pun susah..
     
  2. cardeenz

    cardeenz Walaupun KDN melarang...Hak Memancing HAK kami!!!!

    mne dapat berita ni?? ::) ::)
     
  3. lemanspring

    lemanspring Marlin

    pantang dpt berita..abam otai kito nie.. ;D ;D
     
  4. cardeenz

    cardeenz Walaupun KDN melarang...Hak Memancing HAK kami!!!!

    nk pengesahan je hehehe..spesis rare 2.. ;D ;D
     
  5. lemanspring

    lemanspring Marlin

    pakai perisa durian mmg araipaima suka.. ;D
     
  6. arus7082

    arus7082 Bilis

    saya kalau free memang pagi seround petang seround cast kt situ....lagipun depan rumah je...saya dah banyak kali nampak dia naik depan mata.. dua kali pernah strike tapi tak lekat dari apa yang saya dengar ada orang lepaskan..kat situ..
     
  7. cardeenz

    cardeenz Walaupun KDN melarang...Hak Memancing HAK kami!!!!

    :eek: :eek: :eek: :eek: pehhh...resepi baru ke tuan leman hehehe... ;D ;D ;D
     
  8. cardeenz

    cardeenz Walaupun KDN melarang...Hak Memancing HAK kami!!!!

    wahhh..bley try ni ;D ;D ;D
     
  9. SALAM BRO ..TUMPANG TANYA ..DI LOMBONG TU ADA TAK POKOK KIAMBANG BRO?
     

    Attached Files:

  10. Koyak

    Koyak Bilis

    x ada kiambang kt sini, ini orang panggil lombong pontianak,hahahaha.. pernah mancing kt sini malam dgn siang, tapi kumpau x tau la mungkin x ada rejeki, banyak orang casting jer kt lombong ni. rasa nya mmg ada arapaima kt kolam ni, kalau waktu tgh hari aku selalu ngulor gi lombong ni tgk kt permukaan air mmg ada mcm ikan besar amik oksigen ( ala-ala mcm river monster jeremy wade tu) ..tapi x byk org dah ngail kt sini sbb faktor keselamatan. ;D
     
  11. arus7082

    arus7082 Bilis

    memang x ada pokok kiambang..kalau nak mancing elakkan duduk kat kawasan semak..takut ular..
     
  12. SEMALAMDAH PERGI LOMBONG NI .. MENGHAMPAKAN..MMG ADA TERDAPAT IKAN BESAR TGH LOMBONG TAPI TK DAPAT DI KENAL PASTI SPESIS DIA..HW-HEHEHEHE ;D
     
  13. arus7082

    arus7082 Bilis

    apa umpan bro..selalu yg melibas atas air tu patin..tp susah nak makan...
     
  14. Baldi Umpan

    Baldi Umpan Bilis

    Salam,
    Pas baca forum ni smlm aku pun pergi lah melabuhkan lure pg td.... Haram cuit pun x.... Ikut pun x...
    Tp patin dier... Menggigil ak tgk... Besar laaaa.... Rs2 dier mkn apa smpai besar g2? Nasi kukus ayam dara gaknyerr huhuhu
    Arapaima? Xnmpak kelibat
    Mati dah kot...
    Info 5sen hamba
     
  15. current

    current Tenggiri

    waalaikumsalam..buat tempat traning jela situ BU..ikan da xde :D
     

Share This Page