Lombong Bandar Tasik Permaisuri

Discussion in 'Air Tawar' started by bird, Nov 8, 2010.

  1. bird

    bird Patin Sg. Dengkil

    Ade tak sape2 pernah memancing di Lombong ni..??
    bole tak bagi report...??

    baca kt thread umpan patin cikgu lan.. ada orang pernah naikkan patin saiz mega..
     
  2. current

    current Tenggiri

    bro bird...lombong yang kat blakang wisma zelan 2 ke??? :)
     
  3. bird

    bird Patin Sg. Dengkil

    a'ah.. belakang wisma zelan tu... rasenye takde thread lagi utk lombong tu..
    sabtu lepas ada pi riki2 kt situ.. ramai jgk yg mancing... rasenye ade jgk warga Pnet yg mancing kt situ.. cuma takde laporan khas je..
     
  4. current

    current Tenggiri

    saye baru je lepak c2 petang semalam tpi xmncingpon...ngok org mncing je nmpak gak patin nek ats air kt tngah lombong 2...nek slow je...bleh than besa gak bro...klau kene memang lyan la...
     
  5. bird

    bird Patin Sg. Dengkil

    Bro.. jom la komplot turun minggu ni.. rase teringin plak nak labuhkan umpan..
     
  6. myfaiz

    myfaiz I am Who i am :)

    bird,

    haha nak tanya.. adakah anda yang turun tanya and tengok tengok petang sabtu tu?

    haha.. saya pun membangau dengan kawan saya di sana.. tak di jamah lansung umpan roti pandan cikgu lan tu ari tu.. sedih.. kawan saya punya cacing ada juga response.. tapi still mungkau.. :'( :'( :'(
     
  7. bird

    bird Patin Sg. Dengkil

    Bro myfaiz... adakah anda yg sedang menyediakan kelengkapan perang itu..?? haha...
    satu hari teman akan turun mancing kt situ jgk..

    jom la komplot pi dam semenyih..??
     
  8. myfaiz

    myfaiz I am Who i am :)

    HAHAHA.. memag konfirmlah saya petang tu.. sedih sampai pukul 7 saya di sana... hahaha... tak dijamah lansung roti tu... adoi
     
  9. bird

    bird Patin Sg. Dengkil

    habis tu.. orang lain pun takde naikkan ikan ka..??
     
  10. namia_05

    namia_05 bangun mancing,tido mancing.013-6677199

    saya penah mancing kat citu..
    dulu kat citu memng banyak ikan..
    skng dah kurang...
    kat citu ada lampam,patin,keli,kaloi,haruan,toman.

    saya penah dapat haruan,toman,talapia,keli
    guna anak ikan kap ,dgn cacing..
    dedak n roti payah dia nak makan...
    last g tempat nie pertengahan 2009..
    selebihnyer datng tgk org mancing jer...
     
  11. bird

    bird Patin Sg. Dengkil

    bro.. lame dh bro mancing kt situ.. skrang dh penghujung tahun 2010.. sure byk ikan dh pupus...
     
  12. bird

    bird Patin Sg. Dengkil

    bro myfaiz..
    hari tu teman dgn bro toman pi riki lubuk kt cheras hartamas... tempat mcm syok.. mcm mini kenyir.. nanti nak try pi sane.. jom la komplot... dekat je... hehe.. racun jgn tak racun...
     
  13. myfaiz

    myfaiz I am Who i am :)

    okay bro bird. nanti roger saya yer.. tapi weekend sajer la.017-3539686 .. sms saya.
     
  14. abu_melayu

    abu_melayu اِنَّ صَلاَتِي وَنُسُكِي ÙˆÙ

    Pergi kena ramai sebab kaki pau ada je :mad: :mad:
     
  15. gt-onizuka

    gt-onizuka Marlin

    hamba la orgnya yg naikkan patin 13kilo tu...tp...kena port yg betul laaa...hamba rasa dh tunjuk map kat dlm salah satu thread..hamba pun x ingat..lenkali turun tu roger2 la hambaaa..bley hamba tlg guidekan....ni no hamba..010-369 9634..xder hal punyaaa....kwn2 kasi seronok jerk... ;D ;D
     
  16. current

    current Tenggiri



    minggu ni xdpat la bro ade hal...aritupon dtang ngok je sbab dari tsik pemaisuri layan pb... ;D
    lepas gian... ;D
     
  17. bird

    bird Patin Sg. Dengkil

    Bro Abu; kalo teman pi sane.. teman siap bawa parang... siap la sape nak pau teman... hehe..

    Bro GT.. kasi report sket la kt thread ni.. gambar ka... ritu report kt thread umpan cekgu lan kot..
    kalo teman turun mancing sane teman msg bro..
     
  18. namia_05

    namia_05 bangun mancing,tido mancing.013-6677199

    kalo dah pupus tu x taw la...
    skng nie yg pasti susah dah nak dapat..
    den start mancing kat citu sebelom ada jalan raya dpn tu lagi(dpn amani aprtmnt)
     
  19. zangzone

    zangzone Marlin

    Senang x dpt ikan kt sn tuan gt?
     
  20. gaara_X

    gaara_X Marlin

    leh wat komplot lepas raya nie....
     

Share This Page