Lombong Bandar Tasik Permaisuri

Discussion in 'Air Tawar' started by bird, Nov 8, 2010.

  1. kecik-sepat

    kecik-sepat ULTRAS ANGLER

    aritu patik pki 25paun tali benang tp hampa le harap kn toman je,nkt try cik patin tu tp xder resipi yg menarik,tgk duk men kt tgh tu panas je mata melihat nye rse nk pki pukat tunda ;D
     
  2. myfaiz

    myfaiz I am Who i am :)

    tapi saya pasti kat SUKIDA tu memang banyak ikan besau lagi.. kalau time panas.. tak payah lah .. suma ikan lari.. lepas hujan atau lepas pukul 5 baru ikan galak makan... setakat RM 10 layan tarik ikan bagak memang best kat sana... memang hamba akan turun repeat lagi... roti pati pandan memang layan patin sana.. tapi tak terlayan beratnya.. set set ringan jagalah.. di tariknya.. meraung terjun joran tu nanti...
     
  3. abu_melayu

    abu_melayu اِنَّ صَلاَتِي وَنُسُكِي ÙˆÙ

    Ni baru thrill,layannnnnnnnnnnn ;D ;D
     
  4. LANE

    LANE Pendek Kate Sebelum Tutup Mate Mancen Mancen

    joran terjunn oo
    jangan carik paseii oo

    memang rase nak terjun tirukk ooo
     
  5. abu_melayu

    abu_melayu اِنَّ صَلاَتِي وَنُسُكِي ÙˆÙ

    Mato tigo ado,meh casting rod sesamo,larikkkkkkk ;D :D
     
  6. LANE

    LANE Pendek Kate Sebelum Tutup Mate Mancen Mancen

    ahhaha
    jolok rod ye bang ..
     
  7. kecik-sepat

    kecik-sepat ULTRAS ANGLER

    casting rod xmau..kasi tebar jala le kih kih kih..
     
  8. abu_melayu

    abu_melayu اِنَّ صَلاَتِي وَنُسُكِي ÙˆÙ


    Kono libaih dgn owner kolam,larikkkkkkkk dulu ;D :eek:
     
  9. kecik-sepat

    kecik-sepat ULTRAS ANGLER

    :p
     
  10. ddelinquent

    ddelinquent -0147437734-

    sy slali pancing kt mini kenyir bukit hatamas cheras tu.....
    x pnah lg kena paw spanjang sy g mancing kt sna....
    dlm bulan lepas baru ada satu grup chinese lpaskan anak2 toman saiz ibu jari lebey kurang 30 ekor kt situ.....
    kna kuarantin dlu pot tu.... biar toman2 tu jd mega baru kita terjah ramai2.... ;D ;D
     
  11. bird

    bird Patin Sg. Dengkil

    bump...

    bile la nak mengail kt lombong belakang wisma zelan ni...
     
  12. bangau saje

    bangau saje Tenggiri

    bump

    ado laie ko lombong nie? den igt nk torai mggu nie..lokasi kek mano? ???
     
  13. aiman_skycat

    aiman_skycat Siakap

    ade sape2 nak pegi lombong ni dlm minggi ni x?.

    den tengah cuti ni..

    xtau nak buat ape kt rumah.

    klo ade komplot best jgk tu.. huhu ;D ;D
     
  14. current

    current Tenggiri

    tdi ade pegi lombong nihh..ade baby halus2 lgi..jenuh ngejar last2 dok tngah lombong je die..
     
  15. cardeenz

    cardeenz Walaupun KDN melarang...Hak Memancing HAK kami!!!!

    baby hape?? ::) ::)
     
  16. current

    current Tenggiri

    baby si toman bro.. ;D
     
  17. cardeenz

    cardeenz Walaupun KDN melarang...Hak Memancing HAK kami!!!!

    x kena pada masanye kot ::) ::)
     
  18. current

    current Tenggiri

    mungkin jgak la bro humm :(
     
  19. cardeenz

    cardeenz Walaupun KDN melarang...Hak Memancing HAK kami!!!!

    Dipendekkan cte..XDE REZEKI.. 8) 8) 8)
     
  20. current

    current Tenggiri

    hehehee btol tu bro ;D ade mse kne cube lgi tuu
     

Share This Page